پیام خوزستان

آخرين مطالب

جریمه فوق سنگین برای سیگار کشیدن در فیلم‌ها فرهنگی

جریمه فوق سنگین برای سیگار کشیدن در فیلم‌ها
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مهر / رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات گفت: اولویت وزارت بهداشت حذف کامل صحنه‌های دخانیات از آثار نمایشی است تا از عادی‌سازی مصرف دخانیات در جامعه، به‌ویژه در میان جوانان جلوگیری شود.
بهزاد ولی‌زاده، رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات، در گفت‌وگو با مهر با اشاره به ممنوعیت قانونی هرگونه تبلیغ و ترویج مصرف دخانیات، گفت: نمایش صحنه‌های استعمال دخانیات در فیلم‌ها و سریال‌های نمایش خانگی و حتی در سینما، مصداق تبلیغ محسوب شده و مشمول مجازات خواهد شد.
ولی‌زاده با یادآوری ماده 3 قانون ممنوعیت تبلیغ، تشویق، حمایت و تحریک مردم به مصرف دخانیات گفت: در دستورالعمل مصادیق تبلیغ که در سال 1393 به تصویب ستاد کشوری کنترل دخانیات رسیده، این موارد به‌صراحت به‌عنوان مصداق تبلیغ شناخته شده‌اند.
جریمه سنگین برای هر ثانیه نمایش دخانیات
وی افزود: طبق قانون، جریمه تبلیغ دخانیات در سال 1403 از 2 میلیون و 100 هزار تومان تا 210 میلیون تومان در نظر گرفته شده و قاضی می‌تواند با تشخیص خود، بسته به میزان اثرگذاری این رفتار بر جامعه، این جریمه را اعمال کند.
رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات با اشاره به نشست اخیر با معاون محترم سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر (ساترا) گفت: در این نشست مرور جامعی روی قوانین انجام شد و هر دو نهاد به این نتیجه رسیدند که نمایش صحنه‌های استعمال دخانیات در آثار نمایشی اقدامی غیرقانونی است و مصداق تبلیغ محسوب می‌شود. دیدگاه وزارت بهداشت و ساترا در این خصوص مشترک است.
اولویت وزارت بهداشت؛ حذف کامل صحنه‌های مصرف دخانیات
وی تاکید کرد: ما در حوزه سلامت، مخالف هرگونه نمایش استعمال دخانیات هستیم و معتقدیم که این تصاویر به عادی‌سازی مصرف در جامعه و الگوسازی برای جوانان و نوجوانان منجر می‌شود و به همین دلیل اولویت ما ممنوعیت کامل نمایش این صحنه‌هاست و اما اگر به هر دلیلی تخلفی رخ دهد، حداکثر جریمه قانونی یعنی 210 میلیون تومان برای هر ثانیه پخش قابل اعمال خواهد بود.
ولی‌زاده با اشاره به هماهنگی‌های در حال انجام برای نحوه اجرای این قانون ادامه داد: موضوع نیاز به هماهنگی‌های بیشتری در سطح وزارت بهداشت و دستگاه‌های ذی‌ربط دارد و علاوه بر آن، ارتباطی نیز با فرهنگستان هنر برقرار شده و آن‌ها نیز این موضوع را در دستور کار خود قرار داده‌اند و قرار است جلسه‌ای مشترک با حضور نمایندگان فرهنگستان هنر برگزار شود.
وی درباره اجرایی شدن این جریمه‌ها گفت: در حال حاضر هنوز این جریمه‌ها به‌صورت اجرایی اعمال نشده‌اند. برای این منظور، اقدامات حقوقی و تشکیل پرونده‌های قضائی لازم است و البته ما از ظرفیت‌های سامانه 190 وزارت بهداشت نیز استفاده کرده‌ایم و از مردم خواسته‌ایم موارد تخلف را در این سامانه ثبت کنند. با افزایش مطالبه گری از سوی مردم و سازمان‌های مردم‌نهاد، دستگاه قضائی نیز می‌تواند به این موضوع ورود جدی‌تری داشته باشد.
ولی‌زاده در پایان خاطر نشان کرد: با ادامه این هماهنگی‌ها و همکاری‌های بین‌بخشی، شاهد تغییر رفتار در میان هنرمندان و تهیه‌کنندگان فیلم‌ها و سریال‌های تولیدی باشیم و نمایش استعمال دخانیات در آثار نمایشی به‌طور کامل متوقف شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1110613/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازدید میدانی سیدعلی خمینی از امکانات نظامی حزب‌الله

ولایتی: ایران در مرکز نظم نوین جهانی ایستاده است

ویدئویی از پشت صحنه فیلم جدید منوچهر هادی به نام «تراشه»

بازیگران اگه شبیه فامیلیشون بودن!

صحبت‌های قدیمی عباس جمشیدی‌فر درباره پدرش

سریال کمدی «دستچین» به زودی از شبکه دو سیما

تهیه‌کننده «دربند» درگذشت

اولین بازی نازنین بیاتی در سینما

پیش‌فروش «پیرپسر» معلق است

تو خودت بردیش تو زمین فوتبال!

تعهد جدی به رم؛ رانیری به تیم ملی ایتالیا نه می‌‌گوید

درخواست رسمی پرسپولیس - آلترناتیو زارع و آقاسی

دست‌های خالی آلمان در خانه؛ فرانسه سوم شد

تمدید قرارداد امیری با پرسپولیس!

چراغ سبز در بازار طلا و سکه؛ دلار در کانال 82 هزار تومان آرام گرفت

دبیرکل وزارت خارجه ایتالیا با عراقچی دیدار کرد

سناتور جمهوری‌ خواه: وقتی به عراق سفر کردم، تندیس قاسم سلیمانی در سرتاسر بغداد مرا آزار می‌داد!

بازدید میدانی سید علی خمینی از بخشهایی از امکانات نظامی حزب الله

مدنی‌زاده در کمیسیون اقتصادی مجلس حضور یافت

میدل ایست آی خبر داد: حذف گسترده حامیان سرسخت اسرائیل و ضد ایران از دولت ترامپ

حامد وکیلی: گاهی دوستان بابت حضورم در تئاتر و سینما به من پوزخند میزدند!

وقتی مدیری مچ مهران غفوریان رو برای «زیر آسمان شهر» می گیره!

سکانسی از فیلم «جهان با من برقص»

مرزی نامرئی که حیوانات از آن عبور نمی‌کنند!

سرمربی جدید النصر معرفی شد

کار مدافع محبوب فلیک در بارسلونا تمام شد

واکنش رسمی پرسپولیس به شایعه جدایی کارتال

اپلیکیشن «دی‌دار» خدمات جدیدی را ارائه می‌دهد/ کاربران اپلیکیشن دی‌دار به بیش از 720 هزار نفر افزایش یافت

طلا و سکه سبزپوش شد؛ دلار 82 هزار تومان قیمت‌گذاری شد

فساد اخلاقی چند ورزشکار در کره‌ جنوبی، پای وزیر ورزش را مجلس باز کرد

ارسال پیامک‌های ناشناس به نمایندگان در مخالفت با مدنی‌زاده

رئیس کمیسیون سیاست خارجی مجلس: نگاه امنیتی باید روزآمد باشد

راز سکانس معروفِ اخراجی‌ها بالاخره فاش شد!

جکی چان برای خلق این سکانس از جان مایه گذاشت

بهترین نقش‌های یک بازیگر؛ جواد عزتی

روی خوش گیشه به رضا عطاران و پژمان جمشیدی

گل اول فرانسه به آلمان توسط کیلیان امباپه

روبل روسیه صدرنشین ارزهای جهان؛ چه چیزی به ارز مسکو قدرت می‌دهد؟

ابزارهای جدید ارزی بانک مرکزی؛ طرح پیش فروش ارز چهارشنبه عملیاتی می‌شود

چهار میثاق؛ چگونه از «خواب زدگی جمعی» بیدار شویم؟

آخرین سفیر ایران در شوروی: شک دارم روسیه با علاقه وارد بازی مذاکرات ایران و آمریکا شود

هشدار رسانه آمریکایی به ترامپ: ایران تسلیم نمی‌شود؛ فریب احمق‌ها را نخور!

پزشکیان به ایلام سفر می‌کند

علی مطهری: شاید بتوان الهه حسین‌نژاد مظلوم را شهید نامید

بزرگداشت حسن پورشیرازی و فرشته صدرعرفایی در جشن منتقدان سینما

حامد وکیلی: اولین نقش بازیگری در کمتر از ده دقیقه به من پیشنهاد شد و قبول کردم!

هشدار جناب خان به محسن کیایی: جوراب مردونه بپوش!

نشست خبری پانزدهمین دوره جشن بزرگ انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران

شاید این آخرین بازی بزرگ رونالدو باشد!

یامال از گذشته دو فوق ستاره درس بگیرد