پیام خوزستان

آخرين مطالب

شبکه صهیونیستی اینترنشنال دشمن مردم ایران است سیاسی

شبکه صهیونیستی اینترنشنال دشمن مردم ایران است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - آخرین خبر /علی آقا دایی خوب گفت "خدا کند بمیرم و وطن فروش نباشم"
به گزارش آخرین خبر، شجاع خلیل‌زاده مدافع تیم ملی فوتبال ایران و کاپیتان تیم تراکتور تبریز در گفت‌وگو با خبرنگار ما تاکید می‌کند‌‌‌، مردم ایران بعد از تجاوزگری رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان بار دیگر ثابت کردند که پای مملکت، پرچم و نظام خود ایستاده‌اند.
کاپیتان تیم فوتبال تراکتور که در طی روزهای گذشته و در جریان جنگ دوازده روزه رژیم اشغالگر قدس و ایران، بارها در صفحه مجازی خود به حمایت از نیروی‌های مسلح پرداخت در این باره گفت: ابتدا خدمت خانواده‌های داغدار تسلیت می‌گویم و امیدوارم خدای بزرگ به همه ما مردم ایران زمین صبر بدهد چون همه ما یک خانواده هستیم. ما مردم ایران ثابت کردیم که یک خانواده بزرگ، فداکار و متحد هستیم. روح تمام شهدای عزیزمان در آرامش ابدی باشد.
وی ضمن تشکر از نیروهای مسلح ایران و سربازان کشور ادامه داد: آنها از جان خود گذشتند تا ما در امان بمانیم و کمترین آسیب به مردم وارد شود. تمام 85 میلیون نفر مردم ایران علیرغم تمام مشکلات اقتصادی و زیربنایی که وجود دارد بار دیگر ثابت کردند که پای این مملکت، پرچم و نظام ایستادند. 

پیام خوزستان

او تاکید کرد: یک بار دیگر می‌گویم تمام 85 میلیون نفر جمعیت ایران پای پرچم و مملکت ماندند و آن تعدادی که به کشور و مملکت خود خیانت کردند را ایرانی نمی‌دانم. علی آقای دایی با انتشار یک پست ایسستاگرامی خوب گفت"خدا کند بمیرم و وطن فروش نباشم". دولتمردان باید قدر این مردم را بدانند و سر تا پای این مردم را طلا بگیرند. 
مدافع تیم ملی در خصوص کمپین تحریم شبکه معاند ایران اینترنشنال توسط ورزشکاران بیان کرد: شبکه صهیونیستی اینترنشال دشمن مردم ایران است. آنها فقط دروغ می‌گویند و اصلا دل‌شان برای مردم ایران نمی‌سوزد. از اتحاد و همدلی و اتحاد مردم ایران ناراحت بودند. 
خلیل‌زاده تصریح کرد: مردم با فرهنگ ما در شرایط سختی که ایجاد شده بود تا می‌توانستند به یک دیگر کمک ‌کردند. در شبکه‌های اجتماعی اطلاع رسانی می‌کردند و گروه تشکیل می‌دادند برای اسکان ارزان و رایگان هموطنان عزیزی که راهی شهرهای دیگر شده بودند. چرا این شبکه صهیونیستی از مقاومت، همدلی و اتحاد مردم چیزی نمی‌گفت؟ 
بازار



کاپیتان تیم تراکتور تبریز در پایان خاطرنشان کرد: ایران سرزمین مادری همه ماست. شمال و جنوب یا شرق و غرب برای من فرقی ندارد. طی این سالها در شهرهای زیادی فوتبال بازی کردم، حالا افتخار این را دارم که در تبریز و تیم تراکتور حضور دارم. همانطور که می‌دانید در این جنگ دوازده روزه، نیروهای مسلح و مردم تبریز زیر سنگین ترین حملات بودند و تا می‌توانستند در راه سربلندی وطن ایستادگی و جان فشانی کردند تا نشان دهند چه مردمان با شرف و با غیرتی هستند. تمام مردم ایران یک بار دیگر ثابت کردند، یک وجب از این آب و خاک جدا شدنی نیست و معاندان، خیانتکاران و وطن فروشان خواب تجزیه ایران را با خود به گور خواهند برد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1114775/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اسامی شهدای حمله رژیم صهیونیستی به ستاد سپاه سیدالشهدا(ع) استان تهران اعلام شد

فارس به نقل از منبع آگاه: احتمال استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران وجود دارد

اسرائیل صورت‌ حساب میلیارد دلاری جنگ با ایران را فاش کرد

نتایج نظرسنجی از شهروندان آمریکایی درخصوص حمله ترامپ به ایران

اولیانوف: تصمیم ایران برای لغو همکاری با آژانس تعجب‌آور نیست

دیگه نمیذارم ازم به عنوان چکش برای کوبیدن میخ استفاده کنی!

حضور محسن تنابنده در گلزار شهدای بهشت زهرا(س)

گونه‌ای مار دریایی فقط در یک نقطه از زمین زندگی می‌کند و آن نقطه دریا نیست

لیگ ملت‌ها؛ چین یک قدم تا شگفتی فاصله داشت

درخواست ایران از IPC برای تعلیق عضویت رژیم صهیونیستی در ساختار ورزش پارالمپیک

مهندسی عجیب در انتخابات بدنسازی؛ اضافه شدن یک‌شبه 70 باشگاه به مجمع

تغییر زمان برگزاری مسابقات والیبال قهرمانی زیر 16 سال دختران آسیا

شیرآقایی: تلاش ما تبدیل نایب قهرمانی به قهرمانی آسیا است

جیانلی: چه شروع فوق‌العاده‌ای!

ستاره برزیل: به این تیم افتخار می‌کنم

شب خاص و بی‌نظیری مقابل ژاپن داشتیم

برنامه جوانان والیبال‌ ایران در قهرمانی جهان

جدایی غیرمنتظره بازیکن گرجستانی لیگ برتر

چهارمین بوکسور کشورمان به شهادت رسید

مسی در راه خلیج فارس؟

مدیران استقلال؛ اندونگ برمی‌گردد

67 درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود

دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد

سخنگوی وزارت خارجه: تأسیسات هسته‌ای ما آسیب جدی دیده‌اند

فعال صنعت نفت: با بستن تنگه هرمز و افزایش قیمت نفت، غربی‌ها به جان هم می‌افتادند

جان کری: با بمب نمی‌شود دانش هسته‌ای ایران را پاک کرد

بازداشت یک نفر دیگر در سرزمین‌های اشغالی به اتهام همکاری با ایران

توئیت‌های مکرون و گروسی پس از رایزنی در الیزه درباره ایران

باید خودمان این روزها را روایت کنیم؛ ماجرای یک مقاومت مادرانه

جلو رشید طاقت بیار محسن!

با درد در زمین ماندیم تا دل مردم را شاد کنیم

واکنش کاپیتان تیم ملی به پیروزی مقابل صربستان

ستاره صربستان: بازی با ایران خیلی مهم بود

پیاتزا: اینجا هستیم تا از والیبال لذت ببریم

مربی صربستان: فرق ما و ایران در یک چیز بود

برنامه تیم عادل غلامی در قهرمانی جهان

لیگ ملت‌ها؛ برزیل مثل آب خوردن برد

عملکرد دقیق وزارت نفت در روزهای حمله رژیم صهیونیستی

ادای احترام به ملت، نیروهای مسلح و دانشمندان/ نقش‌آفرینی کارکنان صنعت نفت در روزهای بحران

رئیس موساد: عملیات در ایران با پشتیبانی سیا انجام شد

رشید آبشار و از زیر تور میزنه!

فریبا نادری: مردم ایران همان‌طور که از جنگ 8 ساله عبور کردند، از این روزها هم عبور خواهند کرد

جاده‌ای که هیچ کس به فکر آن نیست

هجوم رسانه‌های ژاپن برای مصاحبه با مهاجم ایرانی

قاتل پهپاد هرون اسرائیل را بشناسید

سخنگوی وزارت خارجه: ایران طبق معاهده NPT حق استفاده از انرژی هسته‌ای صلح آمیز را دارد

جناب خان بچه های پاری سن ژرمن و برده اصفهان!

اصلا خوشگل نیستم!

واکنش باشگاه سایپا به خبر سرمربیگری محمود فکری

دیدار رانندگان مرسدس با فدرر