پیام خوزستان

آخرين مطالب

پشیمانی مدیران بایرن؛ نباید گراونبرخ را می‌فروختیم! ورزشي

پشیمانی مدیران بایرن؛ نباید گراونبرخ را می‌فروختیم!
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ورزش 3 /با وجود یک فصل نه‌چندان درخشان در اولین سال حضورش در لیورپول، حضور آِرنه اشلوت در رأس کادر فنی باعث شد تا این هافبک هلندی به یک فوق‌ستاره‌ فاتح لیگ برتر تبدیل شود. این پدیده‌ سابق آژاکس اکنون سومین بازیکن مورد اعتماد سرمربی لیورپول در این فصل است.
رقم 40 میلیون یورو برای فروش او، به‌طور حتم در سال‌های آینده ذهن تصمیم‌گیران باشگاه بایرن را آزار خواهد داد.
بازار
در حالی‌که گراونبرخ توسط سرمربی پیشین، یعنی توماس توخل، نادیده گرفته شده بود، او در آنفیلد به‌عنوان یک هافبک دفاعی در کلاس جهانی احیا شده است. با در نظر گرفتن اینکه انتقال ژوائو پالینیا به مونیخ نتیجه نداد، این ماجرا به‌عنوان یک اشتباه فاحش تجاری تلقی می‌شود. در حقیقت می‌توان گفت که رقم 51 میلیون یورویی این بازیکن پرتغالی را نیز باید به مجموعه‌ ترسناک هزینه‌ها اضافه کرد.
کریستین فالک، خبرنگار معروف آلمانی، می‌گوید: «البته که درون باشگاه، بابت فروش رایان گراونبرخ حسرت و پشیمانی وجود دارد. باشگاه می‌دانست او چه قابلیت‌هایی دارد، اما او نیاز به زمان بازی داشت، چیزی که در لیورپول به دست آورد و در بایرن هرگز قرار نبود نصیبش شود.»
«توخل گراونبرخ را بیشتر در نقش‌های هجومی‌تر می‌دید، شاید در پست شماره 10 یا هافبک هجومی شماره 8. اما این فصل ثابت کرد که این بازیکن هلندی به‌ راحتی می‌تواند در نقش هافبک دفاعی نیز بازی کند. اگر توخل چنین چیزی را دیده بود، بایرن هرگز 51 میلیون یورو برای پالینیا هزینه نمی‌کرد. این موضوع هنوز هم بسیار دردناک است. باید از مارکو نپه و حسن صالحمیدزیچ که گراونبرخ را جذب کردند، تقدیر کرد، اما شما به یک مربی نیاز دارید که به بازیکن اعتماد کند و روی او حساب باز کند. در نهایت، وقتی یک بازیکن می‌تواند چنین عملکردی در لیورپول داشته باشد، مشخص است که اشتباه صورت گرفته است.»
خوشبختانه برای بایرن، باشگاه دیگر نیازی به خرید یک هافبک دفاعی جدید در بازار ندارد. به نظر می‌رسد که بازیکن آکادمی، یعنی الکساندر پاولوویچ، راه‌حل اصلی برای تیم تحت هدایت ونسان کمپانی در آینده باشد. در واقع، هر زمان که او آماده بازی بوده، سرمربی بلژیکی به طور مرتب از او در کنار یوشوا کیمیش استفاده کرده است. بدیهی است که همچنان حسرت مدیریت اشتباه پرونده‌ رایان گراونبرخ باقی خواهد ماند. اما این اشتباه شاید در عوض فرصت درخشیدن را برای پاولوویچ، بازیکن بومی باشگاه، در مرکز میدان فراهم کرده باشد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1096753/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ستاره الهلال در آستانه اخراج؛ به هواداران فحاشی کرد!‏

وینگر 19 ساله‌ای که فلیک برایش آرزوهای بزرگ دارد

احتمال لغو تمرین استقلال بخاطر آلودگی هوا

تاکید وزرای خارجه ایران و ترکیه بر پایان دادن به نسل‌کشی در فلسطین اشغالی

سحر امامی و دختر شهید سلیمانی در مراسم شام غریبان حسینیه امام خمینی

رایزنی عراقچی با لاوروف؛ تاکید بر اهمیت اتخاذ تدابیر لازم جهت جلوگیری از تشدید تنش در منطقه

گفت‌وگوی عراقچی با وزیر خارجه هند و نخست‌وزیران مصر و چین

عکسی از سردار باقری در حال زیارت حرم امام حسین(ع)

برگزاری مراسم شام غریبان حسینی در خوزستان

خواهش ژوائو از بنفیکا؛ من را بخرید، دوست‌تان دارم!

مراسم عزاداری شام غریبان حسینی در حسینیه امام خمینی برگزار شد

روایت محمود کریمی از گفتگویش با رهبر انقلاب و ماجرای خواندن نوحه «ای ایران»

گزافه‌گویی‌ سفیر آمریکا در ناتو: ایران باید صلح کند!

سردار سنایی‌راد: پاسخ بعدی به اسرائیل کوبنده‌تر خواهد بود

هشتگ Hero غوغا به پا کرد

پسر فتحعلی اویسی بچه‌دار شد

میرطاهر مظلومی: ما ترک‌ها روی ابالفضل العباس (ع) تعصبی هستیم

قابی از مهران غفوریان و مداح مشهور در روز عاشورا

تام و جری: «قطب‌نمای ممنوعه» رونمایی شد

حباب‌های یخ به پیام‌رسان‌های جدید بدل شدند!

پیکر مطهر مدافع وطن در باغملک تشییع و خاکسپاری شد

هشدار ورود گرد و خاک از عراق به خوزستان

سومین بازیکن تیم ملی ازبکستان در راه استقلال

پرسپولیس اردوی روسیه را رد کرد

استارت رسمی تمرینات البطائح با مجیدی

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه دوشنبه 16 تیر 1404

معاون پزشکیان: «ای ایران» یعنی قلب یک ملت هنوز برای هم می‌تپد

بدون تعارف با خانواده شهید شادمانی

عراقچی: ایران راه‌حل عادلانه برای فلسطین را برگزاری همه‌پرسی می‌داند

سران بریکس حمله تجاوزکارانه اسرائیل به ایران را محکوم کردند

اطلاعیه‌ای درباره مصاحبه مهم پزشکیان با مجری معروف آمریکایی

رایزنی عراقچی با لاوروف

امین زندگانی: از رویارویی با نقش «مسلم» می‌ترسیدم ، اما توسل کردم

سرعت دادن به توسعه پنل‌های خورشیدی با کاوشگر رباتیک

عطایی و پیاتزا؛ دو قاب ناهمسان از دو روش مدیریت متفاوت

تحلیلی بر تغییرات اخیر شاخص بورس تهران

مخبر: هیچ نگفت اما قامت حیدری به همه فهمانده شد

آیین موسیقایی سنج و دمام نوازی بوشهر در «خیمه هنر»

علاقه ساپینتو به جذب گربه سیاه خودش!

آملی لاریجانی: پیوند با ولایت ریشه در عمق باور دینی دارد

نگاهی به مهم‌ترین سریال‌های تاریخی نمایش خانگی؛ از قهوه تلخ تا شهرزاد

بعد من قافله‌سالار تویی خواهر من

مهر قرارداد خشک نشد؛ اولین استعفای فصل!

توئیت زاکانی: حسینیه امام خمینی ساعات تاریخی را تجربه کرد

کنایه محمود کریمی به نتانیاهو؛ تعطیله!

واکنش تولیت آستان قدس به حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا

مهاجری: شبیه‌سازان میهن به آغل هر غلطی بکنند مهم نیست

عراقچی: دولت آمریکا در جنگ تجاوزکارانه رژیم اسرائیل علیه ایران، به‌طور کامل همدست است

ناهید مسلمی در کنار دخترش شیدا

ساخت نانوحسگری که سلامت غذا را در 15 دقیقه آزمایش می‌کند