پیام خوزستان

آخرين مطالب

صنعت کشور با وجود ناترازی انرژی سربلند بیرون می‌آید سیاسی

صنعت کشور با وجود ناترازی انرژی سربلند بیرون می‌آید
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش خبرنگار مهر، سیدمحمد اتابک ظهر امروز پنجشنبه در نشست هم‌اندیشی با فعالان اقتصادی آبادان و خرمشهر که در سالن همایش‌های اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرمشهر برگزار شد، به تشریح مهم‌ترین اقدامات و دغدغه‌های دولت در حوزه صنعت و تجارت پرداخت.
وی با اشاره به بازدید اخیر خود از وزارت نیرو گفت: محدودیت‌های برق را از نزدیک بررسی کردیم.
با وجود این مشکلات، صنعت کشور سربلند بیرون خواهد آمد چرا که رئیس‌جمهور شخصاً پیگیر رفع این چالش‌ها است. اتابک افزود: به وزارت نیرو اعلام کرده‌ایم که نباید برق صنایع قطع شود. چرا که اگر صنعت از اقتصاد جدا شود، نتیجه آن افزایش تورم خواهد بود. مقرر شده توزیع برق به‌صورت منطقه‌ای و استانی مدیریت شود و هفته آینده چند نیروگاه جدید وارد مدار خواهد شد.
وی، خاموشی نیروگاه‌های برق‌آبی را ناشی از کاهش سطح آب دانست و گفت: امیدوارم وزارت نیرو شرایط را بهبود ببخشد. این مطالبه بنده نیز هست چرا که تمام عمرم در حوزه تولید بوده‌ام. در سخت‌ترین شرایط نیز ناامید نشده‌ایم؛ روزی که کارخانه فولاد را در منطقه اروند راه‌اندازی کردم، تا زانو در گل بودم.
وزیر صمت با اشاره به ظرفیت‌های منطقه اظهار کرد: آبادان و خرمشهر دارای وزن و جایگاه ویژه‌ای هستند. من اجازه نمی‌دهم صنعت در این منطقه تعطیل شود. در دولت نیز صریح گفتم اگر قرار است حمایتی صورت گیرد، باید کاهش بخشی از مالیات برای آبادان و خرمشهر در نظر گرفته شود، چون کشور به این دو شهر بدهکار است.
وی از تشکیل کمیته ماده 1 با حضور نمایندگان مختلف خبر داد و گفت: با کمک نمایندگان آبادان و خرمشهر در مجلس، به دنبال رونق تجارت این دو شهر هستیم. باید در حوزه تجارت فشار بیاوریم تا رشد بیشتری حاصل شود.
اتابک یکی از حوزه‌های مهم توسعه را صنایع دریایی عنوان کرد و گفت: توسعه اقتصاد دریامحور به‌ویژه در زمینه کشتی‌سازی، نیازمند سرمایه‌گذاری است و ما از فعالان این حوزه حمایت می‌کنیم. همچنین با بانک مرکزی در حال رایزنی هستیم تا در شرایط تنگنا، حمایت‌های لازم صورت گیرد.
وی با انتقاد از برخی قوانین موجود گفت: قوانین تجاری و ارزی ما گاهی به‌جای تقویت یکدیگر، در تقابل قرار می‌گیرند. باید پایش ارزی کشور در راستای حمایت از تجارت تنظیم شود و به آبادان و خرمشهر نیز باید با نگاه تجاری نگریست.
وزیر صمت با اشاره به نقش سازمان منطقه آزاد اروند گفت: این سازمان با هدف توسعه تجارت راه‌اندازی شده و باید در این مسیر حرکت کند.
وی در پایان عنوان کرد: در زمینه صدور کارت‌های بازرگانی، در سال گذشته 32 هزار کارت صادر شده که نسبت به سال قبل رشد 150 درصدی داشته است. اما انتظار داریم اتاق‌های بازرگانی با دقت و بدون بهانه در این مسیر حرکت کنند. همچنین برای پیگیری ویژه مسائل خوزستان و به‌ویژه آبادان و خرمشهر، به‌جز معاون معین، یک فرد مشخص و ویژه برای این دو شهر تعیین خواهیم کرد. هماهنگی رؤسای اتاق‌ها با سازمان توسعه تجارت نیز ضروری است.
کد خبر 6460988

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1095989/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

معنی ضرب المثل "نفسش از جای گرم درمی‌آید"

کتاب‌های تازه محمدرضا شفیعی کدکنی در نمایشگاه امسال

ادعایی درباره زمان دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا

انتشار برای نخستین بار؛ سپاه از پایگاه زیرزمینی پهپادی نیروی دریایی خود رونمایی کرد

اصغرزاده: بزرگ‌ترین و خطرناک‌ترین دشمن برقراری رابطه ایران و آمریکا، اسرائیل است

استقبال لهستان از گفت وگوهای غیر مستقیم ایران و آمریکا

بیانیه روسیه و چین درباره مذاکرات ایران و آمریکا

ویدیو: گل اول استقلال خوزستان به فولاد با گل به خودی شاهین توکلی

پوشش زنده هفته بیست‌و‌نهم لیگ برتر/ پرسپولیس گل خورد

نتایج زنده 8 دیدار لیگ‌برتر فوتبال تا دقیقه 30/ پرسپولیس و تراکتورخوردند

پوشش زنده تا دقیقه 44| پرسپولیس، تراکتور و سپاهان گل خوردند

پایان نیمه اول 8بازی همزمان با شکست پرسپولیس،تراکتور وسپاهان

لحظه به لحظه با هفته بیست و نهم لیگ برتر؛ پایان نیمه اول/ سپاهان، پرسپولیس و تراکتور عقب افتادند/ پرسپولیس به خودش گل زد، به نام برادر وحید امیری نوشته شد!

گل اول فولاد به استقلال خوزستان (سلیمانی)

نتایج زنده 8 دیدار لیگ‌برتر فوتبال تا پایان نیمه اول/ پرسپولیس، تراکتور و سپاهان گل خوردند

پوشش زنده| باخت پرسپولیس، سپاهان و تراکتور تا دقیقه 46

بریس سلیمانی، گل دوم فولاد به استقلال خوزستان

نتایج زنده 8 دیدار لیگ‌برتر فوتبال تا دقیقه 50/ پرسپولیس، تراکتور و سپاهان گل خوردند

شعار عجیب هواداران استقلال خوزستان علیه حسون

به خوزستان باید نگاه استراتژیک داشت

بومی‌سازی 2450 قطعه از تجهیزات صنعتی در نفت و گاز آغاجاری

دربی خوزستان در مشت دو بازیکن فولاد!

نتایج زنده 8 دیدار لیگ‌برتر فوتبال تا دقیقه 60/ پرسپولیس، تراکتور و سپاهان گل خوردند

خشم سکوهای آبی فولاد آرنا!

نتایج زنده 8 دیدار لیگ‌برتر فوتبال تا دقیقه 70

تا دقیقه72|گل تساوی برای پرسپولیس و سپاهان و گل دوم تراکتور

تا دقیقه78|گل تساوی برای پرسپولیس و سپاهان و گل سوم تراکتور

درگیری فیزیکی بین هواداران استقلال خوزستان در دربی اهواز

نتایج زنده 8 دیدار لیگ‌برتر فوتبال تا دقیقه 80

تا دقیقه 82|گل تساوی برای پرسپولیس و سپاهان

تا دقیقه 86|گل مساوی برای پرسپولیس و سپاهان/تساوی استقلال

نتایج زنده 8 دیدار لیگ‌برتر فوتبال تا دقیقه 80/ دیدار پرگل تراکتور و نساجی!

خلاصه بازی فولاد 2 – استقلال خوزستان 1

بازگشت استقلال به روزهای ناامیدکننده؛ تساوی با چادرملو در آزادی

یرد پرسپولیس و توقف تراکتور، سپاهان و استقلال/نساجی سقوط کرد

نفت‌نگار/ ویژه نمایشگاه نفت

درگیری عجیب و باورنکردنی در فولاد آرنا (عکس)

درگیری فیزیکی بین هواداران استقلال خوزستان/شعار علیه مدیریت و کعبی

ماتزاری منتفی شد | انتخاب سرمربی جدید استقلال در آزادی!

برد پرسپولیس و توقف تراکتور، سپاهان و استقلال/نساجی سقوط کرد

کامبک رویایی پرسپولیس در خرم آباد/ نساجی در تبریز ایستاده سقوط کرد/ سپاهان از سد تیم ته جدولی بر نیامد/ جباری اولین مساوی را دشت کرد

پایان لیگ برای بیرانوند

ازگشت رویایی پرسپولیس در خرم‌آباد

بیرو بازی قهرمانی را از دست داد

چهره ها/ عکس خودمونی امیرحسین آرمان

من اصلا به بابام گفتم یکی دیگه رو دوست دارم!

نظر فریدون جیرانی در مورد فیلم سینمایی «اسفند»

می دونی امروز چه خبره دیگه!

ترلان پروانه واقعا عمل زیبایی انجام نداده؟

پشت صحنه بازی بهتاش در «پایتخت 7»