پیام خوزستان

آخرين مطالب

جاسوس ارشد موساد اعدام شد سیاسی

جاسوس ارشد موساد اعدام شد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - میزان / جاسوس ارشد و پشتیبان میدانی چند عملیات موساد در ایران، صبح امروز و پس از طی روال قانونی و رسیدگی قضایی به پرونده‌اش به دار مجازات آویخته شد. فرد مورد اشاره علاوه بر جاسوسی برای رژیم صهیونیستی، پشتیبان عملیاتی و فنی ترور شهید صیادخدایی در تهران بوده است.
فردی که با همکاری اطلاعاتی و جاسوسی به نفع رژیم صهیونیستی در حکم محاربه و افساد فی الارض بازداشت و محاکمه شده بود پس از طی فرآیند کامل آیین دادرسی کیفری و تایید و ابرام حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز به سزای اعمالش رسید و به دار مجازات آویخته شد. 
محسن لنگرنشین از مهرماه 1399 به استخدام سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی درآمد و پس از طی دوره‌های مختلف آموزشی اولین ماموریت وی برای موساد در دی ماه 99 انجام شد. 
بازار
وی در طول دو سال جاسوس و همکاری تنگاتنگ و عملیاتی با افسران ارشد رژیم صهیونیستی و عوامل عملیاتی آنها در داخل کشور، اقدامات مهمی از جمله پشتیبانی از عملیات تروریستی و حضور در صحنه ترور شهید صیادخدایی در تهران را برعهده داشته است.
پشتیبانی لجستیکی، فنی و عملیاتی حمله به یک مرکز صنعتی وابسته به وزارت دفاع در اصفهان، خرید ابزار و وسایل ارتباطی برای ایجاد بستر امن به نفع عناصر موساد در ایران، خرید خودرو و تجهیز ماشین‌ها به وسایل عملیاتی، انتقال پول از افسران موساد به عناصر عملیاتی در داخل، اجاره خانه‌های امن در چند استان کشوراز جمله اقدامات مجرمانه محکوم‌علیه بوده است.
جاسوسی این فرد برای موساد و پشتیبانی همه‌جانبه از تیم‌های تروریستی وابسته به آن طبق مستندات متعدد اطلاعاتی و فنی، من‌جمله از سیستم ارتباط امن متهم با سرویس موساد (ویندوز قرمز) محرز شد و لنگرنشین در نهایت با قرار گرفتن در مقابل مستندات بسیار پرونده در مورد اقدامات خود، هم در مرحله دادسرا و هم در مرحله دادگاه، اقاریر صریح داشته است. 
جاسوس معدوم در دو نوبت و در دو کشور گرجستان و نپال با افسران ارشد سرویس جاسوسی موساد ملاقات داشته و ماموریت‌های خود را دریافت کرده است.
او در طول فعالیت خود به نفع سرویس تروریستی و جاسوسی موساد، خودرو‌هایی برای تیم‌های عملیاتی مختلف تهیه و تجهیز کرده بود که مطابق دستورالعمل تهیه شده به مرتبطین موساد تحویل می‌داده است. 
محسن لنگرنشین در چند عملیات جهت ارتباط عناصر جاسوسی و عملیاتی داخلی با افسران ارشد موساد، برای آنها سیم‌کارت‌های بی‌نام و نشان، گوشی‌های تلفن همراه و مودم‌های اینترنت همراه تهیه و به دست آنها رسانده است. 
لنگرنشین همچنین در چندین نوبت پول را از عوامل موساد در نقاط معینی تحویل گرفته و به مرتبطین آنها در داخل کشور تحویل داده است. ازجمله مهم‌ترین عملیات‌های پشتیبانی و جاسوسی لنگرنشین خرید یک دستگاه موتورسیکلت به دستور افسر موساد برای تحت نظر گرفتن شهید صیادخدایی بوده و با حضور در صحنه ترور، خبر حضور حضور شهید صیادخدایی را به ضارب داده و بلافاصله پس از اتمام عملیات صحنه را ترک کرده است. 
لنگرنشین که از جاسوسان ارشد رژیم در داخل محسوب می‌شده است در کارنامه ننگین خود به نفع رژیم اشغالگر، ماموریت‌هایی همچون تصویربرداری از نقاط خاص و هدفگذاری شده توسط افسران ارشد سرویس را نیز داشته است.
لنگرنشین به واسطه سطح بالای آموزش‌های عملیاتی و گذراندن دوره‌های مختلف جاسوسی، فردی کاملا حرفه‌ای در انجام ماموریت‌های محوله بود، اما سرانجام و با اشراف اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در وزارت اطلاعات شناسایی و با شناسایی کامل عقبه پشتیبان و همکارانش به دام افتاد.
لنگرنشین در تمام مراحل بازجویی، دادسرا و دادگاه با قرار گرفتن در مقابل مستندات بی‌عیب و نقص پرونده به جرائم ارتکابی و جزئیات اقدامات انجام شده اقرار صریح داشت و سرانجام پس از طی تشریفات قانونی در مراحل مختلف رسیدگی به پرونده به اعدام محکوم و حکمش صبح امروز اجرا شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1091585/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمربی قهرمان بدون شکست اخراج شد!

خلاصه بازی اتلتیک بیلبائو 0 - اتلتیک 3

توضیحات معاون وزیر نفت در خصوص ساماندهی نیروهای پیمانکاری

دقیقی: به شرافت هواداران‌مان درود می‌فرستم؛ می‌خواهیم مقابل پرسپولیس دل آن‌ها را شادتر کنیم

صنعت نفت 1 – 0 نفت و گاز گچساران: آبادانی ها در منطقه بازگشت به لیگ برتر

پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت روز معلم

جدیدترین واکنش بیفوما به پیوستن به پرسپولیس

بابادی: خبری از بخشش آبشک و مطلق زاده نیست

اخباری: قطع ارتباط داور ویدئویی حق چادرملو را ضایع کرد؛ مقصران جوابگو باشند + فیلم

نفت آبادان و جشن بزرگ گلزنی در خانه

تساوی در اهواز قابل قبول است اما به دنبال پیروزی بودیم

خلیفه‌اصل: نباید برای یک امتیاز خوشحال باشیم

جمع‌آوری دوربین‌ها علت قطع کمک داور ویدئویی در بازی چادرملو اردکان و فولاد خوزستان

بابادی: شعار هواداران استقلال خوزستان برای دو بازیکن خاص بود

تساوی با خیبر کافی نیست باید برنده می‌شدیم

آبشک و مطلق‌زاده تا پایان فصل بخشیده نمی‌شوند

واکنش بیفوما به شایعه پرسپولیسی شدن

صنعت‌نفت آبادان با برد در برابر نفت‌وگاز گچساران مدعی صعود به لیگ برتر شد

صمد مرفاوی: موقعیت‌ها را به راحتی در برابر صنعت‌نفت آبادان از دست دادیم

فراز کمالوند: کمک داور ویدیوی در سه هفته پایانی لیگ دسته اول استفاده شود

ترکیب احتمالی استقلال مقابل آلومینیوم اراک

بابایی: به صورت موقت تا آخر فصل هستم

اسلامی: چه افرادی باعث سقوط نساجی شدند؟

شعار آبادان برزیلته، هواداران صنعت نفت

لیگ یک: آبادانی‌ها دوباره در بالای جدول

تساوی بی‌جان استقلال خوزستان و خیبر در کوره اهواز

نگاه حمایتی فولاد خوزستان به شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی/ تاکید بر استفاده از ظرفیت‌های داخلی برای تامین قطعات و تجهیزات

دقیقی: می‌توانستیم برنده بازی با استقلال خوزستان باشیم

پیکان متوقف شد و صنعت نفت آبادان به رده سوم رسید/ معادله صعود به لیگ برتر پیچیده‌تر شد +جدول

حسرت بزرگ قائمشهری ها؛ فقط معجزه این تیم را نگه می دارد!/ وی ای آر هم با نساجی سرناسازگاری گذاشت! +فیلم

پیام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان به مناسبت گرامیداشت روز معلم

هشدار قرمز هواشناسی خوزستان؛ توده گرد و خاک عراقی در راه است

چادرملو 1-1 فولاد خوزستان؛ رتبه سوم برای اهوازی‌ها رویا ماند

یحیی گل محمدی: داوری باتوجه به شرایط جوی بازی خوب بود + فیلم

خلیفه‌اصل: خوشحال نیستیم/ بازیکنان از نظر بدنی کم آوردند

اعتراض خیبر به داوری: پنالتی‌ ما سوخت

پاسخ خلیفه‌اصل درباره آینده دو بازیکن اخراجی تیمش

ترخیص 500 خودروی برقی دپو شده در گمرک خرمشهر| لزوم ساماندهی بازار کالاهای اساسی

احمد جمشیدی، مشاور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش شد

ساکت الهامی از نساجی استعفا داد

اخباری: برنده بازی تماشاگران خانم بودند!

مرادی: دو بازی آخر را می‌بریم تا تک‌رقمی شویم

قرارداد تاریخی میان ایران و روسیه؛ پزشکیان و پوتین قرار چالوس گذاشتند

انگار که لال شده باشم ؛ شاید هم کور و کر !

«طهورا»؛ نگاهی متفاوت به زنان در دوره امامت امام رضا(ع)

بررسی روند تعویق مذاکرات از نگاه تهران تایمز

عراقچی دلیل تعویق مذاکرات با آمریکا را اعلام کرد

پیروزی چادرملو در نیمه نخست مقابل فولاد/ تساوی بدون گل نساجی – هوادار و استقلال خوزستان – خیبر + فیلم

قهرمانانی که هیچ وقت دیده نمی‌شوند

انتقاد شدید رهبر انصارالله از سکوت جهان اسلام در برابر غزه