پیام خوزستان

آخرين مطالب

مهم‌ترین رویدادهای آخرین روز نمایشگاه بیست‌ونهم

نبض نفت در خیابان سئول/ 4 وزارت نفت

نبض نفت در خیابان سئول/ 4
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - بازدید رئیس‌کل دیوان محاسبات، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور و رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی و همچنین، برگزاری نشست خبری مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ازجمله مهم‌ترین رویدادهای آخرین روز بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت بود.

به گزارش خبرنگار شانا، عصر امروز (یکشنبه، 21 اردیبهشت)، بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی که با شعار «سرمایه‌گذاری در صنعت نفت؛ ضامن رشد و توسعه اقتصادی» از پنجشنبه 18 اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز شده بود، با امضای ده‌ها قرارداد و تفاهم‌نامه به کار خود پایان داد، اما مهم‌ترین اخبار روز پایانی این رویداد مهم چه بود؟
بازدید مسئولان از نمایشگاه در ساعت‌های پایانی
در ساعت‌های پایانی فعالیت این نمایشگاه، مقام‌هایی همچون سید حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه، سید احمدرضا دستغیب، رئیس دیوان محاسبات کشور، حسین دهقان، رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، و الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت، از بخش‌های مختلف این نمایشگاه بازدید کردند و در جریان آخرین دستاوردهای صنعت نفت قرار گرفتند.
بهره‌برداری از 15 طرح پتروشیمی به ارزش 6 میلیارد دلار در 1404
حسن عباس‌زاده، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، در نشست خبری، از بهره‌برداری از 15 طرح پتروشیمی به ارزش 6 میلیارد دلار در 1404 خبر داد و گفت: با افتتاح این طرح‌ها، 3 محصول بار اول به سبد محصولات صنعت پتروشیمی کشور افزوده می‌شود.
وی همچنین، مقدار سرمایه‌گذاری 4 طرح‌ تأمین خوراک که امسال به بهره‌برداری‌ می‌رسد را 4 میلیارد دلار اعلام و اظهار کرد: امسال 9 میلیون مترمکعب گاز از جمع‌آوری مشعل‌ها و 850 بشکه میعانات گازی در روز نیز از ان‌جی‌ال 3100 به‌عنوان خوراک به صنعت باز می‌گردد.
قرارداد یک میلیارد دلاری برای توسعه 2 میدان گازی
در حاشیه آخرین روز بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، قرارداد طرح توسعه میدان‌های گازی گردان و پازن میان شرکت ملی نفت ایران و 3 شرکت داخلی امضا شد. این قرارداد 20 ساله با هدف برداشت حداکثری از منابع گازی، اشتغال‌زایی در مناطق کمتر توسعه‌یافته و تأمین پایدار خوراک پالایشگاه‌های جنوبی، به ارزش 948 میلیون دلار بین شرکت ملی نفت ایران و مشارکت گروه باختر، هلدینگ پتروفرهنگ و انرژی‌گستر هانا به امضا رسید.
طبق برآوردهای انجام‌شده، در طول دوره اجرای این طرح قرار است 179 میلیارد و 500 میلیون مترمکعب گاز و 58 میلیون و 190 هزار بشکه میعانات گازی تولید شود.
«امضای تفاهم‌نامه جمع‌آوری 4 میلیون مترمکعب گازهای مشعل از میدان سلمان»، «انعقاد تفاهم‌نامه طرح توسعه میدان گازی خیام در استان هرمزگان»، «امضای قرارداد تأمین 800 تن ماده شیمیایی افزودنی پالایشگاه تهران» از دیگر اخبار مهم روز پایانی نمایشگاه امسال بود.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1097828/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فواد ایزدی: روزی را خواهید دید که سفارت آمریکا در تهران بازگشایی خواهد شد

آزادی 1015 زندانی فارسی توسط حرم امام رضا(ع) طی سه سال گذشته

سومین خرید پرسپولیس قطعی شد

خاطره امین حیایی از جذبه استاد علی نصیریان در پشت صحنه سریال همسایه ها

چهره ها/ تیپ تازه و خاص «آبان»

برد قاطعانه شاگردان عطایی در آسیا

فوتسال زنان ایران تحت فشار یک دروغ مصلحتی!

هیجان‌انگیز: مایکل جردن به ان‌بی‌ای برمی‌گردد!

سقوط عجیب نوشاد عالمیان در رنکینگ جهانی

سردیس زارع از روی کشتی‌گیر مغولی ساخته شد!

مرشایمر: در سال 2024 اسرائیل 2 بار تلاش کرد آمریکا را به تله جنگ با ایران بکشاند

واکنش ایران به حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه چادرهای آوارگان فلسطینی در خان‌یونس و جبالیا

مرداسی: حضور در سطح اول فوتبال کمترین حق فوتبال آبادان است

حذف 4 صفر از پول ملی؛ گامی به‌سوی اصلاح یا اقدامی زودهنگام؟

سولانا در مسیر 200 دلاری شدن؛ آیا مقاومت 179 دلار آخرین مانع است؟

3 خرید پرسپولیس قطعی شد؛ واریز پول رضایتنامه برای انتقال های بزرگ

تیوی بیفوما سرخپوش شد/ فخریان و کاظمیان هم به پرسپولیس پیوستند

پدران شهدا الگو های برتر صبوری، فداکاری و گنجینه ای از اسرار عشق و ایثارند

مراسم اهدای جام قهرمانی لیگ برتر فوتبال در اهواز برگزار می‌شود | اخبار ورزشی

چین قاتل اف 35 آمریکایی را به آسمان فرستاد

حواشی بازی استقلال 0-0 چادرملو

حواشی بازی نفت آبادان و پیکان

انتقال رایگان بیفوما به پرسپولیس در دسترس!

بمب نقل و انتقالات پرسپولیس ترکید؛ بیفوما باز هم شاگرد کارتال شد!

پنالتی دادن به روش پت و مت!

کارشناسی داوری بازی استقلال و چادرملو

حواشی بازی فولاد و استقلال خوزستان

صحبت های تارتار درباره عملکرد کارتال و نقل و انتقالات پرسپولیس

صحبت های غلامحسین پیروانی درباره صعود فجر به لیگ برتر

پرسپولیس بیفوما با تماس کارتال نهایی شد

پیمان جبلی: رادیو همیشه پیشرو بوده است؛ تجلیل از خبرنگار غزه

روز قهرمانی تراکتور از بهترین روزهای زندگیم بود؛ کمالوند: صنعت نفت به لیگ برتر صعود می‌کند

حواشی بازی گل گهر و شمس آذر

اشک‌های پیمان یوسفی بعد از کادو جالب برنامه 1001

وضعیت استقلال با جباری از دیدگاه تارتار سرمربی گل گهر

ویدیو باشگاه استقلال برای پیوستن سیدورف

کارشناسی داوری بازی فولاد و استقلال خوزستان

خلاصه بازی آتالانتا 2 - رم 1

کادوی جالب جناب خان برای پیمان یوسفی و شوخی با کلمات قصار او در گزارش‌ها

ویدیویی جالب از پیمان یوسفی بعد از دیدار با ولز در جام جهانی

آخرین اخبار از نقل و انتقالات استقلال و پرسپولیس

اظهارات خصمانه وزیرخارجه آمریکا علیه ایران

خواستار سوریه‌ای متحد و یکپارچه هستیم

فراز کمالوند: پیکان را با قدرت شکست دادیم

شهرداری آستارا 0 – 3 آریو اسلامشهر: جدال حساس در هفته پایانی با صنعت نفت

نیروی زمینی 2 – 0 نفت مسجدسلیمان: خداحافظی بختیاری ها با لیگ یک

رهایی نفس‌گیر کودک 5 ساله فهرجی از دست آدم‌ربایان

چه تیمی همراه فجرسپاسی به لیگ برتر صعود می کند؟ یک سهمیه و چهار مدعی/ معمای صعود در اسلامشهر حل می شود نه تهران!

دیدار نماینده اهواز، مدیران صباانرژی و گروه ملی فولاد با مدیرعامل فولاد اکسین

دیدار معاون سرمایه انسانی شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین با معاون منابع انسانی و امور اجتماعی شرکت فولاد خوزستان