پیام خوزستان

آخرين مطالب

رضایت ایگور تودور با وجود توقف یوونتوس ورزشي

رضایت ایگور تودور با وجود توقف یوونتوس
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - تسنیم /سرمربی بانوی پیر با وجود تساوی بدموقع شاگردانش در خانه بولونیا از عملکرد آنها و نتیجه بازی ابراز رضایت کرد.
 تیم فوتبال یوونتوس شب گذشته (یکشنبه) در چارچوب دیدارهای هفته سی‌و‌پنجم سری A ایتالیا میهمان بولونیا بود و این بازی را که در دقایق ابتدایی‌اش از حریف پیش افتاد با وجود موقعیت‌های بیشتر در نهایت با تساوی یک - یک به پایان رساند.
این نتیجه اگرچه یوونتوس را بالاتر از رقیب مستقیمش در رده چهارم جدول نگه داشت، اما بانوی پیر حالا دو تیم دیگر را هم درست پشت سر خود می‌بیند که با کوچکترین لغزشی سهمیه را از چنگش درخواهند آورد. این دو تیم رم و لاتزیو هستند که مانند یووه 63 امتیاز گرفته‌اند و تنها به سبب تفاضل گل ضعیف‌تر در رده‌های پایین‌تر قرار دارند.
نکته بد ماجرا برای ایگور تودور و تیمش آن است که یووه هفته آینده میهمان لاتزیو خواهد بود و هر نتیجه‌ای جز پیروزی در این بازی ممکن است باعث خروجش از جمع چهار تیم بالای جدول شود. با تمام اینها تودور از نتیجه و نمایش شاگردانش در ورزشگاه دال‌آرای بولونیا رضایت داشت.
تودور به شبکه DAZN گفت: ما در شرایطی متفاوت نسبت به اکثر تیم‌های لیگ برای این بازی آماده شدیم. ما با آرایش 2-5-3 به میدان رفتیم و سعی کردیم از فضاهای خالی استفاده کنیم و با جنگ فیزیکی کار را پیش ببریم. می‌دانیم این بولونیا تیمی است که طی چندین سال ساخته شده، سبک خاصی از فوتبال را ارائه می‌کند و وقتی هم که در خانه باشد، اشتیاقش برای گرفتن نتیجه مضاعف می‌شود. به همین دلیل هم من تیمم را به شیوه‌ای متفاوت برای این بازی آماده کردم. در کل نتیجه خوبی گرفتیم و من خوشحالم در استادیومی که اغلب تیم‌ها در آن به دردسر افتاده‌اند، توانستیم امتیاز بگیریم آنهم با وجود کلی مشکل، مصدوم و محرومی که تیم‌مان دارد.
بیانکونری در حالی به مصاف بولونیا رفت که تعدادی از مهره‌های اصلی‌اش را در اختیار نداشت. کنان ییلدیز به دلیل محرومیت دو جلسه‌ای و دوشان ولاهوویچ، تئون کوپ مینرس، فدریکو گاتی، لوید کلی، آرکادیوژ میلیک، گلیسون برمر و خوان کابال به دلیل مصدومیت در این بازی غایب بودند. با توجه به این شرایط تودور مجبور شد تیمش را با آرایشی متفاوت راهی میدان کند که در آن راندال کولو موانی عقب‌تر از پست معمول خود قرار گرفت و به جای او نیکو گونسالس به نوک خط حمله انتقال یافت. وستون مک‌کنی نیز جلوتر از همیشه بازی کرد.
تودور افزود: می‌دانیم بولونیا تیم نبردهای تن به تن است. آنها تیمی بسیار فیزیکی هستند و به همین دلیل هم این روش بازی را انتخاب کردیم. مسلماً ما دوست داشتیم به سبکی که دوست داریم بازی کنیم، اما مشکلات فعلی و موانع موجود مجبورمان کرد در تیم تغییراتی ایجاد کنیم. بازیکنان ما تمام تلاش‌شان را انجام دادند و موقعیت‌هایی هم خلق کردیم. با در نظر گرفتن تمام شرایط موجود، از یک امتیازی که گرفتیم، راضی هستیم. سه هفته دیگر مانده است و ما هنوز چهارم هستیم، البته با امتیاز برابر. با اعتمادبه‌نفس به مصاف لاتزیو می‌رویم و بعد از آنهم اودینزه و ونتزیا را داریم. قبل از بازی هم گفته بودم نتیجه هرچه باشد امشب چیزی تغییر نمی‌کند. در مورد بازی بعدی نیز همین حرف را می‌زنم. وقتی این تعداد تیم با چنین فاصله‌ای نزدیک با هم رقابت می‌کنند، تا آخرین لحظه نمی‌توان چیزی گفت.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1094086/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استقبال سرمایه‌گذاران از تابلو برق آزاد؛ بورس انرژی ایران رکورد زد

داستان ضرب المثل "کاهی که کمر شتر را هم می‌شکند"

«قاسم» کامل‌ترین زندگی‌نامه شهید حاج قاسم سلیمانی در نمایشگاه کتاب

رییس‌جمهور وارد مشهد شد

المیادین: دور چهارم گفت‌وگوهای میان تهران و واشنگتن «به‌زودی» برگزار خواهد شد

وزارت خارجه پاکستان: تهران و اسلام‌آباد به تقویت روابط راهبردی ادامه می‌دهند

عراقچی: دیپلماسی تنها راه توافق است

رای سنگین علیه فولاد در پرونده مالی

استاندار خوزستان از مدرسه روستای صلیحاویه شادگان بازدید کرد؛ دستور تجهیز فوری صادر شد

ایجاد گذر فرهنگی و مذهبی در خیابان نهج البلاغه اهواز

آزادی 10 زندانی فلسطینی از شمال نوار غزه

موزه انقلاب و دفاع مقدس خانه جشنواره فیلم مقاومت شد

هشدار نارنجی هواشناسی خوزستان نسبت به وقوع تندباد و گرد و خاک

راه اندازی مجدد یک چاه تولیدی نفت پس از 20 سال وقفه

موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، خانه جشنواره بین المللی فیلم مقاومت شد

آزادی تام الاختیار هلدینگ مالک باشگاه استقلال به تاجرنیا

گوهری قبل از یحیی 11 گرفت

رسمی؛ با رضایت استقلال خوزستان، تراکتور جشن قهرمانی را در تبریز برگزار می‌کند

قول مساعد نماینده خبرگان رهبری برای مرمت پل بند تاریخی شادروان شوشتر

پیشکسوتان فوتبال آبادان در مراسم ختم پدر مهدی هاشمی‌نسب

آزادگان و عدالت‌طلبان جهان نیز در کنار ملت فلسطین ایستاده‌اند

امیدیه دومین شهر گرم جهان شد | 5 شهر خوزستان در فهرست گرمترین های جهان

استاندار خوزستان در شادگان: اولویت اول، آب شرب سالم است | برنامه‌ریزی برای تبدیل صلیحاویه به قطب گردشگری

چهره ها/ الناز حبیبی با موی 2 رنگ در پوستر یک فیلم

دغدغه عجیب و جالب «فلامک جنیدی» در لندن!

راز چهره‌های عجیب عروسک‌های صداوسیما!

صحبت کردن صحرا اسداللهی با گویش روستایش

تمرین خوانندگی محسن تنابنده در پشت صحنه سریال «شاهگوش»

تولید پتوی آنتی‌باکتریال با فناوری نانو برای خطوط هوایی کشور

رفع ناترازی با هوشمندسازی؛ هوش مصنوعی چگونه مصرف برق را کم می‌کند

جامعه زمانی رشد می کند که قدر معلمان را بدانیم/ هرگز اجازه نمی دهیم کسی دانشگاه فرهنگیان را در هیچ قسمتی تضعیف کند

اینتر علیه روز درخشان تاریخ بارسلونا

فایننشال تایمز: خودزنی آمریکا یورو را ارز جهانی می‌کند

بازار آمریکا قرمزپوش شد

تسنیم: قطعی‌های برق 4 ساعته شد؛ گلایه مردم از خاموشی‌های بی‌برنامه

مصرف گاز نیروگاهی از خانگی پیشی گرفت

بارکلیز باز هم پیش‌بینی قیمت نفت را کاهش داد

درس شیرین ریاضی با «معلم خصوصی»

امیدواری بغداد و دوحه درباره نتایج مثبت مذاکرات ایران و آمریکا

3 هدف عراقچی از سفر به پاکستان

توئیت کایا کالاس درخصوص گفتگوی تلفنی با عراقچی

وزیر خارجه پاکستان برای مذاکرات ایران و آمریکا آرزوی موفقیت کرد

ایران باید بتواند از منابع متنوع انرژی بهره‌مند شود

رئیس مجلس خبرگان: مالیات ارزش افزوده از مواد غذایی حذف شود

بازدید حسابرس کل هیئت حسابرسی وزارت ورزش و جوانان از ورزشگاه آزادی

دستور تجهیز فوری مدرسه روستای صلیحاویه صادر شد

گرامیداشت شهیدان انسانیت و ترویج فرهنگ مقاومت

انجام 20 پرواز حج تمتع از طریق شرکت هواپیمایی عربستان

کمین و حملات نیروهای مقاومت به نظامیان صهیونیست/ هلاکت و زخمی شدن چند اشغالگر در غزه/ مخالفت گسترده در سرزمین‌های اشغالی برای گسترش عملیات نظامی/ نافرمانی نیروهای اسرائیلی از حضور در غزه برای گسترش جنگ

محکومیت میلیاردی فولاد خوزستان در کمیته وضعیت