پیام خوزستان

آخرين مطالب

انتقاد جعفرزاده ایمن آبادی از کار غیرمنطقی ترامپ در وسط مذاکرات سیاسی

انتقاد جعفرزاده ایمن آبادی از کار غیرمنطقی ترامپ در وسط مذاکرات
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: از نگاه بنده روند مذاکرات خوب پیش می رفت، اما اینکه آمریکایی ها در وسط مذاکرات مدام تحریم هایی را علیه ایران اعمال می کنند یک بی اخلاقی بزرگ است.
غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به آخرین تحولات مذاکرات ایران و آمریکا، بیان کرد: از نگاه بنده در روند مذاکرات اتفاق عجیب و غریبی رخ نداده است. واقعیت امر این است که همه این مسائل قابل پیش بینی بود. رفتار ترامپ، سخت گیری ها و کارشکنی ها همه قابل پیش بینی بود. به خاطر همین بود که ما در دوران بایدن عجله داشتیم تا مسئله هسته ای خود را با امریکا حل کنیم، اما متاسفانه در این زمینه در دولت قبلی کوتاهی شد. باید در دولت بایدن مسئله هسته‌ای خود را با آمریکا حل می کردیم.
نمی شود در میانه مذاکرات تحریم های سخت علیه ایران اعمال شود
بازار
وی در ادامه اظهار کرد: ترامپ کار غیر منطقی انجام داد. از نگاه بنده نمی شود در وسط مذاکرات یکباره تحریم های سخت علیه ایران اعمال کنند. این یک بداخلاقی بسیار بزرگی است. کار ترامپ اشتباه بود، اما کار عجیب و غریبی انجام نداد. روحیات ترامپ اینگونه است. ترامپ تعادل ندارد و به نوعی خیلی نمی توان روی آن حساب باز کرد. از نگاه بنده باید از ابتدا وزیر امورخارجه و تیم مذاکره کننده ایرانی یک مدت زمان معینی تعیین می کرد تا تحریمی در این بازه زمانی علیه ایران اعمال نشود.
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: آنگاه اگر دراین بازه زمانی مذاکرات به نتیجه نمی رسید، هر کدام از طرفین کار خود را پیش می بردند. مذاکرات خیلی خوب پیش می رفت، اما این تحریم های یکباره در وسط مذاکرات معنایی ندارد. از نگاه بنده تعویق مذاکرات در این مقطع زمانی کار درستی بود. ما باید در دولت قبلی مسئله هسته ای خود را با آمریکا حل می کردیم.
مسائل غیر هسته ای قابل مذاکره نیست
وی افزود: ایران در اندازه ای که صلح آمیز باشد، حق غنی سازی و داشتن چرخه کامل سوخت هسته ای را دارد. هیچ کس حق ندارد در موضوعی خارج از مسائل هسته ای به خصوص مسائل نظامی ورود پیدا کند. جمهوری اسلامی ایران یک دشمن بزرگ به نام اسرائیل دارد و باید آماده برای رویارویی با تهدیدات این رژیم باشیم. امکان دارد که ترامپ گول نتانیاهو را بخورد و قصد داشته باشد تا ایران را تبدیل به لیبی کند، اما این امر ممکن نیست. ایران حق داشتن فعالیت هسته ای صلح آمیز را دارد و هیچ کس نمی تواند این حق را از ایران بگیرد.
ایران الزاما به دنبال آشتی با ترامپ نیست
جعفر زاده خاطر نشان کرد: از سوی دیگر ایران الزاما به دنبال این نیست که با ترامپ آشتی کند. ترامپ امروز وضعیت خیلی خوبی نیز در آمریکا ندارد. برنامه های ترامپ در داخل آمریکا نیز دچار مشکل شده است. در کابینه ترامپ اختلاف نظر وجود دارد. نارضایتی در داخل آمریکا روبه افزایش است. از سوی دیگر امروز کشورهای مختلف اروپایی با ترامپ اختلاف پیدا کرده‌اند. یکی از اشتباهات از نگاه بنده این بود که از ابتدا اروپایی‌ها از روند مذاکرات حذف شدند. از نگاه بنده اعضای برجام نیز باید در مذاکرات آمده و بر بی منطقی ترامپ در دور قبل شهادت می دادند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1094145/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تغییر تاکتیک رئال مادرید در ال‌‌کلاسیکوی آخر

فرستاپن: ردبول در سطح مک‌لارن نیست

صعود علی پاکدامن در رده‌بندی فدراسیون جهانی

تاخیر در برگزاری دیدار فینال لیگ برتر بسکتبال بدلیل ازدحام جمعیت

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده شهید والامقام عسکر کبودی

استقبال سرمایه‌گذاران از تابلو برق آزاد؛ بورس انرژی ایران رکورد زد

داستان ضرب المثل "کاهی که کمر شتر را هم می‌شکند"

«قاسم» کامل‌ترین زندگی‌نامه شهید حاج قاسم سلیمانی در نمایشگاه کتاب

رییس‌جمهور وارد مشهد شد

المیادین: دور چهارم گفت‌وگوهای میان تهران و واشنگتن «به‌زودی» برگزار خواهد شد

وزارت خارجه پاکستان: تهران و اسلام‌آباد به تقویت روابط راهبردی ادامه می‌دهند

عراقچی: دیپلماسی تنها راه توافق است

رای سنگین علیه فولاد در پرونده مالی

استاندار خوزستان از مدرسه روستای صلیحاویه شادگان بازدید کرد؛ دستور تجهیز فوری صادر شد

ایجاد گذر فرهنگی و مذهبی در خیابان نهج البلاغه اهواز

آزادی 10 زندانی فلسطینی از شمال نوار غزه

موزه انقلاب و دفاع مقدس خانه جشنواره فیلم مقاومت شد

هشدار نارنجی هواشناسی خوزستان نسبت به وقوع تندباد و گرد و خاک

راه اندازی مجدد یک چاه تولیدی نفت پس از 20 سال وقفه

موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، خانه جشنواره بین المللی فیلم مقاومت شد

آزادی تام الاختیار هلدینگ مالک باشگاه استقلال به تاجرنیا

گوهری قبل از یحیی 11 گرفت

رسمی؛ با رضایت استقلال خوزستان، تراکتور جشن قهرمانی را در تبریز برگزار می‌کند

قول مساعد نماینده خبرگان رهبری برای مرمت پل بند تاریخی شادروان شوشتر

پیشکسوتان فوتبال آبادان در مراسم ختم پدر مهدی هاشمی‌نسب

آزادگان و عدالت‌طلبان جهان نیز در کنار ملت فلسطین ایستاده‌اند

امیدیه دومین شهر گرم جهان شد | 5 شهر خوزستان در فهرست گرمترین های جهان

استاندار خوزستان در شادگان: اولویت اول، آب شرب سالم است | برنامه‌ریزی برای تبدیل صلیحاویه به قطب گردشگری

چهره ها/ الناز حبیبی با موی 2 رنگ در پوستر یک فیلم

دغدغه عجیب و جالب «فلامک جنیدی» در لندن!

راز چهره‌های عجیب عروسک‌های صداوسیما!

صحبت کردن صحرا اسداللهی با گویش روستایش

تمرین خوانندگی محسن تنابنده در پشت صحنه سریال «شاهگوش»

تولید پتوی آنتی‌باکتریال با فناوری نانو برای خطوط هوایی کشور

رفع ناترازی با هوشمندسازی؛ هوش مصنوعی چگونه مصرف برق را کم می‌کند

جامعه زمانی رشد می کند که قدر معلمان را بدانیم/ هرگز اجازه نمی دهیم کسی دانشگاه فرهنگیان را در هیچ قسمتی تضعیف کند

اینتر علیه روز درخشان تاریخ بارسلونا

فایننشال تایمز: خودزنی آمریکا یورو را ارز جهانی می‌کند

بازار آمریکا قرمزپوش شد

تسنیم: قطعی‌های برق 4 ساعته شد؛ گلایه مردم از خاموشی‌های بی‌برنامه

مصرف گاز نیروگاهی از خانگی پیشی گرفت

بارکلیز باز هم پیش‌بینی قیمت نفت را کاهش داد

درس شیرین ریاضی با «معلم خصوصی»

امیدواری بغداد و دوحه درباره نتایج مثبت مذاکرات ایران و آمریکا

3 هدف عراقچی از سفر به پاکستان

توئیت کایا کالاس درخصوص گفتگوی تلفنی با عراقچی

وزیر خارجه پاکستان برای مذاکرات ایران و آمریکا آرزوی موفقیت کرد

ایران باید بتواند از منابع متنوع انرژی بهره‌مند شود

رئیس مجلس خبرگان: مالیات ارزش افزوده از مواد غذایی حذف شود

بازدید حسابرس کل هیئت حسابرسی وزارت ورزش و جوانان از ورزشگاه آزادی