پیام خوزستان

آخرين مطالب

درخواست 100 میلیاردی بازیکن لیگ برتری برای یک فصل! گفتگو

درخواست 100 میلیاردی بازیکن لیگ برتری برای یک فصل!
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا /سرمربی تیم چادرملو گفت: من شنیدم بازیکنی برای یک فصل 100 میلیارد تومان می‌گیرد. امیدوارم مسئولان بودجه بدهند، فصل ما بر اساس بریز و بپاش نیست. سال گذشته دروازه‌بانی آوردم که تاثیرگذار بود و رقم قراردادش 200 هزار دلار بود. شش بازیکن ما قراردادشان باید تمدید شود.
تیم فوتبال استقلال در چارچوب رقابت‌های هفته بیست‌ونهم لیگ برتر فردا (پنج‌شنبه، 18 اردیبهشت) به مصاف چادرملوی اردکان خواهد رفت.
سعید اخباری، سرمربی چادرملو در نشست خبری پیش از بازی بیان کرد: با آماده‌ترین استقلال این فصل بازی داریم و خداروشکر که به این جا رسیده‌اند. جباری کیفیت بازی استقلال را تغییر داده و قول می‌دهم بازی تاکتیکی باشد. بازیکنان ما برخی‌شان اولین بار است که در ورزشگاه آزادی بازی خواهند کرد. امیدوارم که فعل و انفعالاتی که اتفاق می‌افتد تاثیرگذار نباشد. واسطه‌ها با تماس‌هایشان با بازیکنان ما ذهن آن‌ها را درگیر می‌کنند. دقیقا تیم‌ها قابل ذکر نیستند اما وعده آن‌ها توسط واسطه‌ها ذهن بازیکنان را درگیر می‌کنند. چیزی باعث کم شدن انگیزه ما نمی‌شود. ان‌شاءالله بازیکنان از این فرصت برای بیشتر دیده شدن استفاده کنند. 
سرمربی چادرملو درباره دغدغه‌های فصل آینده گفت: جا دارد از مدیریت باشگاه تشکر کنم. ممنون هستم از اعتماد استان به من، امیدوارم مانند گذشته جواب اطمینان آن‌ها را بدهم. دغدغه‌ها زیاد است و فقط بحث زمین نیست. قرار است بعد از پایان مسابقات، چمن شهید نصیری درست شود. دغدغه بزرگ‌تر در بحث نقل و انتقالات است. دنبال این نیستیم که مانند بقیه تیم‌ها هزینه کنیم. من شنیدم بازیکنی برای یک فصل 100 میلیارد تومان می‌گیرد. امیدوارم مسئولان بودجه بدهند، فصل ما بر اساس بریز و بپاش نیست. سال گذشته دروازه‌بانی آوردم که تاثیرگذار بود و رقم قراردادش 200 هزار دلار بود. شش بازیکن ما قراردادشان باید تمدید شود.
سرمربی چادرملو افزود: به تیم تراکتور بابت قهرمانی تبریک می‌گویم و حتما جذب ستاره‌ها اثرگذار است‌ اما نمی‌شود یک تیم با این بودجه به سراغ همه بازیکنان برود. امیدوارم عدالتی در این موضوع شکل بگیرد. من نمی‌گویم کار اشتباهی می‌کنند. هیچ ایرادی به آنها وارد نیست، من به این ناترازی ایراد می‌گیرم که بازیکنان را هوایی می‌کنند. بازیکنی که تا دو هفته پیش خوب بوده ناگهان حالش بد می‌شود. این ناراحت‌کننده است. بازیکنان هم حقشان است و نوش جانشان اما آیا این تراز عدالتی در همه این تیم‌ها وجود دارد؟ از لحاظ بودجه‌ای جزو تیم‌های پایین جدول بودیم.
سعید اخباری درباره وضعیت استقلال گفت: امروز مشخص می‌شود چه بازیکنانی را در اختیار داریم و استراتژی را بر اساس حضور آنها می‌چینیم. هفته گذشته دروازه‌بان ما مصدوم بود و اکنون هم وضعیت او صد درصد نیست. هادی حبیبی‌نژاد مقداری کسالت داشت و تشدید شد و حضور او نامشخص است. باید بررسی کنم و ببینم چگونه است. همه بازی‌ها استراتژی داشتیم. تلاش خود را کرده‌ایم و در انتهای فصل اشتباه فردی بازیکنان و همچنین شانس‌های بازی در یک لحظاتی تعیین کننده است. اگر در برابر استقلال اشتباه کنید باید تاوان دهید.
بازار
سرمربی چادرملو درباره استراتژی باشگاه در نقل و انتقالات گفت: هواداران از ما انتظار دارند، حفظ بازیکنان خودمان در اولویت اول ماست و سپس جذب ستاره‌ها در لیگ یک است‌. سخت است که ستاره‌ها به باشگاه ما بیایند اما سعی می‌کنیم بازیکن بیاوریم و ستاره بسازیم. علی یحیی‌زاده را از لیگ دو به یک آوردم که آقای گل شد. خیلی از بازیکنان ما ناشناخته بودند که اکنون خواهان دارند.
سرمربی چادرملو در پایان گفت: هدف ما در این فصل حفظ تیم بود اما این ایمان و باور داشتیم. آقای عطایی در ابتدای فصل به ما گفتند به شما ایمان دارم که رتبه تک رقمی می‌آورید.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1095358/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اهواز میزبان احتمالی فینال جام حذفی

دوناروما: پی‌اس‌جی بدون امباپه متحد شده است

ساکا تا آخر عمر حسرت این موقعیت را می‌خورد

ترکیب احتمالی استقلال بدون چند ستاره مهم

لوبه 2-3 ترنتینو؛ پایان، جام به پسر ایرانی پشت کرد!

تسلیم نشدند، فوق‌ستاره آمد تا زنده بمانند!

پابان کابوس‌وار برای تیمی که مدعی اول قهرمانی بود

ترکیب احتمالی پرسپولیس برای نبرد با خیبر

3 گزینه بزرگ روی میز غول یونانی میلواکی

ساکا آخرین امیدهای آرسنال را زنده نگه داشت

پنالتی ویتینیا در حد نیمه‌نهایی سی‌ال نبود!

کشف اسناد جدید در پرونده مرگ مشکوک مارادونا

بیانیه تند استقلال علیه شبکه نسیم؛ به ما توهین کردید!

چرا بازی استقلال به شبکهٔ نسیم رفت؟

اعلام برنامه رقابت‌های قهرمانی بسکتبال بانوان آسیا

فولاد خوزستان 45 همت از ناترازی انرژی ضرر دیده است

ماموریت محرمانه مربیان استقلال

مظفری‌زاده: درخواست ما جشن در تبریز بود

توافق با استقلال خوزستان انجام شده است؛ تراکتور در انتظار پاسخ فدراسیون

مدیرعامل تراکتور: می‌خواهیم هفته پایانی جشن قهرمانی را در تبریز بگیریم

مظفری‌زاده: مقدمات برگزاری جشن قهرمانی تراکتور در تبریز فراهم شده است

پاری‌سن‌ژرمن - اینتر مسافران نهایی مونیخ؛ تکلیف فینال لیگ قهرمانان مشخص شد

گل دوم پاری‌سن‌ژرمن به آرسنال توسط حکیمی

گل اول آرسنال به پاری‌سن‌ژرمن توسط ساکا

درگیری شدید بازیکنان النصر و الاتحاد در انتهای بازی

خشم رونالدو از هم‌تیمی‌ها؛ همه‌تون خوابید!

برای بازی با آرسنال؛ الخلیفی با دشمنش آشتی کرد!

آقا جلال در گوش حردانی چه می‌گوید

خوشم من با تب عشقت، طبیب آمد جوابش کن

ترامپ: درباره تغییر نام خلیج فارس فعلا تصمیمی نگرفته‌ام

ترامپ: توافق قوی و قابل راستی‌آزمایی با ایران را ترجیح می‌دهم

توضیح باشگاه استقلال درباره نحوه حضور هواداران در ورزشگاه آزادی

عرضه StableCoin جدید USD1 با پشتوانه دلار و پشتیبانی از ترامپ

تغییر چهره بازیگران سریال دنیای شیرین دریا

چه خوبه یکی اینجوری ازت تعریف کنه

مهدویان: اگر توان شکست ندارید وارد سینما نشوید؛ شاید آشپز می‌شدم

اولین تریلر فصل آخر اسکویید گیم

واکنش کارگردان و بازیگر «ناریا» به مقایسه با «پایتخت»

افشای راز چهره‌های عجیب عروسک‌ها در صداوسیما

بازی زوج بایگر معروف در فیلم دایره زنگی

خوانندگی محمود شهریاری در عروسی نعیمه نظام‌دوست

مه‌لقا از مدار خارج شد!

علت ممنوع‌التصویری محمود شهریاری فاش شد!

تلاش نعیمه نظام‌دوست برای نشستن علیخانی در جایگاه داماد!

عکس روز ناسا از تقابل دو کهکشان متفاوت

پاسخ آموریم به ونگر؛ من فقط قانون را می‌شناسم

اهدای جام تراکتور لغو شد!

بخشی از کتاب/ برای عشق آماده‌ای؟

معرفی کتاب هایی که می توان با آنها گریه کرد

تکذیب نقش «شورای‌ هماهنگی اقتصادی سران قوا» در برخی تصمیمات اقتصادی