پیام خوزستان

آخرين مطالب

آمریکا: ارتباطی میان آتش‌بس با یمن و گفت‌وگوها با ایران وجود ندارد سیاسی

آمریکا: ارتباطی میان آتش‌بس با یمن و گفت‌وگوها با ایران وجود ندارد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا هرگونه ارتباط میان آتش‌بس واشنگتن با ارتش یمن و گفت‌وگوهای دیپلماتیک با ایران را رد و تاکید کرد که «اتفاقات تنها به صورت همزمان رخ می‌دهند».
«تمی بروس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در نشست خبری بامداد چهارشنبه و خود در پاسخ به این سوال که آیا مقامات ایالات متحده یک‌شنبه آینده با ایرانی‌ها دیدار خواهند کرد؟ اظهار داشت: من در حال حاضر هیچ اطلاعات دقیقی در مورد آنچه در حال رخ دادن است، ندارم و نمی‌توانم تأیید کنم که چه اتفاقی خواهد افتاد، اما به محض اینکه این اتفاق بیفتد و اگر بیفتد، شما آن را به‌طور مستقیم از همین تریبون خواهید شنید.
او در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا ارتباطی میان آتش‌بس با ارتش یمن و تعامل دیپلماتیک واشنگتن با تهران وجود دارد؟ گفت: این، نتیجه پویایی حوثی‌ها (انصارالله) و سایر چیزهایی است که در حال آشکار شدن است. ما در حال حاضر نتایج چیزهایی را شاهد هستیم که هفته‌ها و ماه‌ها روی آن‌ها کار شده و اکنون در حال به ثمر رسیدن هستند. همچنین، علاقه رئیس‌جمهور به مشارکت و تعهد شخصی او برای حل و فصل مسائل، آن چیزی است که باعث می‌شود کارها سریع‌تر پیش بروند. هر کاری که دولت او انجام می‌دهد، به سرعت در حال پیشروی است.
بازار
بروس ادامه داد: بنابراین، به نظر من باید در این مورد محتاط بود که ما به دنبال توسعه چیزهایی هستیم که مهم بوده و مدت زیادی است که در حال انجام هستند و به یک تحول خاص یا یک چیز خاص مرتبط نیستند. وقتی در یک منطقه واحد، چندین مسئله در حال وقوع، چندین مذاکره، چندین تلاش برای آتش‌بس دارید، اتفاقاتی به‌طور همزمان رخ خواهد داد. در واقع، اتفاقات به‌طور ناگزیر همزمان رخ می‌دهند. این، نتیجه کاری است که ما هفته‌هاست درگیر آن هستیم. و این، تمام چیزی است که می‌توانم در مورد آن بگویم.
سخنگوی دستگاه دیپلماسی آمریکا در بخش دیگری از این نشست خبری ادعا کرد که آمدن ایران پای میز مذاکره دستاورد عظیمی برای نمایندگان ایالات متحده و سیاست خارجی رئیس‌جمهور ترامپ بوده است.
تمی بروس در پاسخ به سوالی درباره اینکه رژیم صهیونیستی در حال فراخواندن نیروهای ذخیره بیشتر برای گسترش احتمالی حملات در غزه است و اینکه این موضوع تا آنجا که به پتانسیل گسترش جنگ و درگیری در غزه مربوط می‌شود، آیا جای نگرانی دارد؟ مدعی شد که دولت ایالات متحده برای تغییر تمام درگیری‌ها، مهار آنها، متوقف کردن آنها و بهبود زندگی مردم تلاش می‌کند.
او در ادعاهای خود افزود: اما من فکر می‌کنم وقتی صحبت از دفاع اسرائیل از خود، حمایت ما از اسرائیل و ماهیت تعهد ما برای صلح در آن منطقه می‌شود، ایران مطمئناً در آن چارچوب قرار دارد و ما سفیران فوق‌العاده‌ای مانند «استیو ویتکاف» داریم که در آنجا، درباره آنچه که باید برای کشور، منطقه و جهان اتفاق بیفتد، صحبت می‌کنند.
دیپلمات ارشد آمریکایی همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه عراق به‌رغم تمدید نشدن معافیت این کشور از تحریم‌های ایران همچنان از تهران برق خریداری می‌کند، گفت: معافیت عراق به‌عنوان بخشی از کارزار فشار حداکثری علیه ایران در ماه گذشته، یعنی مارس 2025 تمدید نشد. دولت عراق در حال انجام اقداماتی برای تأمین منابع جایگزین، از جمله از طریق گسترش جذب گاز و افزایش واردات برق از سایر کشورهای همسایه است.
وی در ادامه رویکرد خصمانه واشنگتن درقبال ایران گفت: برخی از این تلاش‌ها به‌طور مستقیم به نفع شرکت‌های آمریکایی است و البته، ما همچنان از تمام تلاش‌ عراقی‌ها برای پایان دادن به وابستگی انرژی خود به ایران حمایت می‌کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1095354/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اهواز میزبان احتمالی فینال جام حذفی

دوناروما: پی‌اس‌جی بدون امباپه متحد شده است

ساکا تا آخر عمر حسرت این موقعیت را می‌خورد

ترکیب احتمالی استقلال بدون چند ستاره مهم

لوبه 2-3 ترنتینو؛ پایان، جام به پسر ایرانی پشت کرد!

تسلیم نشدند، فوق‌ستاره آمد تا زنده بمانند!

پابان کابوس‌وار برای تیمی که مدعی اول قهرمانی بود

ترکیب احتمالی پرسپولیس برای نبرد با خیبر

3 گزینه بزرگ روی میز غول یونانی میلواکی

ساکا آخرین امیدهای آرسنال را زنده نگه داشت

پنالتی ویتینیا در حد نیمه‌نهایی سی‌ال نبود!

کشف اسناد جدید در پرونده مرگ مشکوک مارادونا

بیانیه تند استقلال علیه شبکه نسیم؛ به ما توهین کردید!

چرا بازی استقلال به شبکهٔ نسیم رفت؟

اعلام برنامه رقابت‌های قهرمانی بسکتبال بانوان آسیا

فولاد خوزستان 45 همت از ناترازی انرژی ضرر دیده است

ماموریت محرمانه مربیان استقلال

مظفری‌زاده: درخواست ما جشن در تبریز بود

توافق با استقلال خوزستان انجام شده است؛ تراکتور در انتظار پاسخ فدراسیون

مدیرعامل تراکتور: می‌خواهیم هفته پایانی جشن قهرمانی را در تبریز بگیریم

مظفری‌زاده: مقدمات برگزاری جشن قهرمانی تراکتور در تبریز فراهم شده است

پاری‌سن‌ژرمن - اینتر مسافران نهایی مونیخ؛ تکلیف فینال لیگ قهرمانان مشخص شد

گل دوم پاری‌سن‌ژرمن به آرسنال توسط حکیمی

گل اول آرسنال به پاری‌سن‌ژرمن توسط ساکا

درگیری شدید بازیکنان النصر و الاتحاد در انتهای بازی

خشم رونالدو از هم‌تیمی‌ها؛ همه‌تون خوابید!

برای بازی با آرسنال؛ الخلیفی با دشمنش آشتی کرد!

آقا جلال در گوش حردانی چه می‌گوید

خوشم من با تب عشقت، طبیب آمد جوابش کن

ترامپ: درباره تغییر نام خلیج فارس فعلا تصمیمی نگرفته‌ام

ترامپ: توافق قوی و قابل راستی‌آزمایی با ایران را ترجیح می‌دهم

توضیح باشگاه استقلال درباره نحوه حضور هواداران در ورزشگاه آزادی

عرضه StableCoin جدید USD1 با پشتوانه دلار و پشتیبانی از ترامپ

تغییر چهره بازیگران سریال دنیای شیرین دریا

چه خوبه یکی اینجوری ازت تعریف کنه

مهدویان: اگر توان شکست ندارید وارد سینما نشوید؛ شاید آشپز می‌شدم

اولین تریلر فصل آخر اسکویید گیم

واکنش کارگردان و بازیگر «ناریا» به مقایسه با «پایتخت»

افشای راز چهره‌های عجیب عروسک‌ها در صداوسیما

بازی زوج بایگر معروف در فیلم دایره زنگی

خوانندگی محمود شهریاری در عروسی نعیمه نظام‌دوست

مه‌لقا از مدار خارج شد!

علت ممنوع‌التصویری محمود شهریاری فاش شد!

تلاش نعیمه نظام‌دوست برای نشستن علیخانی در جایگاه داماد!

عکس روز ناسا از تقابل دو کهکشان متفاوت

پاسخ آموریم به ونگر؛ من فقط قانون را می‌شناسم

اهدای جام تراکتور لغو شد!

بخشی از کتاب/ برای عشق آماده‌ای؟

معرفی کتاب هایی که می توان با آنها گریه کرد

تکذیب نقش «شورای‌ هماهنگی اقتصادی سران قوا» در برخی تصمیمات اقتصادی