پیام خوزستان

آخرين مطالب

شیخ نعیم قاسم: مقاومت لبنان برگرفته از انقلاب اسلامی است سیاسی

شیخ نعیم قاسم: مقاومت لبنان برگرفته از انقلاب اسلامی است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش خبرنگار مهر، شیخ نعیم قاسم پیش از ظهر پنجشنبه در پیامی تصویری به همایش «حوزه علمیه قم، انقلاب اسلامی و مقاومت» که در مدرسه دارالشفاء قم برگزار شد، با ارج نهادن به نقش تاریخی و تمدن‌ساز حوزه‌های علمیه، به‌ویژه حوزه‌های قم و نجف، اظهار کرد: جریان مقاومت در منطقه، ریشه در معرفت، ایمان و آموزه‌های مکتب اهل‌بیت (ع) دارد و این گفتمان توسط علمای ربانی و پیشوایانی همچون امام خمینی (ره) به مرحله عمل رسید.
دبیرکل حزب‌الله لبنان با اشاره به مجاهدت‌های مراجع و علمای برجسته‌ای همچون شیخ عبدالکریم حائری یزدی بیان کرد: این بزرگواران با تأسیس و تثبیت حوزه علمیه قم و پرورش نسلی از علمای وارسته، نقش بی‌بدیلی در تداوم دین‌باوری و زمینه‌سازی برای نهضت اسلامی در عصر جدید ایفا کردند.
نعیم قاسم ادامه داد: حوزه علمیه قم نه تنها کانون فقاهت و دانش دینی است، بلکه به برکت مجاهدت علمای بصیر، به سنگر مبارزه با ظلم و طاغوت تبدیل شده و انقلاب اسلامی ایران به‌عنوان ثمره این حوزه، الهام‌بخش جنبش‌های آزادی‌بخش در سراسر منطقه شد.
وی با اشاره به اشغال بخش‌هایی از لبنان توسط رژیم صهیونیستی در دهه‌های گذشته تصریح کرد: پس از آن‌که سرزمین ما مورد تجاوز قرار گرفت، انقلاب اسلامی و اندیشه امام خمینی (ره) چراغ راه ما در مسیر مبارزه شد و ملت لبنان، به‌ویژه مجاهدان حزب‌الله، با تأسی به راه امام، مسیر مقاومت را با قدرت آغاز کردند.
شیخ نعیم قاسم از شهیدان سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین، دو تن از دبیران کل پیشین حزب‌الله لبنان، که به ادعای او در جریان تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند، یاد کرد و گفت: راه این شهیدان، راه وفاداری به ولایت و پایمردی بر آرمان‌های امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری است و ما در مسیر ولایت فقیه و خط اصیل انقلاب، ثابت‌قدم بوده‌ایم و خواهیم ماند.
وی با اشاره به حمله سنگین اخیر رژیم صهیونیستی که به گفته او با مشارکت 75 هزار نیروی نظامی صورت گرفت، افزود: ملت لبنان به‌واسطه روح ایمان، اصالت تاریخی و غیرت ملی، در برابر این یورش ایستادگی کرد و تجربه نشان داد که مقاومت، تنها راه عزت، کرامت و آزادی است.
دبیرکل حزب‌الله لبنان ادامه داد: امروز مقاومت اسلامی لبنان، نه یک گروه نظامی صرف، بلکه یک تفکر است که در سراسر منطقه و فراتر از آن، به عنوان راهبردی عقلانی، الهی و مردمی در برابر استعمار و استکبار پذیرفته شده است.
شیخ نعیم قاسم در پایان سخنان خود با تلاوت آیاتی از قرآن کریم، بر وعده حتمی الهی در پیروزی مؤمنان و مظلومان تأکید کرد و گفت: ما به وعده نصرت خداوند ایمان کامل داریم و مقاومت تا پیروزی نهایی و نابودی کامل اشغالگران ادامه خواهد یافت و هیچ قدرتی در جهان نمی‌تواند اراده امت اسلامی را که برخاسته از ایمان و ولایت است، متوقف کند.
وی هم‌چنین تأکید کرد: حوزه‌های علمیه وظیفه دارند با تولید اندیشه و تربیت نسل‌های انقلابی، پشتوانه فکری و اعتقادی جبهه مقاومت را تقویت کنند؛ چرا که آینده اسلام، وابسته به تداوم این مسیر روشن است.
کد خبر 6460785

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1095859/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

در مسیر ولایت فقیه و خط اصیل انقلاب، ثابت‌قدم خواهیم ماند

فرمانده نهاجا: در برابر تهدیدات با تمام توان ایستاده‌ایم

لایروبی اروند و توسعه گردشگری مینو، کلید احیای اقتصادی خرمشهر و آبادان

صنعت کشور با وجود ناترازی انرژی سربلند بیرون می‌آید

هیچ مردی رو نمیشه با غل و زنجیر نگه داشت

حاضرین برنامه 1001 این‌بار به‌جای خنده، گریه کردند

دیزنی‌لند در خاورمیانه!

عطاران: نگران نباشید، روزهای خوبی در راه است!

واکنش دوستام وقتی برام خواستگار میاد

چهره ها/ بهنوش طباطبایی با یک تیپ بهاری جلب‌توجه کرد

استایل جالب امین حیایی در اکران مردمی «زیبا صدایم کن»

همه زن ها برای مادر بودن ساخته نشدن

تبدیل گرمای بدن به برق با مهندسی فضای خالی اتمی

گلاره ناظمی داور بازی حساس جام ملت‌های فوتسال زنان

نفرات برتر انتخابی تیم ملی اسکیت ُبرد مشخص شدند

شکست عنوان داران جهانی در جام تختی!

کتاب «اینجا بدون تو» به قلم محبوبه بلباسی، همسر شهید مدافع حرم محمد بلباسی رونمایی شد

بانک‌ها مجاز به خرید شمش طلا شدند

اشتباه در کتاب‌ درسی!

حکمت ریختن سطل آب بر روی خلبانان از زبان فرمانده نهاجا: با این کار غرور آنها را می‌شکنیم

خسروپناه: شهید رئیسی بازیگر نبود و با جان و دل برای مردم کار می‌کرد

سه سند همکاری بین ایران و هند امضا شد

ترامپ سانتریفیوژهای تأسیسات هسته‌ای ایران را تهدید کرد

جهانگیری: شوخی با روح جمعی ایرانیان خواب‌های سیاسی را به‌هم می‌ریزد

فرمانده نهاجا: جنگنده‌های ایران به موشک‌های دور ایستا مجهز شده‌اند

واکنش روحانی به استفاده رئیس جمهور آمریکا از واژه جعلی به جای خلیج فارس در سال 1396

بخشی از تمرکز استقلال روی بازی‌های لیگ دسته یک است

خرمشهر زمانی به شهرداری تهران کمک مالی می‌کرد

آغاز پخش سریال جنایی «خاکی» از امشب

هارون یشایایی: هنر ایران باید به ناصر تقوایی افتخار کند

فوتبال پخش سریال شبکه سه را متوقف کرد

«رؤیاشهر»؛ فیلم اصفهانی که روایتگر یک الگو برای بچه‌های ایران است

وقتی سینما مرجع انتخاب پاپ جدید شد

میشه یه آمپولی بزنین که درد آمپول اصلیه رو نفهمم!

چهره ها/ شمایل متفاوت امین حیایی در اکران یک فیلم

امیرحسین مدرس از زائران امام رضا (ع) می‌گوید

کشف شباهت‌های جدید بین مریخ و زمین

توسعه تعاملات تجاری محور برگزاری دو نشست تخصصی با هیئت پاکستانی در کیش

نوستالژی؛ هت‌تریک لوکاس مورا در آمستردام و صعود تاتنهام به فینال لیگ قهرمانان اروپا

خلاصه بسکتبال بوستون سلتیکس - نیویورک نیکس

پیروزی شمس‌پور مقابل حریف هلندی در 79 kg

یک روز تاریخی برای وزنه‌برداری ایران در پرو

هت‌تریک آسیایی طارمی در لیگ قهرمانان اروپا

وزیر نیرو: قطعی های برق خانگی از شنبه حداکثر دو ساعت است

همکاری‌های فناورانه صنعت پالایش توسعه می‌یابد

رونمایی از گام دوم مرکز مدیریت هم‌زمان چاه، مخزن و تأسیسات روسطحی انرژی پاسارگاد

کتابی در حوزه خط مشی‌گذاری عمومی منتشر شد

انتقاد نماینده اسبق مجلس از انتصاب صالحی امیری؛ یک شخص امنیتی را وزیر میراث فرهنگی کرده‌اند

نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌ها: شهید رئیسی فساد ستیز بود و از هیچ تخلفی گذر نمی‌کرد

اعطای نشان فداکاری به خانواده‌های پنج شهید ارتش