پیام خوزستان

آخرين مطالب

از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول» ورزشي

از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول»
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - فارس /برخلاف اظهارات مدیرعامل باشگاه، بازیکن شماره 7 تیم پرسپولیس کمک‌های مالی فرد خارج‌نشین را تایید کرد تا مشخص شود ادعاهایی که دربارۀ او می‌شود، شایعه نبوده است.
حضور بامدادی سروش رفیعی در یکی از برنامه‌های تلویزیونی، یک بار دیگر بحث حضور و دخالت‌های یک فرد به نام «هوادار متمول» را که در خارج از ایران زندگی می‌کند، در پرسپولیس بیش از پیش مطرح کرد. این فرد که از دهه 90 نامش در فوتبال ایران بر سر زبان‌ها افتاده با عنوان هوادار متمول در مقاطع مختلف با کمک‌های مالی که به برخی از بازیکنان کرده توانسته جایگاهی برای خود در تیم پرسپولیس به دست بیاورد که این جایگاه حالا تبدیل به یکی از معضلاتی شده که پرسپولیس را تهدید می‌کند.سروش رفیعی در این برنامه تلویزیونی در حالی کمک‌های این فرد را به بازیکنان پرسپولیس تایید کرد که چندی پیش رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از اساس چنین مسائلی را تکذیب کرده بود! پرداخت مبالغ بعضاً میلیاردی به تعدادی از بازیکنان پرسپولیس در سال‌های اخیر، باعث شده تا جایگاه مدیریت در این باشگاه بیش از هر زمان دیگری متزلزل شود. از طرف دیگر، دادن پول به بازیکنان از راهی به جز مجرای قانونی و رسمی، به نوعی شائبه‌برانگیز شده که می‌تواند در آینده حاشیه و خطرات بیشتری را پیش روی پرسپولیس بگذارد.ارتباط بیش از حد این فرد خارج‌نشین با یکی دو بازیکن پرسپولیس، سبب شده تا به نوعی بازیکن سالاری به راه بیفتد؛ به طوری که برخی از بازیکنان برای گرفتن مبالغ بیشتر از این فرد، بالاجبار خود را به بازیکنانی نزدیک می‌کنند که رابطه بهتری با این فرد دارند! این در حالی‌است که به اذعان برخی از بازیکنان، تمام اخبار رختکن، تمرینات، مسابقات و حواشی، پیش از آنکه به دفتر مدیریت باشگاه منتقل شود به گوش این فرد که عموماً در دبی ساکن است، می‌رسد!
در دهه 90 که پرسپولیس با مشکلات مالی زیادی دست و پنجه نرم می‌کرد و حتی برای دریافت کمک‌های مالی، شماره حساب اعلام می‌شد. برخی از هواداران این تیم کمک‌های مالی خوبی به پرسپولیس می‌کردند که در آن زمان قابل دفاع بود اما حالا که به زعم درویش، این باشگاه با وجود کنسرسیوم بانکی، مشکل مالی ندارد چرا یک فرد به بهانه پرداخت پول، باید به این تیم بیش از پیش نزدیک و از اسرار باشگاه قبل از هر کسی مطلع شود؟ چرا پرداخت پول، باید باعث شود که نقش یک هوادار بیشتر از یک هوادار شود؟در چند سال اخیر همواره نام این فرد به عنوان کسی که در امورات جاری باشگاه به دلایل مختلف و به بهانه کمک‌های مالی، دخالت می‌کند مطرح شده بود اما صحبت‌های رفیعی به نوعی تاییدی بر این شایعات و شنیده‌ها بود. این تاییدیه به مثابه زنگ خطری برای پرسپولیس به حساب می‌آید؛ چرا که حالا یک فرد خارج از باشگاه، قدرتی بیش از آنچه حتی مدیران پرسپولیس دارند، در اختیار دارد. نمونه بارز آن را می‌توان ناکامی خوان کارلوس گاریدو، سرمربی سابق دانست که به دلیل اینکه افراد نزدیک به این فرد را از پرسپولیس کنار گذاشت، هیچگاه نتوانست در این تیم به موفقیت برسد؛ به طوری که قبل از پایان نیم فصل کنار گذاشته شد تا سرخ‌ها به راحتی فصل را از دست بدهند.
البته گفته می‌شود این فرد حالا دایره کمک‌های پولی خود را بیشتر از بازیکنان کرده و در فضای مجازی هم با پول‌پاشی و به راه انداختن یک به اصطلاح «ارتش مجازی» برای خود سپری درست کرده تا از گزند رسانه‌ها و صد البته هواداران دور بماند. این در شرایطی است که هواداران پرسپولیس با واکنش‌های منفی که نسبت به این فرد و اقداماتش انجام داده‌اند، نشان داده‌اند که حضور او در چنین شکلی را نه تنها مفید نمی‌دانند، بلکه از مضرات حضورش بیش از همیشه آگاه شده‌اند.حالا یک آزمون پیش روی مدیران پرسپولیس و البته نهادهای نظارتی است که با ورود به موقع به این اتفاقات، اجازه ندهند پرسپولیس بیش از پیش دستمایه امیالات فردی شخصی شود که هیچگاه به صورت شفاف درباره خودش و کمک‌های مالی که به بازیکنان پرسپولیس کرد سخنی به میان نیامد.

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1094755/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«سیاه‌چاله» منتشر شد

اعتراف وزیر جنگ سابق اسرائیل به موفقیت ایران در وعده صادق

انتصاب «جانشین فرمانده» و «معاون هماهنگ کننده» نیروی هوایی ارتش

دیدار «خطیب زاده» با دستیار رئیس‌جمهور آذربایجان

انتصاب سرپرست اداره‌کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان

مردم‌محوری رویکرد برنامه‌های ملی دفاع و مقاومت استان مرکزی

کمک‌های مردمی را برای جبهه مقاومت ارسال کردیم/انفجار بندر شهید رجایی بر اثر بی‌احتیاطی

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی حمله آمریکا و اسرائیل به یمن را محکوم کرد

توضیح مدیرعامل فولاد خوزستان در خصوص خبر اخذ مجوز حرفه‌ای این باشگاه

بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در محکومیت تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به یمن

بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در محکومیت تجاوز نظامی ایلات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی به یمن

تندیس لیاقتی که به برگزیدگان اهدا می‌شود

تیزر فصل سوم سریال «بازی مرکب» منتشر شد

آیا سریال «ناریا» ادامه گاندو است؟

چهره‌ شکسته «جعفر دهقان» در یک مراسم جلب توجه کرد

مونتاژ موشک ماه ناسا به رغم تلاش ترامپ برای لغو برنامه آن

اقدام دانشمندان برای بررسی میزان‌آلودگی ماهواره ها

رئال شانس خرید ستاره ملی‌پوش را از دست داد

تعویق مسابقات واترپلو جام باشگاه‌های آسیا به میزبانی ایران

شماره جدید ماهنامه «شاهد یاران»؛ یادمان «مرد هزارسنگر» سردار شهید سیدمحمد صنیع خانی

برق ادارات پرمصرف تهران قطع می شود

برداشت از خودپرداز هم پولی شد!

آغاز ثبت‌نام بن‌کارت‌های دانشجویی، طلاب و اعضای هیات علمی

برگزیدگان جایزه «پولیتزر» معرفی شدند

امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی: شهید رئیسی هرگز معیشت مردم را به مذاکرات گره نزد

امیر دریادار سیاری: اشراف اطلاعاتی کاملی بر منطقه داریم

پیام تسلیت حاجی میرزایی در پی شهادت محیط‌بان گلستانی

فولاد ایران به بازارهای جهانی تسلط یافت؛ رکورد صادراتی تازه فولاد خورزستان

محفل عاشقی با خاطرات شهدای جبهه مقاومت اسلامی برگزار می شود

نه به تسلیم | حزب الله سربلند انتخابات لبنان

معدوم سازی 200 کیلوگرم فرآورده خام دامی غیربهداشتی در شوشتر

آزادی 75 زندانی همزمان با دهه کرامت در خراسان جنوبی

آغاز ثبت‌نام اهالی رسانه برای حضور در جشنواره فیلم مقاومت

موزه دفاع مقدس در اولویت پروژه های فرهنگی قرار گیرد

آزادی ده‌ها زندانی در دهه کرامت + فیلم

اجرای عملیات بیابان‌زدایی در 60 هزار هکتار کانون ریزگرد خوزستان

تغییرات در نظام نامه اکران/پخش «پیرپسر» منوط به رده‌بندی سنی

فرهاد آییش؛ انسانی شیشه‌ای که «سقراط‌»‌تر از او نیست!

تلویزیون بزرگترین پلتفرم نمایشی است؛ ماموریت پژمان بازغی در شهرداری

غیرتی شدن برادر برای خواهرش

خاطره صحرا اسداللهی از تصادف و شیطنت کودکی!

چهره ها/ عکسی زیبا از خواهران فرجاد در کنار گلاب آدینه

همه‌چیز درباره فصل سوم سریال «بازی مرکب»

عشق ترامپ به خودنمایی باعث شد در دنیای «جنگ ستارگان» هم گاف دهد!

وقتی دهان می‌تواند قاتل قلب باشد

یک کشف جدید برای درمان ناباروری

روش جدیدی برای قابل اعتمادتر شدن مدل‌های هوش مصنوعی در موقعیت‌های حساس

تعرفه بسته های اینترنت تله کیش افزایش نیافته است

آغاز رسمی جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا 2025

تشریح برنامه‌های «نشر شاهد» در سی و ششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران