پیام خوزستان

آخرين مطالب

چراغ سبز آلومینیوم برای پرسپولیسی‌ شدن کاظمیان گفتگو

چراغ سبز آلومینیوم برای پرسپولیسی‌ شدن کاظمیان
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ورزش 3 /محمد رجاییان، مدیرعامل آلومینیوم اراک پیش از آغاز دیدار تیمش برابر استقلال درباره پیوستن محمدامین کاظمیان به پرسپولیس گفت: هنوز سه مسابقه دیگر از لیگ مانده است. قطعاً یک تعداد از بازیکنان ما موردنظر تیم‌های دیگر هستند و با هماهنگی ما، مدیران برنامه‌هایشان و مدیران سایر باشگاه‌ها اجازه پیدا کرده‌اند که صحبت‌هایی را انجام بدهند. اینکه قرارداد بسته شده باشد، نه اینگونه نیست. کاظمیان دو سال دیگر قرارداد با ما دارد. ما یا بازیکنی را واگذار نمی‌کنیم یا به‌گونه‌ای این کار را انجام می‌دهیم که به صرفه و صلاح باشگاه خودمان باشد.
وی ادامه داد: هفت بازیکن ما را تیم‌های دیگر می‌خواهند. قبلاً در زمان رحمتی هم این اتفاق برایمان افتاده بود. اگر می‌خواهیم فوتبال توسعه پیدا کند و در حرفه‌ای‌سازی هم ترازمان منفی نباشد، این اتفاق باید بیفتد.
مدیرعامل باشگاه آلومینیوم اراک در پاسخ به این سؤال که «آیا رضایت‌نامه کاظمیان را برای پرسپولیس صادر می‌کنید؟»، گفت: هنوز هیچ چیزی معلوم نیست. درویش مدیرعامل پرسپولیس چندین جلسه داشته است. فعلاً باشگاه پرسپولیس در حال مذاکره برای جذب کاظمیان است. درباره رقم قراداد نیز آن چیزی که منطق فوتبال و بازار است، ملاک خواهد بود.
رجاییان درباره قرارداد بازیکنان در فوتبال ایران خاطر نشان کرد: با این وضعیت اقتصادی مردم، اگر بخواهیم فوتبالیست‌ها را بسنجیم، یک ظلم خیلی بزرگ است. روش دیگر این است که ببینیم فوتبال چقدر برایش هزینه شده و برای سایر کارهای شادی‌آفرین چقدر. مورد سوم نیز هزینه‌هایی است که باشگاه‌های رقیب در کشورهای عربی انجام می‌دهند. بر همین اساس باید بگویم که فوتبال نشاط‌آفرین بوده و خیلی از مشکلات فرهنگی کشور با همین شعارها حل شده است. البته باید آموزش و امکانات بیشتر اختصاص داده شود و آن اتفاق بد نیفتد.

پیام خوزستان

وی با اشاره به اتفاقات سال گذشته یادآور شد: راجع به انتقال لیموچی اتفاقات بدی افتاد که ما در آن تأثیرگذار نبودیم. پرسپولیس و درویش هم در این موضوع بی‌تقصیر بودند. الان که بحث کاظمیان است، من خودم به‌عنوان مدیرعامل باشگاه نظرم این است که این اتفاق برای پرسپولیس رخ بدهد.
بازار
مدیرعامل باشگاه آلومینیوم درباره خرید دستگاه VAR توسط باشگاه‌ها از جمله آلومینیوم گفت: به دلیل افزایش هزینه‌های شرکت، افزایش بهای برق و ...، یک مقداری سهام‌داران ما نسبت به سرمایه‌گذاری دلسرد شده‌اند. البته این مسائل را پیگیری کردیم و فضا روشن‌تر شده است و امیدوارم فصل بعد تیم ایده‌آل و منطقی داشته باشیم و مثل امسال خوب بازی کند. هواداران انتظار دارند قدم بعدی برای سهمیه و رتبه‌های بالا باشد.
رجاییان با اشاره به اینکه کل هزینه تیم بزرگسالان آلومینیوم 198 میلیارد و درآمدزایی این باشگاه 60، 70 میلیارد بوده است، درباره احتمال حضور سرمربی آلومینیوم در تیم امید اظهار داشت: فدراسیون با هماهنگی ما با حسینی مذاکره کرده و در نهایت تصمیم‌گیرنده باشگاه و این مربی است. تا این جای کار حسینی سرمربی آلویمینیوم در فصل آینده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1092761/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بخشی از کتاب/ ماراتن کتاب‌خوانی در متروی پاریس

خبرنگار خبرگزاری لاپرس ایتالیا: علاقه ترامپ به توافق همچنان بالاست

رئیس‌جمهور به مشهد سفر می‌کند

ضرب‌الاجل سلیمانیه عراق به گروهک‌های ضد انقلاب ایران برای تخلیه مقرها

بقائی: عراقچی این هفته به پاکستان و هند سفر می‌کند

سرلشکر باقری به معلمان سراسر ایران تبریک گفت

توئیت عجیبی که سعید جلیلی درباره خودش منتشر کرد!

گرد و خاک امروز در خوزستان 802 نفر را راهی بیمارستان کرد

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز 1404/02/13

تولید بریکت احیایی از لجن صنعتی بخش احیا

نامه فوق محرمانه به وزارت نفت در شب آغاز جنگ تحمیلی

بازداشت «طلال ناجی» در سوریه

حواستون باشه بچه رو کدوم مدرسه میفرستید!

یک فکت باورنکردنی درباره سریال «وحشی»!

چهره ها/ تیپ و استایل الناز حبیبی در این عکس پربازدید شد

گذشته پر از لبخندهایی‌ست که دیگر تکرار نمی‌شوند

میکروپلاستیک‌ها می‌توانند منجر به انسداد شریان‌ها شوند

ربات‌های انسان نما خودروهای هیوندای را مونتاژ می‌کنند

بازگشت دو توله‌پلنگ‌ به مادر با تلاش شبانه‌روزی محیط‌بانان ایذه

روایت مهربانی

تساوی کایسری‌اسپور با حضور حسینی و کریمی

جام جهانی فوتبال ساحلی؛ صعود ایران با پیروزی بر پاراگوئه

تراکتور در انتظار امضای موردعلاقه اسکوچیچ

ستاره خارجی استقلال از صفر شروع می‌کند!

ادامه اوج‌گیری قیمت‌ها؛ سکه گران شد

تکیه بر ساخت داخل؛ موتور پیشران توسعه صنعت نفت

تیر خطاست زندگی

برندگان جایزه ادگار 2025 معرفی شدند

اثر جدید یامین‌پور در نمایشگاه کتاب؛ نگاهی به اندیشه آوینی و هایدگر

ماجرای تصویر پزشکیان با کیک تیم فوتبال تراکتور

امیر دریادار سیاری: ارتش سپر دفاعی انقلاب و متعلق به نظام اسلامی است

پزشکیان «قانون اصلاح قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات» را ابلاغ کرد

بقایی حملات جدید رژیم صهیونیستی علیه سوریه را محکوم کرد

انتصاب دو عضو جدید هیئت پیگیری اجرای قانون اساسی

سفر عراقچی به پاکستان در روزهای آینده

تحلیل ریچارد نفیو، معمار تحریم‌های ایران از تهدیدات اخیر نفتی ترامپ درباره تهران

واشنگتن پست خبر داد: ارتباط برکناری «والتز» مشاور امنیت ملی ترامپ با ماجرای ایران

روایت رئیس سابق میز ایران در سازمان اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل از 2 گزینه ترامپ در مذاکرات با تهران

لزوم اتخاذ تدابیر پیشگیرانه برای ایمنی کالاهای خطرناک در بنادر خوزستان

تصرف شهر منگوچر؛ آزادی زندانیان و اسارت نظامیان پاکستانی

معرفی هیأت انتخاب و داوری و آثار راه‌یافته بخش «فیلم‌» جشنواره «سهند»

مهاجرت جوانان و بیکاری از چالش های اصلی سردشت است

عزالدین قسام که بود و چه کرد؟‌

کدام شهر آلوده ترین هوا را دارد؟

پایان وضعیت خطرناک آلودگی هوا | هوا در خوزستان همچنان بسیار ناسالم است

خوزستان 855 هزار تن گندم و کلزا از کشاورزان خریداری کرد/ پیش‌بینی افزایش دما تا 50 درجه

حجم معاملات FTT با رشد 420.89٪، معامله‌گران را به پیش‌بینی روند صعودی تحریک کرد

تحویل 400 واحد نهضت ملی مسکن به متقاضیان خوزستان

شهادت خبرنگاران در غزه؛ خط بطلانی بر «روز جهانی آزادی مطبوعات»

تقویت هویت خوزستانی کلید توسعه استان است