پیام خوزستان

آخرين مطالب

ادعاهای وزیر خارجه فرانسه در دیدار با گروسی با چاشنی تهدید بازگشت تحریم‌های ایران سیاسی

ادعاهای وزیر خارجه فرانسه در دیدار با گروسی با چاشنی تهدید بازگشت تحریم‌های ایران
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / وزیر امور خارجه فرانسه در نشست مشترک با مدیرکل آژانس با ادعای اینکه اروپا به برجام پایبند مانده است، گفت: در تابستان تصمیم خواهیم گرفت که آیا تحریم‌های برداشته شده علیه ایران بازخواهند گشت یا نه. این مسئله به تعهدات ایران بستگی دارد. ایران به دنبال سلاح هسته‌ای است و تمام تعهدات مرتبط با غنی‌سازی اورانیوم را نقض کرده است. عدم تضمین منافع امنیتی اروپا منجر به بازگشت تمام تحریم‌های لغو شده علیه ایران در 10 سال پیش خواهد شد.
«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و «ژان نوئل بارو» وزیر امور خارجه فرانسه بامداد سه‌شنبه، در نشست خبری مشترک حضور پیدا کردند.
این نشست خبری، پس از جلسه شورای امنیت سازمان ملل متحد پشت درهای بسته درباره عدم اشاعه تسلیحات هسته‌ای با حضور گروسی برگزار می‌شود.
بازار
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اظهار داشت: «در لحظات حساسی قرار داریم. همانطور که می‌دانید ایران و آمریکا درحال گفت‌وگوهای مهمی هستند. به‌طور همزمان درحال رایزنی با عراقچی و ویتکاف هستم تا آژانس بتواند ساز و کارهای فنی خود و اقدامات حمایتی خود برای نظارت‌های مورد نیاز را ارائه دهد.»
او افزود: «بدون نظارت آژانس، هرگونه توافقی صرفا یک تکه کاغذ خواهد بود. ظرف چند هفته باید به نتیجه برسیم و این مسئله دست‌یافتنی است. باید از هرگونه تنش نظامی در خاورمیانه و جهان جلوگیری کنیم. دیپلماسی دست‌یافتنی است.»
وزیر امور خارجه فرانسه نیز در پاسخ به سوالی درباره نظر پاریس درمورد توافقی دوجانبه بین ایران و آمریکا بدون اروپا اظهار کرد: «عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، به نفع اروپا است. از گفت‌وگوهای بین ایران و آمریکا حمایت می‌کنیم. درحال همکاری نزدیک با مارکو روبیو و استیو ویتکاف هستیم.»
او افزود: «روز به روز به پایان یافتن مهلت برجام نزدیک می‌شویم.»
وزیر امور خارجه فرانسه ادعا کرد: «اروپا به برجام پایبند مانده است. در تابستان با تصمیم مهمی مواجه خواهیم شد. تصمیم خواهیم گرفت که آیا تحریم‌های برداشته شده علیه ایران بازخواهند گشت یا نه. این مسئله به تعهدات ایران بستگی دارد.»
وزیر خارجه فرانسه مدعی شد: «ایران به دنبال سلاح هسته‌ای است و تمام تعهدات مرتبط با غنی‌سازی اورانیوم را نقض کرده است. عدم تضمین منافع امنیتی اروپا منجر به بازگشت تمام تحریم‌های لغو شده علیه ایران در 10 سال پیش خواهد شد».
او در ادامه تأکید کرد: «اما هر 2 طرف (ایران و آمریکا) نشان داده‌اند که خواستار دستیابی به توافقی پایدار و قابل راستی‌آزمایی هستند که برنامه هسته‌ای ایران را تحدید می‌کند.»
وزیر امور خارجه فرانسه در اظهاراتی ادعایی افزود: «ما همچنین از ایران می‌خواهیم تا اقدامات بی‌ثبات کننده خود در منطقه را کاهش دهد.»
او همچنین گفت: «امیدواریم گفت‌وگوهای جاری ثمربخش باشد و به تصمیماتی مشخص منجر شود.»
گروسی نیز در پاسخ به سوالی درباره رایزنی‌های اخیر خود با مقامات ایرانی و توافقات تازه بین آژانس و ایران تصریح کرد: «اجازه دهید تصریح کنم. ما همچنان در ایران حضور داریم و تأسیسات ایران تحت بازرسی و نظارت آژانس هستند. فقط شفافیت گذشته خود را از دست داده‌ایم. در رایزنی‌هایم با مقامات ایرانی اقدامات لازم برای شفاف‌سازی را بیان کرده‌ام.»
او افزود: «اما مسائل درهم تنیده شده‌اند. روند دوجانبه جاری بین ایران و آمریکا و مسئله همکاری ایران و آژانس به یکدیگر وابسته است. این 2 روند می‌توانند به یکدیگر کمک یا یکدیگر را تضعیف کنند. امیدواریم در هر 2 روند و به‌طور همزمان پیشرفت کنیم.»
گروسی در پاسخ به سوالی درباره توافقات صورت گرفته با ایران گفت: «مقامات ایران تأکید کرده‌اند که حاضر به انجام اقدامات لازم هستند. اما آن‌ها می‌دانند که موضوعاتی همچون دوربین‌های نظارتی، بازرسان و موارد بسیاری دیگر باید برطرف شود و امیدوارم که آن‌ها مسیر درست را انتخاب خواهند کرد.»

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1090986/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سندرز: انتقاد از اسراییل جرم نیست

واکنش فتح‌الله‌زاده به انتشار یک ویس جنجالی!

لزوم حمایت از بخش خصوصی و تسهیل شرایط تولید در سخنرانی رئیس اتاق بازرگانی خوزستان

سفر کاری یک‌روزه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان به شهرستان لنگرود

محمد مومنی: اینکه حرف واهی در رسانه ملی بزنی، برای ما جایگاهی ندارد، سند ما قوه قضاییه است

ایزد سیف‌الله‌پور: همه می دانند که در این دوره از مسابقات مظلوم ترین تیم باشگاه نساجی بود، ولی بحث ما چیز دیگری است

امیرمهدی علوی: بازی ایران - کره شمالی در مشهد با حضور بانوان برگزار می شود

آمار جالب پنالتی ها در لیگ بیست و چهارم

جملات قصار و عجیب و باورنکردنی جالب محمد فنایی داور بازنشسته درباره var

خلاصه بازی میلان 3 - بولونیا 1

شرط عجیب رونالدو برای تمدید: اخراج پیولی!

کونسیسائو: تمدید نه، الان زمان قهرمانی میلان است

جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا؛ جنگ صدرنشینی ایران و ویتنام

پشیمانی مدیران بایرن؛ نباید گراونبرخ را می‌فروختیم!

ضیایی: ابطال مجوز استقلال به من ربطی ندارد

ایزد سیف‌الله‌پور: شرکت هواپیمایی وارش برای همه تیم ها بلیط می گیرد و همه هم پولش را پرداخت می کنند

عکس | فاجعه در فوتبال ایران؛ حمله با تبر به چند بازیکن جوان!

مراسم جشن میلاد امام رضا و عمامه گذاری طلاب در حسینیه دفتر مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی برگزار شد

پیگیری استاندار خوزستان برای تسریع در پرداخت‌ پول گندم کشاورزان

واکنش هیئت فوتبال یزد به ضرب و شتم جوانان!

واکنش جنجالی معصومی پس از شکست مقابل زارع: پهلوان همیشه برنده نیست/ امتیاز جای دیگر رفت، با شرافت چه باید کرد؟

پهلوان همیشه برنده نیست/ امتیاز جای دیگر رفت، با شرافت چه باید کرد؟

ترسناک‌ترین صحنه‌های فوتبال ایران !

توتونچی: در چندهفته چه بلایی سر سپاهان آمد؟

این درخت کهن منم

گزارشی از پیام رهبر انقلاب به همایش یکصدمین سالگرد تاسیس حوزه علمیه

سیاست مذاکراتی جدید آمریکا؛ به مرگ بگیر تا به تب راضی شود/ صحبت‌های ویتکاف جنجالی شد

عمان: دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا یکشنبه در مسقط برگزار می شود

ویتکاف: موضع ما درباره ایران نداشتن غنی‌سازی است

اسرائیل یک رهبر مقاومت را به شهادت رساند

آخرین نوتیس مدافع خارجی به استقلال هم ارسال شد!

درخواست شلاق برای هانیه توسلی و ترانه علیدوستی توسط تهیه کننده معروف!

رضا بابک و بهرام شاه محمدلو به اکران یک فیلم آمدند

استوری بی نظیر محسن چاوشی درباره خلیج‌فارس

امواج گرانشی زیبا

حواشی هفته بیست و نهم لیگ برتر ایران

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

انتقاد مهدی توتونچی به صحبت‌های آذری جهرمی، درباره پخش بازی استقلال و چادرملو در شبکه نسیم

تیم ملی چوگان ایران راهی جام جهانی شد

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

نوبخت: گفته بودیم اگر توافق نشود، سال 1404 نرخ ارز به 110 هزار تومان می‌رسد

ویتکاف برای مذاکره با ایران راهی عمان می‌شود

توصیف ترامپ از سوی الیاس نادران؛ صادق‌ترین رئیس جمهور آمریکا

دانشجوی ایرانی پس از 40 روز بازداشت، تصمیم به ترک آمریکا گرفت

نماینده ترامپ: ایران نه می‌توانید غنی‌سازی کنید، نه سانتریفیوژ داشته باشید

کاخ سفید: ترامپ هنوز تصمیمی برای تغییر نام «خلیج فارس» نگرفته است

ارائه خدمات هلال‌احمر به بیش از 320 نفر در روستای فردوس هویزه

آزادی بازی سپاهان را از دست داد