پیام خوزستان

آخرين مطالب

حسین شریعتمداری: گروسی عامل موساد است به کشور راهش ندهید! سیاسی

حسین شریعتمداری: گروسی عامل موساد است به کشور راهش ندهید!
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - فارس / مدیر مسئول روزنامه کیهان نوشت: نوبت مسئولان محترم کشورمان است که به عنوان کمترین مجازات، «گروسی» این عامل نشاندار رژیم صهیونیستی را به ایران راه ندهند و از وی به عنوان جاسوسی برای موساد به مراجع کیفری بین‌المللی شکایت کرده و به جد خواستار مجازات وی شوند.
حسین شریعتمداری نوشت:
1- پیش از این به نمونه‌هایی از اقدامات و اظهارات نه فقط غیر‌قانونی بلکه مشکوک رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اشاره داشته‌ایم که از وابستگی او به رژیم صهیونیستی حکایت می‌کرد. اما، امروزه با دستیابی حیرت‌انگیز و تحسین‌آمیز سربازان گمنام امام زمان‌(عج) به ده‌ها میلیون سند سری و محرمانه از رژیم صهیونیستی کمترین تردیدی باقی نمانده است که گروسی مامور موساد است و اما، شرح یکایک اسناد پیشین به درازا می‌کشد و‌لی در این مختصر، برای بازخوانی ماجرا و با توجه به رخدادهای کینه‌توزانه‌ای که در اجلاس اخیر شورای حکام آژانس علیه برنامه هسته‌ای کشورمان در جریان است، به چند نمونه از آن بسیارها اشاره می‌کنیم. بخوانید!
2- گروسی قبل از آن که با پیشنهاد آمریکا و اروپا به مدیرکلی آژانس منصوب شود، معاون و دستیار ویژه«‌یوکیا آمانو‌» مدیرکل قبلی آژانس بود. مسئولان هسته‌ای سابق و کنونی ایران اسلامی از برخوردهای کینه‌توزانه و غیر‌قانونی او علیه برنامه هسته‌ای کشورمان که در تمامی موارد با خواسته‌های اعلام شده (و نه پنهان) آمریکا و اسرائیل همسو بود باخبرند و در این مختصر به شرح دو نمونه اکتفا می‌کنیم.
اول: رافائل گروسی هنگامی که همراه تیم بازرسان آژانس و به عنوان دستیار ویژه آمانو به ایران آمده بود، در برخوردی گستاخانه به آقای دکترعلی اصغر سلطانیه - نماینده وقت ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی- گفته بود:‌ «ما دادستان هستیم و شما در جایگاه متهم قرار دارید»! که این جسارت وی با پرخاش غیرتمندانه دکتر سلطانیه رو‌به‌رو شده بود.
بازار
دوم: آمریکا و برخی از کشورهای اروپایی در طول مذاکرات هسته‌ای موضوعی را با عنوان ابعاد احتمالی نظامی (PMD‌) پیش کشیدند، با این مضمون که ایران در گذشته برخی از فعالیت‌های غیر‌صلح‌آمیز هسته‌ای داشته است و آژانس این ادعا را در نوامبر 2011 طی گزارشی به جمهوری اسلامی ایران منتقل کرده و خواستار توضیح درباره آن شده بود. ایران ضمن ارائه توضیحات مستند، غیر‌واقعی بودن آن را نشان داده بود. و آژانس نهایتاً در سال 1394 ماجرا را تمام شده اعلام کرد و «یوکیا آمانو»، مدیرکل وقت آژانس در گزارش خود به شورای حکام تاکید کرد که «نشانه‌هایی از فعالیت‌های مشکوک هسته‌ای ایران بعد از سال 2009 وجود ندارد». آمریکا و رژیم صهیونیستی که به شدت از این گزارش عصبانی شده بودند، آمانو را تحت فشار قرار داده و از وی خواستند که گزارش خود را پس بگیرد! ولی آمانو، درخواست آنها را خلاف قوانین جاری آژانس دانسته و اعلام کرد که گزارش آژانس با تحقیقاتی که انجام گرفته و مستنداتی که ایران ارائه کرده است همخوانی کامل دارد و حاضر به پس گرفتن گزارش خود نشد. گروسی که به دشمنی با ایران و همسویی با اسرائیل شهرت داشت در آن هنگام دستیار ویژه آمانو بود و به گزارش رسانه‌های غربی اصرار فراوانی داشت که آمانو گزارش خود را پس بگیرد که موفق نشد.
مدتی بعد آمانو به طرز مشکوکی از دنیا رفت و برخی از رسانه‌ها و محافل غربی ضمن اشاره به این که گروسی به همسویی افراط‌گونه با آمریکا و رژیم صهیونیستی و دشمنی با جمهوری اسلامی ایران شهرت دارد، مرگ آمانو را مشکوک دانسته و از آن با عنوان توطئه جنایت‌آمیزی برای جایگزینی گروسی به مدیرکلی آژانس یاد کردند.
3- گروسی با عنوان تازه مدیرکلی آژانس در یک کنفرانس خبری در ژاپن، درباره فعالیت هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران اظهارات مضحکی داشت و گفته بود «‌ایران باید ثابت کند که به‌دنبال تولید سلاح هسته‌ای نیست‌»! اظهارات خنده‌دار گروسی با واکنش منطقی سازمان انرژی اتمی کشورمان رو‌به‌رو شد که در آن آمده بود: «‌اصل برائت‌، یکی از بدیهی‌ترین اصول حقوقی است‌». به بیان دیگر، کسی که اتهام می‌زند باید برای اثبات ادعای خود دلیل و گواه بیاورد و نه آن که مورد اتهام قرار گرفته است.
4- چند هفته قبل رافائل گروسی در مصاحبه با «فایننشال تایمز‌» اظهارات غیر‌حقوقی و مضحکی داشت و به اصطلاح هشدار داده بود که:‌«‌ایران اگرچه در حال حاضر سلاح هسته‌ای ندارد، اما مواد لازم برای ساخت آن را دارد‌»! اظهارات او با انتقاد همراه با استهزاء محافل حقوقی رو‌به‌رو شد. دقیقاً مثل این که استفاده از چاقوی جراحی را برای پزشکان جراح ممنوع کنند! و در‌باره علت آن گفته شود با چاقوی جراحی هم می‌توان آدم کشت!
5- اظهارات بیرون از روال قانونی و منطقی گروسی به وضوح نشان می‌دهد که آژانس هیچ دستاویزی برای متهم کردن ایران به انحراف از فعالیت صلح‌آمیز هسته‌ای ندارد و تلاش می‌کند دست خالی خود را با اتهامات مضحک و اظهارات کودکانه پُر کند! و حالا، اگرچه با شواهد و اسناد یاد شده تردیدی در وابستگی گروسی به موساد باقی نمی‌ماند ولی تازه‌ترین سند نیز می‌تواند و باید، آخرین میخ به تابوت این عامل پلید صهیونیست‌ها باشد. بخوانید!
6- چند سال قبل وقتی رژیم صهیونیستی از هک اسناد اطلاعاتی خود و دستگیری سه صهیونیست به اتهام جاسوسی برای ایران خبر داد، گروسی با نگرانی اعلام کرد «‌شواهد قاطعی وجود دارد مبنی بر این‌که ایران فعالانه اسناد بسیار محرمانه متعلق به آژانس را جمع‌آوری و تحلیل کرده است» ولی به چگونگی آن اشاره‌ای نکرد. بعد از اعلام این خبر که نیروهای اطلاعاتی ایران به انبوهی از اسناد به کلی سری رژیم صهیونیستی دست یافته‌اند، 
گروسی با دستپاچگی آشکار اظهارات قبلی خود را تکرار کرد ولی این‌بار نگرانی و اضطراب وی به وضوح از لو رفتن اسناد اطلاعاتی و امنیتی رژیم صهیونیستی بود.
اکنون این پرسش‌ها از آقای گروسی در میان است؛
الف: آقای گروسی! چرا باید از لو رفتن اسناد سری اسرائیل نگران و دستپاچه شوید؟! آیا غیر از این است که از افشای وابستگی خود به موساد به وحشت افتاده‌اید؟!
ب: فرموده‌اید که اسناد بسیار محرمانه (Top Secret‌) لو رفته است! از کجا می‌دانید که اسناد لو رفته از نوع بسیار محرمانه است؟! 
ج: و مهم‌تر از همه، اسناد به کلی سری آژانس در موساد چه می‌کند؟! مگر وظیفه قانونی و تصریح شده شما حفظ این اسناد نبوده و نیست؟!
د: رژیم صهیونیستی حتی عضو پیمان NPT هم نیست، چرا باید اسناد بسیار محرمانه آژانس را در اختیار داشته باشد؟! چه کسی غیر از شما این اسناد را به موساد داده است؟!
هـ: آقای گروسی اسناد کشف‌شده از روابط سری شما با موساد پرده برداشته است و‌...
7- اکنون نوبت مسئولان محترم کشورمان است که به عنوان کمترین مجازات این عامل نشاندار رژیم صهیونیستی اولاً: او را به ایران راه ندهند و ثانیاً: از گروسی به عنوان جاسوسی برای موساد به مراجع کیفری بین‌المللی شکایت کرده و به جد خواستار مجازات وی شوند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1111480/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کتاب سفیر سایق آمریکا در ویتنام منتشر شد

پیروزی تیم ملی والیبال زنان برابر استرالیا در جام‌ ملت‌های آسیا

خون و سرعت، داستان تلخ دوچرخه‌سواران!

دومین برد ژاپن در لیگ ملت‌های والیبال

ورود کمیته پارالمپیک به کلاس بندی پزشکی ورزشکاران نابینا پس از حاشیه های جودوکاران

لی: به شاگردانم افتخار می‌کنم؛ مقابل اندونزی باید بهتر آماده باشیم

ایران - اسلوونی؛ لطفا استارت بردن را بزنید

بُهت و شوک بازیکنان و اعضای تیم ملی والیبال پس از پایان بازی با آمریکا و شنیدن خبر تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران

وزیر ورزش و جوانان: پاسخ قاطع ایران به رژیم صهیونیستی دل مردم و قهرمانان را شاد خواهد کرد

هانیه رستمیان در تپانچه بادی جام جهانی هشتم شد

شهادت ورزشکار ایرانی در حمله رژیم صهیونیستی

بیانیه وزارت ورزش در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی

قایقرانان ایران به احترام شهدا با بازوبند مشکی روی سکو رفتند

واریز و برداشت پلتفرم‌های طلا به دستور بانک مرکزی متوقف شد

تسلیت وزیر نفت در پی جنایت رژیم صهیونیستی/ آمادگی صنعت نفت برای پشتیبانی از امنیت ملی

جنایات رژیم صهیونیستی نشانه ورشکستگی اخلاقی و عملی است

پیام استاندار خوزستان در پی شهادت فرماندهان نظامی و دانشمندان هسته‌ای کشور

آغاز حملات ایران به اسرائیل

شهادت 6 دانشمند هسته‌ای در حمله تروریستی اسرائیل

محل شهادت سرلشگر سلامی و جمعی از همکاران و محافظان

پالایشگاه نفت آبادان با تمام ظرفیت در حال تولید است

اوضاع آرام و عادی در خوزستان

هشدار «قرمز» استقرار توده هوای گرم بر خوزستان

آخرین آمار مجروحان حمله تروریستی اسرائیل؛ 95 مصدوم در 12 استان

«کرامت شهادت»؛ نقطه عطف فرهنگ غدیر

پتروشیمی، پالایشگاه و نیروگاه تبریز مورد حمله قرار نگرفته است

شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران: آسیبی به تاسیسات پالایشگاهی وارد نشده است

اقامت گردشگران در هتل‌های کیش تا ازسرگیری پروازها تمدید شد

پیام تسلیت مدیرکل آموزش‌ و پرورش خوزستان در پی شهادت جمعی از فرماندهان نظامی و دانشمندان هسته ای کشور

تکریم مدیر کل بنیاد مازندران از هفت خانواده شهید و جانباز در تنکابن

قیمت نفت در بازار جهانی بیش از 6 درصد جهش کرد

لاله مرزبان : شهاب حسینی برای کمک به من برای بازی در سریال «آبان» فداکاری کرد

«امیر نوروزى» در نقشِ مفتش نامجو

بیانیه کمیته‌های ملی المپیک، پارالمپیک و فدراسیون‌های ورزشی در پی تجاوز رژیم صهیونیستی

ایتالیا 3-آلمان 2؛ چه بازگشت فوق‌العاده‌ای!

برزیل 2- کوبا 3؛ ماراکانا در شوک و حیرت!

لیگ ملت‌ها؛ حال آرژانتین خیلی خوب است

تولید و فعالیت در شرکت پالایش نفت آبادان بدون وقفه ادامه دارد

تولید در پالایشگاه آبادان پایدار است

چهارده بازیکن تیم والیبال ایران مقابل اسلوونی مشخص شدند

واکنش سرمربی آمریکا به پیروزی سخت مقابل ایران

واکنش صریح پیاتزا به جنایت رژیم صهیونسیتی

عضو هیات نمایندگان اتاق تهران: بانک مرکزی باید ارز را تک نرخی کند

کتاب رئیس‌جمهور کره‌ جنوبی از برنده نوبل جلو زد

بیانیه دولت در پی حمله تروریستی رژیم صهیونیستی

ادعای رژیم صهیونیستی درباره مشارکت 200 جنگنده در حملات به ایران

رژیم صهیونیستی مدعی شد: پرتاب 100پهپاد از سوی ایران

توقف استفاده از هوش مصنوعی در «ویکی‌پدیا»

اصابت پرتابه‌های دشمن به استان خوزستان

اسماعیل‌نژاد امتیازآورترین بازیکن دیدار ایران و آمریکا