دو بانوی غیرایرانی به حوزه هنری میآیند
شهرستان ها
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - در این مراسم که حورا علام، فعال رسانهای از کشور سوریه و عینی رضوی از هندوستان حضور خواهند داشت، از کتاب «ندای هبه» رونمایی خواهد شد.
محفل شعر رحیل با مووضع بانوان تاثیرگذار تاریخ به همت مرکز راهبری و همآهنگی بانوان سازمان تبلیغات اسلامی برگزار میشود.
در این مراسم که حورا علام، فعال رسانهای از کشور سوریه و عینی رضوی از هندوستان حضور خواهند داشت، از کتاب «ندای هبه» رونمایی خواهد شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
این مراسم سهشنبه 16 اردیبهشت ساعت 15 تا 17 در سالن مرحوم صفارزاده حوزه هنری واقع در خیابان سمیه تهران برگزار میگردد.

*درباره کتاب «ندای هبه»؛ دفتر شعر مقاومت
مرکز راهبری و همآهنگی بانوان سازمان تبلیغات اسلامی، پس از گذشت حدود یکسال از عملیات طوفان الاقصی و همزمان با شهادت فرماندهان بزرگ محور مقاومت، تمامی بانوان شاعر مقاومت را دعوت کرد تا برای روحیه حماسی مادران مقاومت شعر بسرایند.
محورهای فراخوان شعر:
روحیه حماسی مادران مقاومت / سبک زندگی مقاومتگونه بانوان فلسطینی (امید به زندگی، انس با قرآن، صلابت و شجاعت، حیا و حجاب، ایمان مستحکم به خدا در جنگ و...) / روایت شاعرانه و حماسی از شهید اسماعیل هنیه و خانوادشان و به خصوص همسر والا مقام ایشان، ام السلام، که امروز نماد مادرانه مقاومت هستند. / زن و مقاومت
نتیجه:
1. دریافت تعداد 300 شعر از سراسر کشور2. بررسی تخصصی اشعار3. انتخاب تعداد 170 شعر برتر4. چاپ آنها در قالب کتاب «ندای هبه»
وجه تسمیه عنوان کتاب:
این کتاب پیشکشی است به ساحت شهدای مقاومت، به ویژه بانوی شاعر شهید غزه، هبه کمال ابو ندی
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1094070/