پیام خوزستان

آخرين مطالب

آزادی 75 زندانی همزمان با دهه کرامت در خراسان جنوبی شهرستان ها

آزادی 75 زندانی همزمان با دهه کرامت در خراسان جنوبی
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیرکل زندان‌های خراسان جنوبی از آزادی 75 زندانی همزمان با دهه کرامت خبر داد و گفت: این اقدام در راستای سیاست‌های تحولی قوه قضاییه و با حمایت رئیس‌کل دادگستری استان صورت گرفت. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، در میزخدمت قضات دادگستری استان که به میزبانی زندان مرکزی بیرجند برگزار شد، عبدی مدیرکل زندان‌های خراسان جنوبی با تبریک دهه کرامت و ولادت حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها و امام رضا علیه‌السلام، از تلاش‌های رئیس‌کل دادگستری استان و سایر مسئولان قضایی قدردانی کرد و گزارشی از وضعیت زندان‌های استان ارائه داد.
وی با اشاره به رتبه اول کشوری استان درشاخص های قضایی افزود: خراسان جنوبی با امتیاز 88 در صدر جدول ارزیابی عملکرد زندان‌ها قرار دارد. این موفقیت حاصل همکاری مستمر و حمایت‌های مسئولان قضایی استان و تلاش‌های مجدانه همکاران زندان‌هاست.
مدیرکل زندان‌های خراسان جنوبی با تأکید بر ارتقای شاخص‌های قضایی جمله کاهش بازداشت‌های منتهی به برائت، افزایش استفاده از پابند الکترونیکی، گسترش مرخصی‌ها و دادرسی الکترونیک، از اقدامات استان در حوزه‌های امنیتی، فرهنگی، درمانی، عمرانی و اشتغال نیز گزارشی ارائه داد.
به گفته وی، از ابتدای سال جاری بیش از 300 نفر در دوره‌های مهارت‌آموزی زندان‌ها شرکت کرده و 48 درصدزندانی شاغل داخل زندان مشغول به کار هستند. همچنین با راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی 80 کیلوواتی در زندان بیرجند، خراسان جنوبی از جمله استان‌های پیشرو در استفاده از انرژی‌های پاک در زندان‌هاست.
مدیرکل زندان‌های استان از آزادی 13 زندانی جرایم غیرعمد از ابتدای سال خبرداد و اعلام کرد: امروز همزمان با این نشست و با همکاری دادگستری استان و حمایت خیران، 75 زندانی در سراسر استان آزاد می‌شوند.
عبدی افزود: از این تعداد 21 نفر از زندان بیرجند، 22 نفر از زندان طبس، 6 نفر از زندان فردوس، 18 نفر از بازداشتگاه‌های قائن، 5 نفر از بازداشتگاه‌های عمومی، 3 نفر از مرکز مراقبت الکترونیکی و بقیه از سایر مراکز اصلاح و تربیت آزاد خواهند شد.
زندان نباید آغاز سقوط کرامت باشد
رئیس‌کل دادگستری خراسان جنوبی در جمع قضات استان و رؤسا و دادستان‌های تعدادی از حوزه‌های قضایی و همچنین مدیرکل و مسئولان زندان های استان و شهرستان بیرجند، با تأکید بر رعایت کرامت انسانی در فرآیند دادرسی و اجرای احکام گفت: نگاه ما به متهم و محکوم باید از منظر انسانیت باشد، نه صرفاً مجرم بودن؛ زیرا زندان نباید آغازگاه سقوط کرامت افراد باشد.
عبداللهی ضمن تبریک دهه کرامت و سالروز میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) و امام رضا(ع)، بر لزوم توجه به کرامت انسانی در فرآیندهای قضایی تأکید کرد. گفت: انسان‌ها حتی اگر در اثر خطا یا نیاز دچار لغزش شوند، از کرامت انسانی ساقط نمی‌شوند و نباید با نگاه تخفیف‌آمیز به آنان نگریست. این همان نگاهی است که امام رضا(ع) در برخورد با افراد نیازمند داشت؛ کمک می‌کردند بی‌آن‌که عزت و آبروی فرد را خدشه‌دار کنند.
وی افزود: متهمان مالی یا حتی کسانی که مرتکب جرایم عمدی شده‌اند نیز دارای شأن انسانی هستند و این شأن باید در برخورد قضایی مورد توجه قرار گیرد. صدور قرار تأمین، به‌منظور تضمین بازگشت متهم به فرآیند دادرسی است، نه مجازات او متأسفانه گاهی دیده می‌شود قرار تأمین به ابزاری برای تأدیب تبدیل می‌شود، در حالی که این با فلسفه آن مغایرت دارد.
رئیس‌کل دادگستری استان در پایان از تلاش‌های مدیرکل و کارکنان زندان‌های استان قدردانی کرد و گفت: زندانهای استان خراسان جنوبی با همدلی و تدبیر همکارانش، در مسیر اجرای سیاست‌های تحولی قوه قضاییه، عملکردی موفق و درخشان داشته است.
خدمت صادقانه در دستگاه قضایی، نشانه کرامت نظام و سرمایه مردم است
دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان جنوبی با اشاره به تلاش‌های شبانه‌روزی همکاران قضایی و اجرایی، خدمت در نظام جمهوری اسلامی را نعمتی بزرگ دانست و گفت: حضور در دستگاه قضایی و خدمت‌رسانی به مردم، نعمتی الهی و فرصتی بی‌نظیر برای جلب رضایت خداوند و اعتلای کرامت انسانی است.
حجت‌الاسلام نسائی‌زهان در جمع قضات استان و مسئولان زندان‌های خراسان جنوبی در زندان بیرجند، با تبریک هفته کرامت و میلاد حضرت معصومه (س) و امام رضا (ع)، اظهار کرد: کرامت انسانی، مسیر روشن همه‌ ما در نظام قضایی است و باید با روحیه‌ای جهادی، مسیر خدمت را ادامه دهیم.
وی با قدردانی از رئیس کل دادگستری استان، مدیرکل زندان‌ها و همه مسئولانی که برای برگزاری این میزخدمت اهتمام داشتند، گفت: تلاش‌های خستگی‌ناپذیر قضات و کارکنان قضایی و زندان‌ها، عامل اصلی موفقیت‌های استان در عرصه‌های ملی است.
اگر امروز در برخی شاخص‌ها از جمله بازگشت اموال، رضایتمندی عمومی و کاهش آسیب‌های زندان، رتبه‌های برتر کشوری را کسب کرده‌ایم، مرهون همت و دلسوزی شما عزیزان است.
دادستان مرکز استان با اشاره به افزایش رضایتمندی مردم از عملکرد دادگستری خراسان جنوبی، افزود: بر اساس آمارها، میزان رضایت عمومی از خدمات قضایی در استان رو به رشد است و این افتخار، حاصل همراهی قضات پرتلاش و کارکنان متعهدی است که با دلسوزی، حتی تا پاسی از شب مشغول خدمت هستند.
وی ادامه داد: اگر در زندان‌های استان، اموالی با عنوان رد مال مبهم وجود ندارد و در بسیاری از شاخص‌ها در کشور پیشتاز هستیم، نتیجه مدیریت مدبرانه، تعامل سازنده و کار تیمی است. باید این مسیر را با قدرت و در چارچوب قانون ادامه دهیم و با همدلی بیشتر، نقاط ضعف را اصلاح و ظرفیت‌ها را تقویت کنیم.
حجت‌الاسلام نسائی‌زهان در پایان سخنانش گفت: خدمت به مردم، نعمت بزرگی است که خداوند متعال نصیب ما کرده و هرگاه کار را برای رضای خدا انجام دهیم، آثار و برکات آن در زندگی و جامعه نمایان خواهد شد. تلاش‌های صادقانه شما در دستگاه قضایی، پشتوانه اعتماد مردم به نظام و سرمایه‌ای ارزشمند برای آینده است.
میز خدمت به صورت ویدئوکنفرانس در تمامی زندان های استان خراسان همزمان برگزار شده است.
انتهای پیام/250

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1094943/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عرضه «فهرست دست‌نویس‌های فارسی کتابخانه بلدیه» در نمایشگاه کتاب

دکلمه خوانی زیبا با صدای خسرو شکیبایی

زاخارووا: ایران و آمریکا بر رسیدن به توافقی قابل قبول متمرکز هستند

کمالوندی: برخورداری کامل از فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای، حق ایران است

ادای احترام معاون رئیس جمهوری به مقام شهید رحمتی

ابراهیم اصغرزاده: سفر وزیر دفاع عربستان و اشتیاق اعراب نسبت به مذاکرات ایران، فرصت فوق العاده طلایی است

سخنگوی وزارت خارجه: تعیین زمان دور بعدی گفتگوهای ایران-آمریکا در دست بررسی است

تأکید رئیس‌جمهور بر توجه به عدالت منطقه‌ای در مصرف آب و برق

اختصاصی/ صحبت‌های هواداران صنعت نفت آبادان

کمیته های مقاومت فلسطین: آمریکا و اسرائیل دو روی سکه جنایتگری هستند

تکلیف یحیی گل محمدی برای فصل بعد چه زمانی مشخص خواهد شد؟

فرمانده سپاه تهران: فضای کافی برای نگهداری انبوه موشک‌ها وجود ندارد/ ایران به یکی از قدرت‌های نظامی منطقه تبدیل شده

تاجرنیا خطاب با پادوانی: خانه‌مان آتش گرفته بود؛ در جشن 80 سالگی میهمانت می‌کنیم!

پاریس به‌دنبال اعمال «فشار حداکثری» علیه ایران برای آزادی جاسوسان فرانسوی!

بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در محکومیت تجاوز نظامی ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی به یمن

دشمنان حتی از خلق یک پیروزی در برابر جریان مقاومت عاجزند / ضرورت تدوین قانون جامع حمایت از مردم فلسطین

بیانیه پایانی سومین اجلاسیه رسمی دوره ششم مجلس خبرگان رهبری

مراسم اولیه بازی نفت مسجدسلیمان و فجر سپاسی شیراز

بازی درخشان امین حیایی در «زیبا صدایم کن»

تشکر محمدرضا شریفی‌نیا کارگردان سریال «ناریا»

سعید روستایی به همکاری با دولت ایران متهم شد!

شانس فقط شانس داوود!

محمدرضا شریفی‌نیا از نقش‌های مثبت و منفی بازیش گفت

چهره ها/ مریم امیرجلالی چرا انقدر عصبانی شد؟!

محمدرضا شریفی‌نیا از بازی علی سرابی در فیلم «صیاد» گفت

تغییر بازی در درمان سرطان سینه با فناوری نانو

روشی موثر برای تشخیص یک نوع سرطان شایع در مردان

راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه سیار کنترل کیفیت آب در خوزستان

توبیخ 4 مدیر اجرایی حوزه منگشت در پی نظارت میدانی استاندار خوزستان

شرور مسلح در ایذه پس از درگیری با پلیس به زندگی خود پایان داد

برگزاری همایش آموزشی بیمه دی با هدف توسعه دانش فنی شبکه فروش شرق کشور

خاطره شیرین طارمی از شزنی؛ گلزنی در دقیقه یک

مصوبه جدید؛ قرارداد بازیکنان 21 تا 30 بالای دو سال!

دنیامالی: در ساختار فدراسیون جانبازان و توان‌یابان باید تغییرات صورت گیرد

شیب سبک کاهش قیمت سکه و طلا ادامه پیدا کرد؛ دلار 82 هزار تومان

صحبت های شنیدنی دکتر انوشه

سرلشکر باقری: سازمان بسیج سازندگی نقش تعیین‌کننده‌ای در توسعه کشور ایفاء کرده است

حسین‌ زاده: دولت چهاردهم تسهیلگر خواسته‌های مردم است

عیادت رئیس قوه‌ قضائیه از آیت‌الله نوری همدانی

معاون حقوقی رئیس‌جمهور: کمیته بررسی علل وقوع حادثه بندر شهید رجایی در هیأت دولت تشکیل شد

آینده اهواز هوشمند از زبان مدیر پروژه ممیزی شهرداری

خودکشی شرور هفت تیرکش بعد از تبادل آتش با پلیس در ایذه

ستایش شمخانی از ضربه موشکی «انصارالله یمن» به فرودگاه «بن گوریون»

تاکید استاندار خوزستان بر تسریع در تکمیل پروژه‌های درمانی شادگان

توبیخ 4 مدیر اجرایی در خوزستان به دلیل ضعف عملکرد

گردشگری کشاورزی در خوزستان راهکاری برای توسعه روستایی است

انتقاد محمدرضا شریفی نیا از پول پاشی پلتفرم‌ها!

جواد افشار کارگردان سریال «ناریا» از علت ساخت این سریال می‌گوید

تصاویری کمیاب از پشت صحنه چند فیلم‌ مشهور هالیوودی

بیمار «ایلان ماسک» در یوتیوب ویدئو ساخت