پیام خوزستان

آخرين مطالب

برق مدال به وزنه‌برداری ایران چشمک زد؛ درخشش جوانان و امید به آینده ورزشي

برق مدال به وزنه‌برداری ایران چشمک زد؛ درخشش جوانان و امید به آینده
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مهر /تیم وزنه‌برداری جوانان ایران با قهرمانی در جهان ضمن روشن کردن چراغ امید در دل این رشته، امیدواری ها برای جبران سال های گذشته که همراه با افت و دوری از مدال بود را زنده کرد.
 مسابقات وزنه برداری جوانان و نوجوانان قهرمانی جهان 2025 در پرو با اتفاقات خوش برای ایران به پایان رسید. ایران در بخش مردان 10 وزنه بردار داشت که با کسب 8 مدال طلا، 8 مدال نقره و 3 مدال برنز و کسب 725 امتیاز عنوان قهرمانی را از آن خود کرد و با بر بام جهان ایستاد. تیم‌های کلمبیا و ونزوئلا به ترتیب در جایگاه‌های دوم و سوم قرار گرفتند. در رده نوجوانان هم حسین یزدانی وزنه‌بردار 17 ساله اردبیلی با اقتدار و با 11 کیلوگرم اختلاف نسبت به نزدیک ترین رقیبش، قهرمان دسته فوق سنگین نوجوانان جهان شد و عنوان قوی‌ترین وزنه‌بردار نوجوان رقابت‌های جهانی پرو را به دست آورد.
این نخستین اعزام حسین یزدانی به مسابقات بین‌المللی بود که با کسب نشان طلا و قهرمانی جهان برای او همراه شد. او یکی از آینده‌دارهای وزنه‌برداری ایران به شمار می‌رود که می‌تواند پا جای بزرگانی مانند حسین رضازاده، سجاد انوشیروانی و سعید علی‌حسینی بگذارد. در بخش دختران نوجوان هم آلما حسینی تنها نماینده تیم ایران در این رده با کسب یک نقره و یک برنز درخشش خود را نشان داد.
عملکرد درخشان تیم ملی وزنه‌برداری پسران در این دوره از رقابت‌ها با هدایت سهراب مرادی قهرمان سابق المپیک و نابغه وزنه‌برداری ایران به دست آمد. مرادی این بار در قامت سرمربیگری همچون دوران قهرمانی‌اش موفقیت‌های دلچسبی به دست آورد و همگان را به آینده وزنه‌برداری ایران امیدوار کرد.
در رده سنگین وزن هم وزنه‌برداری ایران جان دوباره‌ای گرفته؛ این رشته ورزشی که مدت‌هاست عنوان قوی‌ترین وزنه‌بردار را از دست داده حالا با درخشش وزنه‌برداران جوان در رده سنی بزرگسالان و جوانان بارقه‌ای امید در دل اهالی این رشته روشن کرده که روزهای خوب وزنه‌برداری دوباره تکرار خواهد شد. در دسته فوق سنگین در رده سنی جوانان حمیدرضا محمدی تنها با رکورد 181 کیلوگرم در یک‌ضرب و رکورد 213 کیلوگرم در دوضرب، 2 مدال طلا گرفت. در مجموع نیز با رکورد 394 کیلوگرم قهرمان جوانان جهان شد. طاها نعمتی دیگر نماینده ایران با رکورد 180 کیلوگرم یک‌ضرب، 212 کیلوگرم دوضرب و مجموع 392 کیلوگرم سه مدال نقره گرفت و نایب قهرمان جوانان جهان شد.
در رده‌بندی بهترین وزنه‌برداران رده جوانان، دو وزنه‌بردار ایرانی در بین سه نفر برتر قرار گرفتند. ابوالفضل زارع با 798 امتیاز به مقام دوم رسید و علیرضا نصیری با 756 امتیاز در جایگاه سوم قرار گرفتند. این دستاوردها، نشان‌دهنده کیفیت بالا و تلاش بی‌وقفه وزنه‌برداران ایرانی در عرصه جهانی بود.
جبران گذشته با مدال‌های رنگارنگ پولادمردان جوان
این موفقیت‌ها در حالی به‌دست آمده است که تیم ملی وزنه‌برداری ایران در مسابقات جهانی 2024 اسپانیا با مشکلات زیادی روبه‌رو شد. در مسابقات جهانی سال گذشته که هدایت تیم برعهده هادی پانزوان بود، اتفاقات عجیب و غریبی رخ داد. تیم پسران ایران با چهار وزنه‌بردار و دختران با 5 وزنه‌بردار در این مسابقات شرکت کردند و حاصل آن هم کسب دو مدال نقره و دو برنز بود و ایران تنها در یک وزن صاحب مدال مجموع شد.
این اتفاق در حالی رخ داد که تیم ایران در سال 2023 با کسب 5 طلا، 9 نقره و یک برنز در رده‌بندی تیمی قهرمان شده بود اما سال گذشته با وجود اینکه تیم پسران قرار بود با ترکیب 10 نفره در مسابقات جهانی شرکت کند تا از عنوان خود دفاع کند اما مقامی بهتر از یازدهمی به دست نیاورند و خبری از گرفتن حتی یک مدال طلا هم نبود. تیم دختران هم در رده دوازدهم رده‌بندی تیمی قرار گرفت.
همین موضوع باعث شد تا انتقادهایی زیادی به عملکرد تیم ملی وزنه‌برداری جوانان شود به خصوص اینکه علاوه بر نتیجه ضعیفی که به دست آمد برخی اشتباهات و عدم اعزام وزنه‌برداران نارضایتی زیادی به همراه آورد. در آن دوره، اشتباهات اجرایی فدراسیون و مشکلات در رعایت باره زمانی تست دوپینگ باعث شد که تیم ایران نتواند در مسابقات جهانی اسپانیا حضور کامل داشته باشد و نتایج مطلوبی به دست بیاورد
طبق قوانین مبارزه با دوپینگ فدراسیون جهانی وزنه برداری، کشورهای شرکت کننده در مسابقات قهرمانی جوانان و بزرگسالان جهان باید 6 ماه قبل از حضور در این مسابقات دو مرتبه آزمایش دوپینگ دهند و فاصله بین دو آزمایش نباید کمتر از دو هفته باشد و متأسفانه در دوره گذشته عدم رعایت این موضوع باعث شد 6 وزنه‌بردار ایران که برخی از آن‌ها هم شانس مسلم مدال طلا بودند نتوانند در این مسابقات شرکت کنند و نتیجه‌ای ضعیفی رقم خورد. اما امسال، تیم ایران با ترکیب کامل و برای جبران گذشته توانست در این رقابت‌ها با درخشش وزنه‌برداران خود عنوان قهرمانی را به دست بیاورد.
امیدواری به نسل جوان وزنه‌برداری ایران
وزنه‌برداری در این سال‌های اخیر سیر نزولی داشت و نتوانست انتظارات را برآورده کند؛ به ویژه در بازی‌های آسیایی هانگژو و المپیک پاریس که عملکرد ضعیفی داشت و همین مسئله باعث شد انتقادات زیادی سمت فدراسیون روانه شود. اکنون با این تیم جوان می‌توان به آینده وزنه‌برداری امیدوار بود، البته فدراسیون نباید در باد این مدال‌ها بخوابد و برای حفظ این جوانان و ارتقای رکورد آن‌ها تلاش کند.

پیام خوزستان

بازار


در حال حاضر نسل جوانی که در وزنه‌برداری ایران حضور دارند، همه اهالی این رشته را امیدوار کرده که دوباره وزنه‌برداری به روزهای اوج خود برمی‌گردد و در بازی‌های آسیایی ناگویا و المپیک لس‌آنجلس که معیار سنجش موفقیت فدراسیون است، این جوانان می‌توانند در سکوی آسیایی و المپیک بدرخشند. تیم ملی وزنه‌برداری ایران با این موفقیت تاریخی، فصل جدیدی از درخشش‌های ورزشی خود را رقم زد که به‌ویژه در رده‌های پایه، می‌تواند نویدبخش موفقیت‌های بزرگ‌تر در عرصه‌های جهانی باشد.


لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1094751/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شیراز، خال رخ هفت کشور؛ شهری که «هی شعر تر انگیزد»

عیادت رئیس جمهور از آیت‌الله نوری همدانی

ادعاهای ثابتی درخصوص بانک آینده؛ هر کالایی که امروز می‌خرید، نزدیک 10 درصد تورم آن به‌خاطر این بانک است

شاکیان اصلی پرونده جنایات منافقین چه کسانی هستند؟

ادعای ضدایرانی وزیر صهیونیست درخصوص تظاهراتی که در اسرائیل علیه دولت انجام گرفته است

نورنیوز: دور چهارم مذاکرات یکشنبه در مسقط برگزار می‌شود

عراقچی در حاشیه اجلاسیه خبرگان: مسیر وزارت خارجه در فضای یک تفاهم ملی با عزت ادامه دارد

عکسی از آذری جهرمی در کنار گزینه وزارت اقتصاد و وزیر اقتصادِ استیضاح شده؛ همین الان یهویی!

اتحادیه اروپا: به راهکار دیپلماتیک برای مسئله هسته‌ای ایران پایبندیم

فرزند شهید آل‌هاشم: شهادت آرزوی دیرینه پدرم بود که محقق شد

بررسی دلایل انتخاب حجاب توسط زن مسلمان در کشورهای غربی

اولین مرکز تخصصی آموزشی هواپیمایی در خوزستان افتتاح می شود

خرید تضمینی 958 هزار تن گندم در خوزستان

داستان تراکتورِ مدل زنوزی؛ پول بده و سر سبیل شاه نقاره بزن/ جشن قهرمانی 20 میلیاردی؟

توزیع 400 دستگاه لوازم ضروری زندگی به نیازمندان خوزستانی

تخفیف 20 درصدی عوارض خودرو شهرداری اهواز در سال 1404

خیرین در رزمایش های کمک به مستضعفان مشارکت داشته باشند

توزیع 400 لوازم ضروری زندگی میان نیازمندان خوزستانی

قیمت طلا، سکه و ارز امروز؛ 16 اردیبهشت| تمام سکه 75 میلیون تومان

خرید گندم در خوزستان در آستانه رسیدن به یک میلیون تن

سپاهان به یحیی گل محمدی پیشنهاد همکاری داد؟

چهره ها/ استوری پشت وانتی نیکی کریمی

چهره ها/ استایل جدید نازنین بیاتی

داماد خجالتی خواننده شد!

زندایا با یک تیپ شیک و خاص به مت‌گالا آمد

سوگیری‌های هوش مصنوعی به اندازه انسان‌هاست

گردوخاک محلی در خوزستان تا کیِ ادامه دارد؟

هافبک فولاد فسخ کرد

پایان رقابت جام خلیج فارس و گرامیداشت جان باختگان بندر شهیدرجائی در جزیره کیش

ماندگارترین معلم شما چه کسی بود؟

اولین قهرمانی دوران حرفه‌ای هری کین به روایت انیمیشن

برگ برنده اینتر؛ زومر قهرمان پنالتی‌ها!

خولیان آلوارز: یک میلیون بار پنالتی‌ام جلوی رئال مادرید را دیدم و هنوز همه شک داریم

وضعیت مبهم با بیماری قابل پیش‌بینی و چیزی که از مردم گرفته شد!

ساعت‌شمار خداحافظی رونالدو از فوتبال با شکوفایی پسر

نشست شورای اطلاع رسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

سیاست‌گذاری‌ها و راهبردهای اطلاع رسانی در بنیاد شهید و امور ایثارگران باید خاص باشد

داستانی شنیدنی از شهاب حسینی

سرپرست وزارت خارجه افغانستان به تهران می‌آید

تذکر رئیس‌ جمهور به محافظش: بگذار عکس بگیرد

پاسخ فرزند رئیس‌جمهور به واکنش‌ها درباره یک توییت

عضو ارشد انصارالله: جنگ یمن ارتباطی با مذاکرات ایران و آمریکا ندارد

گفتگوی تلفنی روسای جمهور روسیه و ایران؛ پوتین و پزشکیان درباره مذاکرات هسته ای رایزنی کردند

حرکت به‌سوی خودکفایی با سرمایه‌گذاری هدفمند در صنعت نفت

حرکت به‌سوی خودکفایی با سرمایه‌گذاری هدفمند در نفت

واکنش مشاور رهبر انقلاب به حمله انصارالله به اسرائیل/ جبهه مقاومت ابتکار عمل را در اختیار دارد/ حمله از صنعا ضربه استراتژیک به توهم افول ‎مقاومت بود

آیا انصارالله گوش به فرمان ایران است؟

طلای 18 عیار مقاومت را شکست | آیا صعود تا 7.2 میلیون در راه است؟

طلا در آستانه جهش؛ آیا مقاومت 30 میلیون تومانی شکسته می‌شود؟

تولید بریکت احیایی از لجن صنعتی بخش احیا