پیام خوزستان

آخرين مطالب

عضو کمیسیون امنیت ملی: عملیات تا زمانی که منافع ملی‌مان اقتضا کند ادامه می‌یابد سیاسی

عضو کمیسیون امنیت ملی: عملیات تا زمانی که منافع ملی‌مان اقتضا کند ادامه می‌یابد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - باشگاه خبرنگاران / عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس می‌گوید صهیونیست‌ها از سر استیصال حمله کردند و همان روز اول شکست خوردند و تا زمانی که منافع ملی ما اقتضا کند این عملیات ادامه پیدا می‌کند.
علاالدین بروجردی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با حضور در برنامه سلام خبرنگار شبکه خبر گفت: کاری که خانم امامی کرد کاری بود کارستان و نمادی از این ملت شجاع بود.
نماینده مردم خنج، گراش و لارستان در مجلس اظهار کرد: یک عرف جهانی در جنگ‌ها وجود دارد البته رژیم صهیونیستی از قانون عبور می‌کند و نمونه آن را در غزه دیدیم، اما نشانه قدرت نیست. 
بازار
این نماینده مجلس تاکید کرد: صداوسیما نه پایگاه نظامی است و نه افرادش نظامی هستند لذا اگر رژیم صهیونیستی توانمندی واقعی داشت باید با مراکز نظامی مقابله می‌کرد. 
بروجردی گفت: ایران یکی از اعضای سازمان ملل است و باید شورای امنیت تشکیل جلسه بدهد، اما همه می دانند که رژیم صهیونیستی با آمریکا و ناتو گره خورده و آنها هم به جد از این حملات پی در پی و شجاعانه ایران علی‌رغم فاصله طولانی نگران هستند و اینکه ترامپ اجلاس مهمی را رها می‌کند و به آمریکا برمی‌گردد و زمزمه مذاکره مستقیم دارد، نشان می‌دهد از وضع فعلی نگران هستند. 
نماینده مردم خنج، گراش و لارستان در مجلس اظهار کرد: آنها طوری عمل می‌کنند که نشان‌دهنده استیصال آنهاست. در دفاع مقدس ما موشک نداشتیم جواب صدام را بدهیم، اما امروز جزو چند قدرت موشک‌ساز و پهپادساز هستیم.
این نماینده مجلس بیان کرد: شهید حاجی‌زاده گفته بود اگر یک سال به ما جنگ تحمیل کنند انبارهای ما پر از موشک است و حریف اینها هستیم. ایران جغرافیای وسیعی دارد و رژیم یک محدوده کوچکی دارد که اگر امنیت از آنها گرفته شود و هزاران نفر در آنجا می‌خواهند با قایق آنجا را رها کنند و بروند. رژیم یک جامعه مصنوعی دارد و هیچ رفاه و امنیتی ندارد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اضافه کرد: اینکه آنها حمله می‌کنند برای این است که کم آوردند و خانم امامی نشان داد که این نمایش اقتدار همه ملت ماست و کسی که سلاح ندارد آن رزمندگی را دارد و من نسبت به آینده کار کاملا خوشبین هستم و آنها در این مصاف کم می‌آورند. 
بروجردی گفت: ترامپ در مقابل یمن شکست را پذیرفته است و ناو هواپیمابر را از منطقه دور کرد و برد و عملا تسلیم یمن شد. یمن از دوستان نزدیک ما هستند همچنین پاکستان که تنها کشور مسلمان هسته‌ای است گفته که حاضریم از تمام ظرفیت خود استفاده کنیم البته کشورهای دیگر هم از ما حمایت می‌کنند، اما توان ندارند مثل عراق چون این کشور توانایی کنترل فضای خود را ندارد. 
نماینده مردم خنج، گراش و لارستان در مجلس با بیان اینکه در یک حرکت خودجوش هم مجلس نمایندگان و هم مجلس سنای پاکستان تصویب کرده که در کنار ما است و باید بقیه را به جبهه مقابل استکبار و آمریکا بیاوریم، عنوان کرد: کشورهای همسایه ما که وابستگی‌شان به آمریکا زیاد نیست همه زنگ زدند و ابراز محکومیت داشتند. درخصوص کشورهایی مثل چین و روسیه ما نیازمند دیپلماسی جدی‌تری هستیم. درست است که ماجرای داعش با رژیم صهیونیستی متفاوت است، اما در سفری که سردار سلیمانی با پوتین داشت پوتین را راضی کرد که وارد جنگ شود لذا مدل دیپلماسی در این مقطع تغییر می‌کند و ما برای اقناع دیگران باید دستگاه سیاست خارجی‌مان فعال‌تر شود. 
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: ایران چهارمین جنگنده F35 را زد؛ هواپیمایی که می‌گویند راداگریز است، اما پدافند ما آن را زد. مهمترین چیز امنیت است. بعد عملیاتی که حماس انجام داد که یک تحولی در عرصه نظامی بود و در ایران گسترش پیدا کرد آنها روی امنیت را ندیدند و ضربه‌ای که وزارت اطلاعات ما زد و اطلاعات آنها را به ایران آورد آنها دیدند محور ضربه خوردنشان ایران است. 
بروجردی گفت: صهیونیست‌ها از سر استیصال حمله کردند و روز اول شکست خوردند چون دیدند همه چیز در سر جای خود در مقابل آنها قرار گرفت. اگر پایتخت رژیم صهیونیستی مثل غزه شده و ساختمان‌ها از بین رفته نشان می‌دهد که برتری با ما است و خروجی این مصاف تکرار جنگ 33 روزه است. جنگ را آنها آغاز کردند، اما پایان جنگ با آنها نیست و تا زمانی که منافع ملی ما اقتضا کند با هدایت رهبر معظم انقلاب این عملیات ادامه پیدا می‌کند. 

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1113337/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

موج دهم حملات موشکی ایران علیه اسرائیل

ترامپ در توهم تسلیم ایران

هشدار جدی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: فوراً حیفا و تل‌آویو را ترک کنید

سفیر ایران در روسیه: فراموش نمی‌کنیم در این ایام چه کشورهایی بی‌تفاوت ماندند

برخورد سخت و قاطع با محتکران و اخلال‌گران تامین مایحتاج اساسی

جزئیات پنهان از حملات روز گذشته ایران به اسرائیل

وزیر خارجه فرانسه: ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد

بقائی در پاسخ به کالاس: لطفاً توجیه‌گر تجاوز  نشوید!

شبکه 12 رژیم صهیونیستی: ایران از ابتدای جنگ 400 موشک شلیک کرده است

ارتش خبرداد:‌ انهدام 28 فروند هدف متخاصم؛ پهپاد هرمس شکار شد

پزشکیان در گفت‌وگو با محمد بن زاید: با تداوم جنایت‌گری اسرائیل، منطقه روی صلح و آرامش را نخواهد دید

آغاز موج دهم حملات موشکی ایران علیه اسرائیل

ونس: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد

رئیس‌جمهور: حمله رژیم صهیونیستی به شبکه خبر، جلوه‌ای دیگر از توحش افسار گسیخته این رژیم است

تأمین نیاز بازار با بازنگری در روال ترخیص کالا‌های وارداتی از خوزستان

واکنش المیرا شریفی مقدم به اتفاقات دیروز صدا و سیما: آیا من نظامی هستم؟

هوش مصنوعی مانند انسان فکر می کند

تشییع و خاکسپاری شهید مدافع وطن، عمار اسدپور در دزپارت

روال عادی فعالیت اداره های خوزستان در روز چهارشنبه

چگونه در برابر شایعه‌های بهداشتی در زمان جنگ، هوشیار باشیم؟

برخورد سخت و قاطع با محتکران و اخلال‌گران تامین مایحتاج اساس

رشد تقاضای جهانی نفت در دهه جاری تداوم دارد

ادعای وزیر جنگ اسرائیل: ما به دنبال اشغال ایران نیستیم!

تل‌آویو: ایران تاکنون صدها موشک و پهپاد شلیک کرده است

ترامپ: خواهان تسلیم ایران هستیم

فارس: برای بعضی از مراکز تا 10 رده بعدی مسئولان و فرماندهان پیش‌بینی شده است

واکنش وزیر خارجه پاکستان به وطن‌فروشی‌های رضا پهلوی و همکاری او با اسرائیل در حمله به ایران

هلاکت افسران اطلاعاتی اسرائیل در حمله موشکی سپاه به اسرائیل

گزارش جدید آژانس درباره تجاوز اسرائیل به ایران

محل اصابت موشک ایرانی به اسرائیل

نرگس آبیار: برای وطن ایستاده‌ام

پاسخ کوبنده «محسن چاوشی» به صحبت های ترامپ

راه‌اندازی نیروگاه اختصاصی در آینده‌ای نزدیک؛ تأمین برق از بورس انرژی در شرایط بحرانی

بیانیه پرسپولیس در محکومیت حمله به صداوسیما

رونمایی از جدید‌ترین لژیونر ایرانی در سری‌آ

واردکنندگان امروز هم 120 میلیون دلار ارز گرفتند

دو فوریت بیمه اجتماعی رانندگان تصویب شد

حمله به تأسیسات نفتی، تلاشی برای گسترش جنگ است

فرماندهی امنیت سایبری: مردم استفاده از تجهیزات هوشمند متصل به اینترنت را به حداقل برسانند

جاسوس اسرائیلی ‌در ایلام دستگیر شد

ماجرای دود و آتش مشاهده شده امروز در ساختمان صداوسیما

زهرا رهنورد همسر میرحسین موسوی؛ اسرائیل شهره زن‌کشی و کودک‌کشی است

سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل: کمیسر عالی حقوق بشر تجاوز اسرائیل را محکوم کند

رئیس‌ جمهور چین: نگرانی عمیق خود را از عملیات نظامی اسرائیل علیه ایران ابراز می‌کنم

ادعای وزیر جنگ اسرائیل: آمریکا در عملیات علیه ایران شرکت ندارد

آصفی: اصل مذاکره برای فریب بود

قوه قضاییه: رسانه‌ها و فضای مجازی را با دقت رصد می‌کنیم

دنیای کودکانه نباید رنگ جنگ بگیرد؛ محتوای کودک یک پلتفرم رایگان شد

هوتن شکیبا: کنار همیم، با قدرت، با امید

راز پشت پایان شوکه‌کننده فصل دوم Severance از زبان آدام اسکات