پیام خوزستان

آخرين مطالب

بی ثبات و بدون دستاورد؛ چرا کسی انتظار امید را نداشت؟ ورزشي

بی ثبات و بدون دستاورد؛ چرا کسی انتظار امید را نداشت؟
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - آخرین خبر / انتخاب امید روانخواه به عنوان سرمربی تیم امید موجی از انتقاد را به‌ سوی فدراسیون فوتبال روانه کرده است اما واقعا چرا کسی توقع انتخاب روانخواه را نداشت.
روانخواه که به دلیل مصدومیت خیلی زود از مستطیل سبز خداحافظی کرد، شتاب‌زده هم وارد دنیای مربیگری شد!
بیشتر دوران مربیگری روانخواه در لیگ یک و لیگ دو رقم خورده (در تیم‌های شهرداری فومن، نیروی زمینی، بادران، سایپا، پارس جنوبی جم، نیروی زمینی، خیبر) و در کارنامه او هدایت دو تیم لیگ برتری سپیدرود (2بازی) و هوادار (17 بازی سقوط به لیگ یک) به چشم می‌خورد. 
روانخواه تا قبل از رسیدن به نیمکت تیم ملی امید، طی 7سال 175 مرتبه به عنوان سرمربی روی نیمکت تیم‌های مختلف نشسته که ماحصل آن 61 برد، 65باخت، 49 مساوی و میانگین امتیازگیری 1/33 در هر بازی بوده است.
اما یک نکته مهم که در دوران مربیگری روانخواه فارغ از نتیجه‌گیری به ذوق می‌زند؛ متوسط حضور نیم فصل او در هر تیم است آن هم بدون دستاورد خاصی است!
حال روانخواه درحالی به عنوان سرمربی تیم امید انتخاب شد که تا چند هفته پیش اسمی از او مطرح نبود! یحیی گل‌محمدی، ژوزه مورایس، مجتبی حسینی، مهدی تارتار، سعید دقیقی، مهدی رحمتی و حسیبن عبدی اسامی مطرح شده در رسانه‌ها بود اما به شکل عجیبی فدراسیون به یکباره روانخواه را به عنوان سرمربی تیم امید انتخاب کرد تا بار دیگر این گمانه‌زنی برای اهالی رسانه و فوتبالی ایجاد شود که روانخواه از سوی چند نفر خاص در خارج از فوتبال و حالا از درون هیات رئیسه فدراسیون فوتبال حمایت می‌شود و جابجایی‌های مداوم او در تیم‌‌های مختلف باشگاهی و حالا رسیدن به تیم امید بر اساس رابطه و نه شایسته‌سالاری بوده است. آخرین خبر، انتخاب امید روانخواه به عنوان سرمربی تیم امید موجی از انتقاد را به‌ سوی فدراسیون فوتبال روانه کرده است اما واقعا چرا کسی توقع انتخاب روانخواه را نداشت.
روانخواه که به دلیل مصدومیت خیلی زود از مستطیل سبز خداحافظی کرد، شتاب‌زده هم وارد دنیای مربیگری شد!
بازار
بیشتر دوران مربیگری روانخواه در لیگ یک و لیگ دو رقم خورده (در تیم‌های شهرداری فومن، نیروی زمینی، بادران، سایپا، پارس جنوبی جم، نیروی زمینی، خیبر) و در کارنامه او هدایت دو تیم لیگ برتری سپیدرود (2بازی) و هوادار (17 بازی سقوط به لیگ یک) به چشم می‌خورد. 
روانخواه تا قبل از رسیدن به نیمکت تیم ملی امید، طی 7سال 175 مرتبه به عنوان سرمربی روی نیمکت تیم‌های مختلف نشسته که ماحصل آن 61 برد، 65باخت، 49 مساوی و میانگین امتیازگیری 1/33 در هر بازی بوده است.
اما یک نکته مهم که در دوران مربیگری روانخواه فارغ از نتیجه‌گیری به ذوق می‌زند؛ متوسط حضور نیم فصل او در هر تیم است آن هم بدون دستاورد خاصی است!
حال روانخواه درحالی به عنوان سرمربی تیم امید انتخاب شد که تا چند هفته پیش اسمی از او مطرح نبود! یحیی گل‌محمدی، ژوزه مورایس، مجتبی حسینی، مهدی تارتار، سعید دقیقی، مهدی رحمتی و حسیبن عبدی اسامی مطرح شده در رسانه‌ها بود اما به شکل عجیبی فدراسیون به یکباره روانخواه را به عنوان سرمربی تیم امید انتخاب کرد تا بار دیگر این گمانه‌زنی برای اهالی رسانه و فوتبالی ایجاد شود که روانخواه از سوی چند نفر خاص در خارج از فوتبال و حالا از درون هیات رئیسه فدراسیون فوتبال حمایت می‌شود و جابجایی‌های مداوم او در تیم‌‌های مختلف باشگاهی و حالا رسیدن به تیم امید بر اساس رابطه و نه شایسته‌سالاری بوده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1111418/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لاله مرزبان : شهاب حسینی برای کمک به من برای بازی در سریال «آبان» فداکاری کرد

«امیر نوروزى» در نقشِ مفتش نامجو

بیانیه کمیته‌های ملی المپیک، پارالمپیک و فدراسیون‌های ورزشی در پی تجاوز رژیم صهیونیستی

ایتالیا 3-آلمان 2؛ چه بازگشت فوق‌العاده‌ای!

برزیل 2- کوبا 3؛ ماراکانا در شوک و حیرت!

لیگ ملت‌ها؛ حال آرژانتین خیلی خوب است

تولید و فعالیت در شرکت پالایش نفت آبادان بدون وقفه ادامه دارد

تولید در پالایشگاه آبادان پایدار است

چهارده بازیکن تیم والیبال ایران مقابل اسلوونی مشخص شدند

واکنش سرمربی آمریکا به پیروزی سخت مقابل ایران

واکنش صریح پیاتزا به جنایت رژیم صهیونسیتی

عضو هیات نمایندگان اتاق تهران: بانک مرکزی باید ارز را تک نرخی کند

کتاب رئیس‌جمهور کره‌ جنوبی از برنده نوبل جلو زد

بیانیه دولت در پی حمله تروریستی رژیم صهیونیستی

ادعای رژیم صهیونیستی درباره مشارکت 200 جنگنده در حملات به ایران

رژیم صهیونیستی مدعی شد: پرتاب 100پهپاد از سوی ایران

توقف استفاده از هوش مصنوعی در «ویکی‌پدیا»

اصابت پرتابه‌های دشمن به استان خوزستان

اسماعیل‌نژاد امتیازآورترین بازیکن دیدار ایران و آمریکا

کولیابوو: همکاری ایران و روسیه در هاکی روی یخ اتفاق خوبی است

شکست تیم ملی والیبال ایران مقابل آمریکا در جدال پنج سته

عراقچی: پاسخ به این تجاوز حق قانونی و مشروع ایران طبق ماده 51 منشور ملل متحد است

مسکو: حمله اسرائیل به ایران غیرقابل توجیه بود

ابراز نگرانی دبیرکل سازمان ملل از حملات به ایران

حملات رژیم صهیونیستی در قصرشیرین یک شهید و 24 مجروح برجای گذاشت

پیام تسلیت فرماندهی انتظامی در پی شهادت تعدادی از فرماندهان، دانشمندان و مردم

صداوسیما: حدود 50 مجروح به بیمارستان چمران تهران منتقل شدند

عربستان تجاوز به خاک ایران را محکوم کرد

کاخ سفید: نشست شورای امنیت ملی آمریکا درباره حمله اسرائیل به ایران جمعه تشکیل می‌شود

گزارش تسنیم از دروغ‌پردازی ضدانقلاب در خصوص شهادت فرماندهان

نورنیوز: حال شمخانی وخیم است

ارتش: هم اکنون نیروهاى رزمنده‌ى ارتش و سپاه، در آسمان به نبرد سرگرمند

شنیده شدن صداهای انفجار در اهواز

بازگشت کاروان ویژه جانبازان از حج تمتع به میهن اسلامی

تأسیسات پالایشی در حملات رژیم صهیونیستی آسیبی ندیدند

هیچ اعتباری نباید برگشت بخورد/ تشکیل هفتگی کمیته جذب اعتبارات

شبکه خبر: پدافند هوایی هم‌اکنون در تهران فعال است و جای نگرانی نیست

شهادت پسر سردار رشید همراه پدر در حمله تروریستی اسرائیل

آسمان سنندج هم اکنون

مقام ارشد ارتش اسرائیل: روزهای پیچیده‌ای در انتظار ماست

هم اکنون حمله تجاوزکارانه اسرائیل به اهواز

رئیس ستاد مشترک ارتش صهیونیستی: ایران به زودی پاسخ می‌دهد

شبکه خبر: اطراف پالایشگاه تبریز مورد اصابت قرار گرفته است

پیام رهبر انقلاب: رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد

بیانیه گروسی در پی حملات تروریستی رژیم صهیونیستی به ایران

تمامی پروازها در فرودگاه‌های کشور تا اطلاع ثانوی لغو شد

تصاویر منتشر شده از عراق نشان میدهد پرتاب‌ها از حریم هوایی این کشور انجام شده است

همۀ پروازها تا اطلاع ثانوی لغو شد

گزارش زندۀ شبکۀ خبر از یکی از مناطق تهران

نتانیاهو پس از حمله جنایتکارانه به ایران از ترامپ تشکر کرد