پیام خوزستان

آخرين مطالب

«شاعرالدین شاه» در نمایشگاه کتاب؛ از نازک‌خیالی بیدل تا زبان سعدی مقالات

«شاعرالدین شاه» در نمایشگاه کتاب؛ از نازک‌خیالی بیدل تا زبان سعدی
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مهر /حسین نعیمی درباره شعرهای کتاب «شاعرالدین شاه» می‌گوید سعدی و بیدل دو شاعری هستند که روی شعر او اثر گذاشته‌اند، سعدی از نظر زبان و بیدل از نظر نازک‌خیالی و مضمون‌پردازی.
حسین نعیمی درباره اولین مجموعه‌شعرش «شاعرالدین شاه» گفت: این کتاب اولین مجموعه‌شعر من است که غزل‌های آن را از بین تقریباً 112 غزل انتخاب کردم. شعرهای شاعرالدین شاه را در طول 8 سال گذشته نوشته‌ام و سعی کردم از بین این شعرها، انتخابی سخت‌گیرانه داشته باشم.
نعیمی درباره شعرهای این کتاب گفت: تمام شعرهای کتاب عاشقانه است. البته من خیلی دوست داشتم، اولین مجموعه شعرم متعلق به شعرهای آئینی باشد، ولی به چند دلیل این اتفاق نیفتاد. اولاً به دلیل سخت‌گیری خودم در شعر آئینی که بیشتر از شعر عاشقانه روی آن حساس هستم. ضمن اینکه در شعر عاشقانه دست شاعر برای ایجاد فضاهای خیال‌انگیز بازتر است، اما در شعر آئینی شما باید به تاریخ و روایات هم توجه داشته باشید. این عوامل باعث می‌شد در شعر آئینی آهسته‌تر گام بردارم و شعرها را با سخت‌گیری بیشتری منتشر کنم. امیدوارم در فرصتی دیگر شعرهای آئینی را هم منتشر کنم.
سعدی و بی دل دو شاعری هستند که به شعر من شکل دادند
این شاعر با اشاره به ویژگی شعرهای کتاب شاعرالدین شاه، گفت: در وهله اول، حکمت در شعرها برایم مهم بود. درباره زبان شعر هم باید بگویم سعی کردم تا جای ممکن سلامت را در شعرها حفظ کنم و زبان سالمی داشته باشم. شاید زبان شعرها خیلی‌خیلی مدرن نباشد، اما زبان سالمی است. یکی دیگر از ویژگی‌های فرمی و زبانی این است که غزل‌های مردف در کتاب خیلی بیشتر از غزل‌های مقفا است. درباره مضمون‌پردازی هم متأثر از سبک هندی کار کردم. همچنین باید بگویم در حوزه تصویرپردازی، نازک‌خیالی بی دل بسیار به من کمک کرد.

پیام خوزستان


وی افزود: به طور کلی من در طول شاعری‌ام بیشتر از سعدی و بی دل کمک گرفته‌ام؛ سعدی به خاطر روان بودن زبانش و بی دل به خاطر تصویرسازی و نازک‌خیالی‌های عجیب و حیرت‌انگیزش. به قول یکی از دوستان شعر بی دل شعر زمزمه است، شعر همهمه نیست. شعری است که باید روی بیت به بیت آن فکر کرد. من هنوز هم وقتی غزل‌های بی دل را می‌خوانم، متوجه می‌شوم چه نکات فراوانی که از دستم در رفته است.
صاحب «شاعرالدین شاه» درباره انگیزه‌اش برای چاپ این کتاب، گفت: واقعاً می‌خواستم خودم را از وسواس ویرایش مداوم شعرها خلاص کنم. من این مجموعه را بیشتر از 4 بار با اساتید و شاعران مختلف خوانده و ویرایش کرده‌ام. در جمع‌آوری و ویرایش نهایی این کتاب استاد یوسفعلی میرشکاک خیلی کمک کردند، علیرضا الیاسی عزیز خیلی زحمت کشید، امیرحسین حنایی خیلی کمک کرد، حسین زحمتکش خیلی برای این مجموعه زحمت کشید و خانم سیده تکتم حسینی هم مجموعه را خواندند و نظر دادند. تقریباً دو سال بود که این کتاب آماده چاپ بود و در نهایت با همراهی دوستان نشر ایهام منتشر شد. البته قبل از انتشار یک‌بار دیگر مجموعه را خواندم و ویرایش کردم، بعد به ناشر سپردم.
مجموعه‌شعر «شاعرالدین شاه» در 74 صفحه و با قیمت 103 هزار تومان توسط انتشارات ایهام به بازار نشر عرضه شده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1093877/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مدارس خوزستان به دلیل گرد و غبار تعطیل شد

فعالیت مدارس 14 شهرستان خوزستان در نوبت صبح روز دوشنبه غیرحضوری شد

مدارس این استان فردا، دوشنبه تعطیل شد

حمایت قاطع رئیس هیئت مدیره استقلال از اندونگ

محبی برگشت، بازی مساوی شد

نایب قهرمانی یاران حاج‌صفی پَر شد!

R2 آنتونی، گل بتیس به اسپانیول

بولونیا 1-1 یووه؛ جنگ سهمیه هیجان‌انگیزتر شد!

درگیری گاسپرینی با یک خبرنگار؛ عجب الاغی هستی!

انتقاد شریعتمداری از صرافی‌هایی که ارز را با کانال تلگرامی نرخ گذاری می‌کنند؛

به دنبال پایان خاموشی و قطع مکرر برق در استان‌های گرمسیر هستیم

بیانیه استقلال پس از انتشار ویس جنجالی

انگیزه بالا برای شکستن رکورد پرسپولیس

سرمربی جوان 2 سال دیگر تمدید کرد

ایران _ پرتغال؛ شکست شود سبب خیر

توضیح فرزین درباره ناترازی نظام بانکی؛ بانک‌ها ورشکسته نیستند

شگفتانه ایران برای سامانه‌های پدافندی آمریکایی؛ موشکی که از تاد عبور می‌کند

رایزنی فؤاد حسین و فیصل بن فرحان درباره مذاکرات ایران و آمریکا

پرسپولیس باید 50 میلیارد برای این ستاره بدهد!

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز 1404/02/14

آخرین سنگر فیفا است! شکایت میودراگ بوژوویچ از باشگاه استقلال خوزستان

واکنش‌های جالب به خیانت هانیه در سریال «جان سخت»

نگاهی به موسیقی سریال‌های در حال پخش شبکه خانگی

روایت یک «ویرانی» در نمایش خانگی با بازی تام هاردی

بازیگران خانمی که به فرش قرمز 2000 نفری سریال «یزدان» رفتند

مسعود فراستی: «جان سخت» از آبان و تاسیان بهتر است

حضور پژمان بازغی با کت و شلواری شیک در اکران یک سریال جدید

موتور پرنده‌ای را ببینید که با سرعت 200 کیلومتر در ساعت پرواز می‌کند

این ربات از پله‌ها بالا می‌رود و 85 کیلو بار را بلند می‌کند

مدارس برخی شهرهای خوزستان فردا غیرحضوری شد

ادعای مورینیو؛ می‌خواهند تیم خاص را قهرمان کنند!

فلیک بزرگ‌ترین درسش را از مربی سابق بارسا یاد گرفت!

اکبر اوتی بالاخره سقوط کرد!

300 هزار فقره وام ضروری 50 میلیون تومانی به بازنشستگان پرداخت می‌شود

باید عطش، نه! آتش ما را سقا فرو بنشاند از امروز

بگذار آنچه از دست رفتنی‌ست از دست برود...

موشک جدید سپاه رونمایی شد؛ «قاسم بصیر» با قابلیت عبور از سامانه تاد

تأکید رئیس جمهوری بر تسریع گردآوری داده‌های لازم برای اجرای طرح‌های جی‌نف و کاداستر

حمایت ایران و عربستان از تمامیت ارضی سوریه

پاریس: توافق با ایران باید شامل مباحث موشکی و منطقه‌ای باشد

عراقچی وارد اسلام‌آباد شد

یوسف پزشکیان: زدن برچسب پانترکی و و تجزیه طلبی به تماشاگران فوتبال خطای راهبری است

واکنش زیدآبادی به تحرکات نظامی حوثی‌ها و تاثیر آن بر مذاکرات

خوزستان در انتظار موج بارشی و کاهش دما تا اواسط هفته

شکایت بوژوویچ از استقلال به فیفا رسید!

تصاویری تلخ از مهدی هاشمی‌نسب (عکس)

اعتراض شدید استقلال به تغییر زمان بازی با آبادان

شرط عجیب ستاره استقلالی ها برای پیوستن به پرسپولیس!

فولاد خوزستان، پرچم دار فولاد ایران درعرصه جهانی شد

درخواست 50 میلیاردی از پرسپولیس برای بیفوما!