پیام خوزستان

آخرين مطالب

بازگشت جنجالی کوین اسپیسی به جشنواره کن سیاسی

بازگشت جنجالی کوین اسپیسی به جشنواره کن
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا /کوین اسپیسی، بازیگر دو بار برنده اسکار، پس از نزدیک به یک دهه غیبت، برای دریافت جایزه یک عمر دستاورد هنری به جشنواره فیلم کن بازمی‌گردد.
این بازیگر که آخرین حضورش در کن به سال 2016 و اجرای یک مراسم خیریه بازمی‌گردد، این بار در شرایطی متفاوت به این جشنواره بازمی‌گردد؛ در سال‌هایی که هم دونالد ترامپ به ریاست‌جمهوری رسید و هم دوران حرفه‌ای اسپیسی به‌دلیل اتهام‌های سوءرفتار جنسی دچار سقوطی جدی شد.
اما اکنون، پس از تبرئه شدن در پرونده‌های حقوقی و کیفری در آمریکا و بریتانیا، اسپیسی در مسیر بازسازی چهره عمومی خود، قرار است روز سه‌شنبه در مراسمی از سوی بنیاد «جهانی بهتر» (Better World Fund) در کن، جایزه ویژه‌ای را دریافت کند. این دومین جایزه‌ای است که او پس از حل و فصل پرونده‌اش دریافت می‌کند؛ سال گذشته نیز جایزه‌ای مشابه در ایتالیا به او اعطا شد.
این حضور البته بی‌حاشیه نخواهد بود. منابع نشریه ورایتی گفته‌اند که ممکن است اسپیسی حتی روی فرش قرمز کاخ جشنواره ظاهر شود؛ حضوری که به‌احتمال زیاد واکنش‌های گسترده‌ای به‌دنبال خواهد داشت. با این حال، به‌نظر می‌رسد این حضور حساب‌شده و هدف‌دار باشد.
بازی در نقش محوری در فیلمی درباره یک توطئه جهانی
بازگشت اسپیسی به کن تنها برای دریافت جایزه نیست؛ او در کنار این رویداد، به‌عنوان بازیگر نقش اصلی فیلم جدیدی با عنوان «بیداری» (The Awakening) نیز حضور دارد؛ فیلمی که از سوی تهیه‌کنندگان آن در بازار فیلم کن به‌دنبال جذب خریدار است. این فیلم مستقل بریتانیایی درباره کشف و افشای یک شبکه جهانی مرموز و پنهانی است که بر دنیا حکومت می‌کند و اسپیسی نقش رهبر این شبکه را ایفا می‌کند.
«بیداری» نخستین فیلمی است که اسپیسی پس از تبرئه در دادگاه سال 2023 بریتانیا جلوی دوربین آن رفته است. مت هوکینگز، تهیه‌کننده این فیلم در گفت‌وگو با ورایتی گفته است: «ما نقش را به او تحمیل نکردیم. او کاملا با شخصیت فیلم هماهنگ است. شاید شبیه خانه پوشالی نباشد، اما در همان مسیر است. حضور اسپیسی در کن بخشی از یک کمپین بازاریابی برای جلب توجه به فیلم است.»
هرچند هزینه انتقال و اقامت اسپیسی و تیم کوچک همراهش برای یک کمپانی مستقل قابل توجه بوده، اما گرفتن جایزه از سوی بنیاد «Better World Fund» چندان دشوار نبوده است. هوکینگز می‌گوید: «رئیس این بنیاد از طرفداران بزرگ کوین است. فقط به او گفتم، اگر ازش بخواهم بیاید، شما چه کاری می‌توانید برایش بکنید؟ و همه‌چیز خیلی طبیعی پیش رفت.»
او اضافه کرد: «خیلی‌ها هنوز هم او را دوست دارند. بنابراین عده زیادی خواهند گفت خیلی کار جالبی است و البته عده‌ای هم خواهند گفت او اینجا چه می‌کند؟ اما امیدوارم آن‌هایی که می‌پرسند چرا اینجاست، وقتی دلیل حضورش را بفهمند، به او یک فرصت دوباره بدهند.»
در مجموع، بازگشت کوین اسپیسی به جشنواره کن در کنار حضور فیلمی که به‌دنبال فروش بین‌المللی است، گامی جدید برای بازیابی اعتبار او در صنعت سینما به‌شمار می‌رود؛ گامی که احتمالا تا مدت‌ها بحث‌برانگیز باقی خواهد ماند.
زمانی که اتهامات اخلاقی علیه اسپیسی مطرح شد، از نقش اصلی در این سریال محبوب «خانه پوشالی» اخراج شد و بعداً نقش او در فیلم «تمام پول‌های دنیا» نیز از وی گرفته شد و کریستوفر پلامر جایگزین او شد.
سابقه مطرح شدن اتهامات اخلاقی علیه اسپیسی به چند سال پیش بازمی‌گردد، در ابتدا آنتونی رپ در سال 2017 ادعا کرد که اسپیسی که نام اصلی او «کوین اسپیسی فاولر» است، در یک ملاقات در یک مهمانی منهتن در سال 1986، زمانی که او 14 ساله و اسپیسی 26 یا 27 ساله بود به او نزدیک شده است. آنتونی رپ خواهان دریافت غرامت 40 میلیون دلاری شده بود.
دادگاه نیویورک در نهایت اعلام کرد آنتونی رپ نتوانسته ادعای خود درباره تعرض جنسی از سوی کوین اسپیسی را ثابت کند و در نتیجه اسپیسی از اتهام وارد شده تبرئه شد.
سال گذشته نیز دادگاهی در لندن که مسئولیت رسیدگی به اتهامات جنسی مطرح شده از سوی چهار مرد علیه کوین اسپیسی را بر عهده داشت، در نهایت رأی نهایی خود را مبنی بر تبرئه این بازیگر اعلام کرد.
کوین اسپیسی برای بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای «مظونین همیشگی» در سال 1996 و بهترین بازیگر مرد در سال 2000 برای «زیبای آمریکایی» موفق به کسب دو جایزه اسکار شده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1101659/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ویتکاف: ما حتی یک درصد ظرفیت غنی‌سازی را هم نمی‌توانیم بپذیریم!

بازداشت یک اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران

رئیس شورای روابط خارجی: ایران غنی‌سازی را در چارچوب نیاز داخلی محدود می‌کند

ناگفته‌های گوهری از پرسپولیس تا استقلال خوزستان

گام بلند پتروشیمی بندر امام در تقویت زنجیره تأمین با انعقاد قرارداد‌های راهبردی با پالایشگاه گاز هویزه و پتروشیمی الماس

مقاومت سخت بیت کوین در آستانه 105 هزار دلار؛ آیا جهش بزرگ در راه است؟

هشدار ستاره خارجی آبی‌ها قبل از شکایت به فیفا

شوخی جنجالی جناب‌خان در تلویزیون که سانسور نشد

یه چیزی زدیم، رفیق مون رفت تو قسمت راز بقا!

بازیگر مشهور از تجربه سخت افسردگی پس از زایمان گفت

وقتی دل‌بستگی به خونه، از ترسِ خطر هم قوی‌تره...

کلینت ایستوود با یک کیک خاطره‌انگیز، تولد گرفت

ماجرای آشنایی هوتن شکیبا و بهرام افشاری

بهترین فیلم‌های «تراویس فیمل» بازیگر نقش راگنار در سریال وایکینگ‌ها

تیکه عالی جناب خان به جمله معروف رضا گلزار!

طراحی کپسول هوشمند برای آدم‌های فراموشکار

همسایگی تلخ 2 اسطوره ورزش ایران در بیمارستان

دو تغییر مهم پیروز قربانی در ترکیب فجر

دفتر مطالعات و پژوهش‌ها از مراکز مهم بنیاد شهید و امور ایثارگران است

سوت‌زنان ماینرهای غیرمجاز 8میلیارد تومان پاداش گرفتند

عراقچی: زمان مذاکرات تقریبا مشخص شده است/ هیچ‌ پیام مکتوبی دریافت نکردیم

سخنگوی دولت: واگذاری اختیارات به استانداران در حال بررسی است

کمال خرازی: نظم تک‌قطبی جهانی در حال فروپاشی است

تخت روانچی: در مورد کنسرسیوم هسته‌ای صحبتی نکرده‌ایم

فلسطین در قلب شهید رئیسی جای داشت

آیین بزرگداشت حاج قاسم بخشی در جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت برگزار می‌شود

جشنواره ابوذر، نماد صداقت و مقاومت در برابر تحریف

سینمای مقاومت باید روایتگر فریاد مظلومیت مردم فلسطین باشد

جوهره مقاومت در سوریه زنده است

سینما، پرچمدار گفتمان مقاومت؛ ثبت بیش از هزار اثر در هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت

کشف 107 کیلو تریاک در بهبهان

پدافند غیرعامل ضرورتی حیاتی برای حفاظت از زیرساخت‌های خوزستان

مشکل کمبود آب آشامیدنی در شهرهای ربط و نلاس سردشت رفع می شود

کمدی سیاسی زمان به روایت لاریجانی؛‌ ماجرای شیفتگی ترامپ به جولانی

لاریجانی:‌ شیفتگی به جولانی از کمدی‌های زمان است

وزیر اطلاعات به المسیره: یمنی‌ها در خط مقدم حمایت از فلسطین هستند

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز 1404/02/28

2 درس مهم یمن از نگاه اسامه حمدان

سرپرست دانشگاه تهران: بحران آب و فرونشست با رفع تحریم قابل حل نیست

تشکیل کمیسیون درجه‌بندی تأسیسات گردشگری خوزستان

چهره ها/ سوگل خلیق با یک استایل ساده ودوست داشتنی

مروری بر نقش‌های جدی محسن کیایی به بهانه اکران فیلم «بازی را بکش»

عکس زیرخاکی از «آقای قاضی» در دوران کودکی

«صبح اعدام» از این هفته اکران می‌شود

درگیری لفظی سید جواد هاشمی با مدیر شبکه کودک

بلندپروازی جهانی سینمای نیجریه از سکوی جشنواره «کن»

6 دلیل اصلی که سینمای دفاع مقدس چرا دیگر مخاطب ندارد؟

چه دوست‌هایی که یک شبِ غریبه شدند!

کوچ کارگردانان سینما به نمایش خانگی

اینجا یک لحظه قشنگ سکته رو زد!