پیام خوزستان

آخرين مطالب

تولید 27.02 میلیون بشکه‌ای نفت اوپک در ماه مه وزارت نفت

تولید 27.02 میلیون بشکه‌ای نفت اوپک در ماه مه
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) بر اساس تازه‌ترین گزارش این سازمان در ماه مه درمجموع 27 میلیون و 22 هزار بشکه نفت تولید کردند.

به گزارش شانا به نقل از دبیرخانه سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک)، تولید نفت 12 کشور عضو این سازمان در ماه مه (اردیبهشت - خرداد) بر اساس گزارش ماه مه اوپک، در مجموع 27 میلیون و 22 هزار بشکه در روز بوده که نسبت به ماه آوریل، 183 هزار بشکه در روز افزایش داشته است.
در عین حال تولید نفت ایران نیز روزانه 25 هزار بشکه کاهش یافته و به 3 میلیون و 303 هزار بشکه در روز رسیده است و جایگاه سومین تولیدکننده نفت اوپک را پس از عربستان و عراق حفظ کرده است. میانگین تولید نفت ایران در سال 2024 برابر با 3 میلیون و 257 هزار بشکه در روز و در سال 2023 برابر با 2 میلیون و 884 هزار بشکه در روز بوده است.

پیام خوزستان


عربستان با تولید روزانه 9 میلیون و 183 هزار بشکه، عراق با تولید روزانه 3 میلیون و 930 هزار بشکه و ایران با تولید روزانه 3 میلیون و 303 هزار بشکه سه تولیدکننده بزرگ اوپک در ماه مه 2025 هستند.
اعضای اوپک‌پلاس نیز در ماه مه 14 میلیون و 209 هزار بشکه در روز تولید کرده‌اند که نسبت به تولید 14 میلیون و 212 هزار بشکه‌ای در ماه آوریل، 3 هزار بشکه کاهش داشته است.
در مجموع تولید نفت خام کشورهای عضو اوپک‌ و متحدانش در ماه مه به 41 میلیون و 230 هزار بشکه رسید که نسبت به ماه آوریل (41 میلیون و 50 هزار بشکه) 108 هزار بشکه‌ افزایش داشته است.
بر اساس تازه‌ترین گزارش ماهانه اوپک، قیمت نفت خام سنگین ایران در ماه مه نسبت به ماه آوریل، 3 دلار و 48 سنت حدود 5 درصد کاهش یافته است. قیمت نفت خام سنگین ایران در ماه مه 2025، 63 دلار و 25 سنت ثبت شد، در حالی‌ که این رقم در آوریل، 69 دلار و 73 سنت برای هر بشکه بود. میانگین قیمت نفت‌ خام سنگین ایران در سال 2024، 83 دلار و 41 سنت بوده است.

پیام خوزستان


قیمت سبد نفتی اوپک هم در ماه مه به 63 دلار و 62 سنت برای هر بشکه رسید که این مقدار، 5.36 دلار (7.7 درصد) کمتر از ماه آوریل 2025 است. قیمت نفت خام سنگین ایران در ماه مه به 63 دلار و 25 سنت برای هر بشکه رسید که این مقدار 6 دلار و 48 سنت کمتر از ماه آوریل بوده است. میانگین قیمت نفت سنگین ایران در سال 2024 برابر با 83 دلار و 41 سنت ثبت شده است.

پیام خوزستان


بر اساس تازه‌ترین گزارش ماهانه دبیرخانه اوپک (مه)، تقاضای جهانی نفت خام برای سال 2025 با 130 هزار بشکه افزایش روزانه همراه خواهد بود. مجموع تقاضای نفت جهان برای سال 2025، 105 میلیون و 130 هزار بشکه پیش‌بینی شده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1113396/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فلسطینی‌ها بوستر موشک های ایرانی به یادگاری بردند

گل اول اوراواردز توسط ماتسو

دستیار 29 ساله آرتتا سرمربی پارما می‌شود!

لغو پروازهای ایران تا ساعت 14 امروز تمدید شد

جزئیات انهدام مراکز جاسوسی رژیم صهیونیستی با موشک‌های نقطه‌زن ایران

موج یازدهم عملیات وعده صادق 3؛ موشک های ایرانی به تل آویو رسید

تصاویری از موج جدید حملات ایران به اراضی اشغالی

ماجرای تلاش عامل منافقین برای خودکشی پیش از دستگیری

بارش باران موشک بر سر اسرائیلی‌ها

حمله شدید شهرام همایون به وطن‌فروشان

ویدئوی دیگری از خودزنی موشک رهگیر سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی

مدافع فولاد: من سرباز ایرانم، با افتخار

شهادت بازیکن هندبال در پی حمله متجاوزانه رژیم صهیونیستی

دیدار نماینده ولی فقیه، مدیرکل بنیاد مازندران و رئیس بنیاد بابل از خانواده شهید دکتر سیدمحمدرضا ذاکریان در امیرکلا بابل

پوستری که رسانه رهبر انقلاب لحظاتی قبل منتشر کرد

دستگیری عوامل موساد توسط نیروهای مردمی

رسانه صهیونیستی: موشک‌های ایران دقیق به هدف برخورد می‌کنند

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تعرض رژیم صهیونیستی به خاک ایران هدف قرار گرفتند

دستگیری جاسوسان موساد در بهارستان

واکنش «صابر ابر» به حمله اسرائیل به ایران

متا به کاربران هوش مصنوعی خود هشدار داد

ژابی: برخورد با ستاره‌ها را از رونالدو و بنزما یاد گرفتم

رئال مادرید بدون امباپه هم بهترین تیم جهان است

پیام وحید طالب‌لو برای مردم ایران

قایدی: اگر هم‌خاکِ من هستی، پس خانواده منی!

شکست واترپلوی جوانان ایران برابر آلمان

هواپیمای اسرائیلی در چهار محال و بختیاری هدف قرار گرفت

صدراعظم آلمان: اسرائیل «کارهای کثیف» غرب را انجام می‌دهد

تقلای رژیم اسرائیل برای کشاندن آمریکا به جنگ خود علیه ایران

فداکاری سرباز به خاطر وطنش

واکنش ساعد سهیلی به حمله اسرائیل به ایران

واکنش متفاوت سینا مهراد به حملات اسرائیل

مهدویان: تاریخ بخوانیم تا بدانیم ایران چطور شکوهمند و پایدار باقی مانده

مراسم تشییع پیکر دانشجوی شهید در ایذه

دلیل گواردیولا برای انتخاب دستیار کلوپ!

موج دهم حملات موشکی ایران علیه اسرائیل

ترامپ در توهم تسلیم ایران

هشدار جدی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: فوراً حیفا و تل‌آویو را ترک کنید

سفیر ایران در روسیه: فراموش نمی‌کنیم در این ایام چه کشورهایی بی‌تفاوت ماندند

برخورد سخت و قاطع با محتکران و اخلال‌گران تامین مایحتاج اساسی

جزئیات پنهان از حملات روز گذشته ایران به اسرائیل

وزیر خارجه فرانسه: ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد

بقائی در پاسخ به کالاس: لطفاً توجیه‌گر تجاوز  نشوید!

شبکه 12 رژیم صهیونیستی: ایران از ابتدای جنگ 400 موشک شلیک کرده است

ارتش خبرداد:‌ انهدام 28 فروند هدف متخاصم؛ پهپاد هرمس شکار شد

پزشکیان در گفت‌وگو با محمد بن زاید: با تداوم جنایت‌گری اسرائیل، منطقه روی صلح و آرامش را نخواهد دید

آغاز موج دهم حملات موشکی ایران علیه اسرائیل

ونس: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد

رئیس‌جمهور: حمله رژیم صهیونیستی به شبکه خبر، جلوه‌ای دیگر از توحش افسار گسیخته این رژیم است

تأمین نیاز بازار با بازنگری در روال ترخیص کالا‌های وارداتی از خوزستان