ترکیب احتمالی استقلال مقابل آلومینیوم/ اعتماد مجدد جباری با یک بازیکن؟
شهرستان ها
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - به گزارش خبرنگار مهر، تیمهای فوتبال استقلال تهران و آلومینیوم در هفته بیست و هشتم لیگ برتر امروز جمعه 12 اردیبهشت و از ساعت 18:15 در ورزشگاه آزادی با قضاوت امیر عرببراقی رو در روی هم قرار میگیرند.
محمدحسین مرادمند، مهرداد محمدی و مهران احمدی سه بازیکنی هستند که به دلیل مصدومیت نمیتوانند آبیها را در این بازی همراهی کنند.
البته احمدی مشکلی برای این بازی نداشت اما از آنجا که تازه از بند مصدومیت رهایی یافته کادرفنی آبیها ترجیح داده تا روی او ریسک نکند و هافبک خوش تکنیک استقلال آماده مصاف با صنعت نفت آبادان در نیمه نهایی جام حذفی باشد. سید حسین حسینی به مانند دیدارهای قبلی در درون دروازه استقلال خواهد ایستاد. رافائل سیلوا و ضرغام سعداوی زوج قلب دفاعی استقلال را تشکیل خواهند داد تا مجتبی جباری بار دیگر به بازیکن جوان تیم خود (سعداوی) اعتماد کند. صالح حردانی و ابوالفضل جلالی هم دو بازیکن دیگر آبیها در خط دفاع خواهند بود.
در خط هافبک هم روزبه چشمی و دیدیه اندونگ بازیکنان استقلال را تشکیل خواهند داد و رامین رضائیان و جلالالدین ماشاریپوف دو بازیکن وینگر استقلال هستند. آرش رضاوند یک خط پشت مهاجم بازی خواهد کرد و محمدرضا آزادی تنها مهاجم استقلال در این بازی خواهد بود.
ترکیب احتمالی استقلال مقابل آلومینیوم به شرح زیر است:
سید حسین حسینی، رافائل سیلوا، ضرغام سعداوی، ابوالفضل جلالی، صالح حردانی، روزبه چشمی، دیدیه اندونگ، رامین رضائیان، جلالالدین ماشاریپوف، آرش رضاوند و محمدرضا آزادی.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1092485/