مدیران آموزش و پروش خوزستان مأمن و همراه فرهنگیان باشند
شهرستان ها
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - به گزارش خبرنگار مهر، ناصر علیفر شامگاه دوشنبه در آئین «سپاس معلم» ویژه معلمان استثنایی خوزستان با حضور رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور اظهار کرد: از همه مدیران آموزش و پرورش خوزستان خواستهام که پناهگاه و پشتیبان فرهنگیان باشند.
وی با تأکید بر لزوم نگاه پدرانه به یک میلیون و 115 هزار دانشآموز استان از مدیر آموزشوپرورش استثنایی خواست این رویکرد را در تصمیمگیریها مدنظر قرار دهد.
وی افزود: تفکر تمامساحتی، نیاز اصلی آموزشوپرورش امروز است و تحقق اهداف آن نیازمند همدلی و گفتمان واحد میان همه ارکان این حوزه است.
علیفر، تلاش بیوقفه و ایثارگونه فرهنگیان را شاخصهای کلیدی در تفکر راهبردی دانست که به پیشبرد اهداف آموزشی کمک میکند.
مدیرکل آموزشوپرورش خوزستان در پایان، ایجاد انگیزه و موجآفرینی در میان ذینفعان تعلیم و تربیت را رویکردی ضروری برای موفقیت خواند و تأکید کرد: جامعه همدل، نقطه آغاز تحولات بزرگ فرهنگی و تربیتی در خوزستان است.
کد خبر 6458033
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1094644/