پیام خوزستان

آخرين مطالب

همه‌چیز درباره فصل دوم سریال «وِنزدی» فرهنگی

همه‌چیز درباره فصل دوم سریال «وِنزدی»
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - فرارو / در پایان فصل اول، ونزدی پیامی تهدیدآمیز دریافت کرد که نشان می‌داد کسی در سایه‌ها او را تعقیب می‌کند. حالا و در فصل جدید این دنیای ترسناک‌تر، معماهای پیچیده‌تر و دنیای ماوراءطبیعی بیشتری به همراه دارد.
در دل شب‌های گوتیک و سایه‌های همیشه تاریک آکادمی نورمور، دختری با چشمان بی‌رحم و قلبی پر از راز، در جهان‌های مرموز قدم گذاشت. ونزدی آدامز، با نگاه نافذ و طنز تلخش، دنیای خود را در میان معماهای پیچیده و رخدادهای غیرمعمول ساخت و در دل تماشاگران جای گرفت.
فصل اول سریال، با فضای گوتیک و اسرارآمیزش، موفقیتی جهانی را رقم زد. حالا، طرفداران مشتاق در انتظار ادامه این داستان مرموز و خون‌آلود هستند. سوالی که ذهن همه را درگیر کرده این است: فصل دوم کی منتشر می‌شود و چه خطرات و رازهای جدیدی در انتظار این دختر جسور و شجاع است؟ در ادامه با هم به دنیای تاریک و مرموز ونزدی بازمی‌گردیم و می‌بینیم که فصل جدید چه اسرار و ماجراهایی در دل خود دارد.
زمان پخش فصل دوم ونزدی

پیام خوزستان


سریال محبوب «ونزدی» که در فصل اول موفقیت‌های چشم‌گیری کسب کرده، حالا در انتظار بازگشتی دیگر است. نتفلیکس اعلام کرده که فصل دوم این سریال در سال 2025 پخش خواهد شد، اما تاریخ دقیق هنوز مشخص نیست. شایعات و گمانه‌زنی‌ها به تابستان یا پاییز 2025 اشاره دارند. برخی منابع حتی در پست‌های X خود، به تابستان 2025 اشاره کرده‌اند و طرفداران به این تاریخ‌ها دل بسته‌اند.
با این حال، این تاخیرها تنها به خاطر مشکلات تولید نبوده است. اعتصاب نویسندگان و بازیگران در سال 2023 باعث شد که روند تولید کمی کند شود. اما خبر خوب این است که فیلمبرداری فصل دوم در آوریل 2024 به پایان رسیده است. اکنون تیم تولید در حال آماده‌سازی برای پخش این فصل پر از رمز و راز هستند.
در حالی که هنوز تیزر رسمی منتشر نشده، به نظر می‌رسد که ما در اوایل سال 2025 شاهد اولین نگاه‌ها به فصل دوم باشیم. آیا تابستان 2025 نورمور دوباره زنده می‌شود؟ یا شاید پاییز، زمانی که بر فراز آکادمی نورمور مه و تاریکی سنگینی می‌کند؟ زمان به زودی جواب این سوالات را خواهد داد.
بازیگران فصل دوم ونزدی

پیام خوزستان


در فصل دوم «ونزدی»، دنیای تاریک و مرموز نورمور دوباره با بازیگران آشنا و چهره‌های تازه جان می‌گیرد. جنا اورتگا، که حالا علاوه بر بازی در نقش ونزدی آدامز، تهیه‌کننده سریال هم شده، مهم‌ترین عضو این دنیای گوتیک است. این فصل با شخصیت‌های بازگشتی مانند کاترین زتا جونز در نقش مورتیشیا آدامز، لوئیس گازمن در نقش گومز آدامز، و آیزاک اوردونز در نقش پاگزلی آدامز، دوباره خانواده آدامز را به مرکز داستان می‌آورد. احتمالاً در این فصل شاهد حضور پررنگ‌تری از این خانواده مرموز خواهیم بود.
اما در کنار این چهره‌های آشنا، بازیگران جدید هم به این دنیای پیچیده اضافه می‌شوند. جوآنا لاملی با نقش‌ آفرینی در نقش «گرندماما» آدامز، به عنوان یکی از نزدیک‌ترین allies ونزدی، دنیای جدیدی از مرموزیت و طنز را به نمایش می‌گذارد. استیو بوشمی نیز در نقش جدید خود به عنوان «پرنسپال بارری دورت»، رئیس جدید مدرسه نورمور، با حضور اسرارآمیزش به داستان افزوده می‌شود. تندی نیوتون در نقش دیگری که هنوز مشخص نشده، با جذابیت خاص خود به جمع اضافه می‌شود. همچنین بیلی پایپر و کریستوفر لوید (که شایعه شده در نقش عمو فستر خواهد بود) به این دنیای تاریک می‌پیوندند.
اما در پشت صحنه، حواشی هم وجود داشته است. جنا اورتگا در مصاحبه‌های مختلف به چالش‌هایش با نویسندگان اشاره کرده بود که بر تولید سریال تاثیر گذاشته است، اما این تغییرات و اصلاحات باعث شده که فصل دوم داستانی تازه و متفاوت را روایت کند.
داستان فصل دوم ونزدی

پیام خوزستان


فصل دوم سریال «ونزدی»، با دنیای گوتیک و مرموزش، ادامه‌ای تاریک‌تر و پیچیده‌تر از فصل اول را به نمایش می‌گذارد. در پایان فصل اول، ونزدی پیامی تهدیدآمیز دریافت کرد که نشان می‌داد کسی در سایه‌ها او را تعقیب می‌کند. حالا و در فصل جدید این دنیای ترسناک‌تر، معماهای پیچیده‌تر و دنیای ماوراءطبیعی بیشتری به همراه دارد. دیگر خبری از مثلث‌های عشقی نیست؛ فصل دوم بر جنبه‌های تاریک‌تر و رازهای بزرگتری تمرکز می‌کند: معماهایی که در دل نورمور و فراتر از آن پنهان است، و قتل‌هایی که همچنان پرده از اسرار تازه‌ای برمی‌دارند.
این بار، نقش خانواده آدامز حتی پررنگ‌تر از قبل است. شایعاتی وجود دارد که مورتیشیا ممکن است به عنوان مدیر جدید نورمور وارد عمل شود، و این حضور می‌تواند رابطه مادر و دختری را که در فصل اول به وضوح احساس نمی‌شد، عمیق‌تر و پیچیده‌تر کند. در این مسیر، ونزدی با دشمنان قدیمی مانند تایلر گالپین و جوزف کراکستون روبه‌رو می‌شود، اما در کنار آن، موجودات جدید و خطرناکی از دنیای ماوراءطبیعی سر برمی‌آورند.
فیلم‌برداری فصل دوم در لوکیشن‌های جدید، از جمله ایسلند، انجام شده است؛ جایی که زیبایی طبیعی و فضای غم‌انگیز آن، اتمسفری سنگین‌تر و گوتیک‌تر به داستان می‌دهد. سایه‌ها در نورمور نفس می‌کشند، و هر گوشه از این مدرسه پر از رازهای مخفی است که تنها ونزدی می‌تواند آنها را کشف کند. در این فصل، آنچه در انتظار است، بی‌تردید پیچیده‌تر از هر چیزی است که قبل از این دیده‌ایم.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1091602/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عاشقانه‌های غمگین در «سلمآه»؛ دست و دلم به شعر شاد نمی‌رود

امیدواری روسیه به نتایج گفت‌وگوهای ایران و آمریکا

هدیه‌ای که آیت الله جوادی آملی از شاگردانش گرفت

متقاضیان مسکن ملی امیدیه چشم انتظار تحویل

ترافیک شدید در میدان آزادی مشهد

مستند «خاکستر» و قتلی که هیچ‌کس گردن نمی‌گیرد

کاوشگر خورشیدی هند چگونه تاریخ‌ساز شد؟

نمایندگان زن کاندیدای نایب رئیسی مجلس می‌شوند؟

ادعاهای گروسی درباره برنامه هسته‌ای ایران و مذاکرات با آمریکا؛ فکر نمی‌کنم به دنبال برجام با نام دیگری باشند

هشدار و تهدید وزیر دفاع آمریکا علیه ایران

سرخپوشان پایتخت به دنبال انتقام از مس در کویر/ رونمایی از تیم سقوط کننده در نبرد هوادار و نساجی

مقام حماس: ادعاهای نتانیاهو درباره رفح، فریاد شکست و فروپاشی است

شاید قهرمان لیگ باز هم در قزوین مشخص می‌شود

بازدید معاون اقتصادی و سازندگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از غرفه فولاد خوزستان در نمایشگاه ایران اکسپو 2025

ویدیو: گل اول نفت مسجدسلیمان به پالایش نفت بندرعباس توسط امین هاشمی فرد

موقعیت جغرافیایی و دسترسی به آب‌های آزاد، شبکه منظم حمل‌ونقل و نزدیکی به بازار‌های هدف در منطقه، از مزیت‌های رقابتی فولاد خوزستان نسبت به رقبا در حوزه صادرات محصول است

پیام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان به مناسبت روز جهانی کارگر

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

مصدوم کلیدی استقلال آماده بازی آلومینوم

کوبارسی: با این نتیجه باید از خودمان انتقاد کنیم!

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

زومر، متشکریم که آن توپ را گل کردی!‏

شوک به استقلال/ شاکی جدید در راه است؟

لوله پلی اتیلن چیست و چه مزایایی دارد؟

پیوستن تیوی بیفوما به پرسپولیس هنوز نهایی نشده؛ استقلال، فولاد و گل گهر دیگر مشتریان

اسکوچیچ جانشین شجاع را انتخاب کرد!

واکنش رونالدو به حذف النصر؛دنیا ادامه دارد!

باشگاه پرسپولیس: محرومیت پیروانی را فورا لغو کنید

چه می‌کنه لامین یامال؛ بارسلونا 3-3 اینتر

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا

موقعیت خوب برای طارمی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

اعتراض شدید پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی

بحران برق در اسپانیا؛ بارسلونا 3-3 اینتر

حاشیه سود فولاد خوزستان 8 تا 10 درصد است

خاطره جالب منتقد سینما از نقدی که نوشت و فراستی رد کرد!

تیغ تا حالا سُریده روی پوستت؟!

بدبیاری فلیک در نیمه اول؛ کنده مصدوم شد!

جواد خیابانی گزارشگر بازی استقلال - جوبیلو ایواتای ژاپن در فینال جام باشگاههای آسیا

تمجید هالند از یامال؛ پسر، تو فوق‌العاده‌ای!

مهدی طارمی با مچ‌بند مشکی به یاد مردم بندرعباس

گل سوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

کاوازاکی حریف الاهلی در فینال لیگ نخبگان شد؛ رونالدو و النصر عاجز از صعود به دیدار نهایی

باز آمدم چون ماه نو!

شاعرانه/ نه دست مانده نه تاب و توان به پیکر من

بادامچیان: آمریکا متوجه شده نمی‌‎تواند ایران را تحت فشار بگذارد