پیام خوزستان

آخرين مطالب

جایگزین «پایتخت» باعث شد مردم زودتر به رخت‌خواب بروند! فرهنگی

جایگزین «پایتخت» باعث شد مردم زودتر به رخت‌خواب بروند!
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - برترین ها / یکی ازگونه‌های پرمخاطب سریال‌سازی، گونه پلیسی است که در همه جای دنیا طرفداران بسیاری دارد. حال تصور کنید یک داستان عاشقانه هم به این تم پلیسی پیوست بخورد، قطعا نگاه مخاطبان بیشتری را به خود معطوف می‌کند. اما خب هر چیزی قواعدی دارد و چه خوب که قواعد ژانر به درستی رعایت شود.

پیام خوزستان


در این مطلب از سریال «ناریا» حرف خواهیم زد که از 31 فروردین‌ماه به عنوان جایگزین سریال پرمخاطب «پایتخت» روی آنتن شبکه یک رفته است. با ما همراه باشید.
ماجرای ناریا از چه قرار است؟
این مجموعه 50 قسمتی با ژانر پلیسی امنیتی، داستان «هوژان» دختر نخبه و دانشمندی ایرانی را روایت می‌کند که در تلاش برای اختراع پدیده‌ای استراتژیک است؛ اما با تهدیدهای پیچیده‌ای از سوی گروه‌های خلافکار داخلی و خارجی مواجه می‌شود. تصویربرداری این سریال در تهران، کرمانشاه، کردستان و استانبول ترکیه انجام شده است. ​

پیام خوزستان


جواد افشار که تجربه‌هایی نظیر ساخت سریال کیمیا را در زمینه سریال‌سازی دارد، در جدیدترین فعالیت خود مجموعه‌ای به نام «ناریا» را در دست تولید دارد؛ مجموعه‌ای تم پلیسی و عاشقانه دارد. درخلاصه داستان آن آمده است: «هوژان، دختر نخبه و دانشمند ایرانی در اوج شکوفایی علمی‌اش به‌دنبال اختراع پدیده‌ای می‌رود که قرار است ایران را به جایگاه منحصر به فردی برساند. در این میان گروهی از گنگسترهای داخلی و خارجی دست به دست هم داده و وارد ماجرا می‌شوند. در این مسیر یکی از تبهکاران عاشق می‌شود و...»
پربازیگر اما نه چندان جذاب!
در سریال «ناریا»، فهرست بلندبالای بازیگران تلویزیونی حضور دارند. محمدرضا شریفی‌نیا، آشا محرابی، افسانه چهره‌آزاد، رز رضوی، سیدجواد هاشمی، اتابک نادری، صدرالدین حجازی، حسین سحرخیز، محمد شیری، شاهد احمدلو، سامان صفاری، امیریل ارجمند، فریبا متخصص، خسرو شهراز، کاوه سماک‌باشی، سپند و کمند امیرسلیمانی، ویدا جوان، نسیم ادبی، حسن میرباقری، رامبد شکرآبی، شراره رخام، افشین سنگ‌چاپ، آزیتا ترکاشوند، سولماز حصاری، کاظم بلوچی نامشان در فهرست بازیگران این سریال قرار دارد. 
با توجه به این که در تبلیغات سریال «ناریا» عنوان شده بود که این سریال جایگزین «پایتخت» است، قسمت اول «ناریا» تنها 67 هزار بازدید در سایت تلوبیون داشت، در حالی که سریال «پایتخت» نزدیک به 2.5 میلیون بازدید را تجربه کرده بود. این آمار پایین، نشان‌دهنده استقبال کم مخاطبان از سریال جدید است.
برخی از مخاطبان و کاربران شبکه‌های اجتماعی به دکورهای نامتناسب و زشت سریال، بازی‌های ضعیف و دیالوگ‌های سطحی آن انتقاد کرده‌اند. تلاش سریال برای تقلید از سبک سریال‌های مافیایی ترکیه نیز مورد توجه قرار گرفته، اما به دلیل ضعف در اجرا و فیلمنامه، نتوانسته است موفق عمل کند.​ با توجه به این نقدها و استقبال پایین مخاطبان، به نظر می‌رسد «ناریا» نتوانسته است جایگزین مناسبی برای «پایتخت» باشد و در جذب مخاطب موفق عمل کند.
شخصیت‌پردازی ناریا؛ چیزی که درنیامده!
با حضور چهره‌هایی چون محمدرضا شریفی‌نیا، ویدا جوان و نسیم ادبی، اجرای آنان در چارچوب شخصیت‌های فنی، مأمور، و مهاجم، در سد کلیشه‌ مانده و تعادلی میان بازی حسی و عقلانی دیده نمی‌شود. شخصیت هوژان با پیچیدگی‌های روان‌شناختی خاصی طراحی شده که باید او را در مرز میان تعهد علمی و فشارهای عاطفی و تهدیدهای امنیتی قرار دهد اما خب به ثمر ننشسته. در کنار او، شخصیت‌های مکمل مانند اعضای گروه تحقیقاتی، مأموران امنیتی و دشمنان خارجی، که هر کدام دارای نقش روایی هستند هم اسیر کلیشه‌های رایج شدند.

پیام خوزستان


کاربران چه گفتند؟
فیلم‌میکر نوشت: دیشب چند سکانس اول قسمت دوم سریال ناریا رو دیدم. نه فیلمنامه پخته‌ای داشت و نه بازی‌های قابل قبولی. قید دیدنش رو زدم. بازی‌های متوسط رو می شه قبول کرد، اما فیلم نامه باسمه‌ای رو نه. متاسفانه 90 درصد فیلم و سریالهای تلویزیون، فیلمنامه‌های باسمه‌ای و به شدت ضعیفی دارن.
فرید: این سریال ناریا رو دیدم واقعا حالم بده شد چقدر بازیگرا ضعیف بودن اینها چیکار میکنن با این فیلم سازی حیف پول که به اینها میدن
و ساحل: پایتخت رفت و یه چیزی اومد که باید دوباره تلویزیون رو خاموش کنم. اینا رو چجوری میسازید تحویل مردم میدید خداییش؟
پ
-->

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1090627/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازدید معاون اقتصادی و سازندگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از غرفه فولاد خوزستان در نمایشگاه ایران اکسپو 2025

ویدیو: گل اول نفت مسجدسلیمان به پالایش نفت بندرعباس توسط امین هاشمی فرد

موقعیت جغرافیایی و دسترسی به آب‌های آزاد، شبکه منظم حمل‌ونقل و نزدیکی به بازار‌های هدف در منطقه، از مزیت‌های رقابتی فولاد خوزستان نسبت به رقبا در حوزه صادرات محصول است

پیام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان به مناسبت روز جهانی کارگر

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

مصدوم کلیدی استقلال آماده بازی آلومینوم

کوبارسی: با این نتیجه باید از خودمان انتقاد کنیم!

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

زومر، متشکریم که آن توپ را گل کردی!‏

شوک به استقلال/ شاکی جدید در راه است؟

لوله پلی اتیلن چیست و چه مزایایی دارد؟

پیوستن تیوی بیفوما به پرسپولیس هنوز نهایی نشده؛ استقلال، فولاد و گل گهر دیگر مشتریان

اسکوچیچ جانشین شجاع را انتخاب کرد!

واکنش رونالدو به حذف النصر؛دنیا ادامه دارد!

باشگاه پرسپولیس: محرومیت پیروانی را فورا لغو کنید

چه می‌کنه لامین یامال؛ بارسلونا 3-3 اینتر

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا

موقعیت خوب برای طارمی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

اعتراض شدید پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی

بحران برق در اسپانیا؛ بارسلونا 3-3 اینتر

حاشیه سود فولاد خوزستان 8 تا 10 درصد است

خاطره جالب منتقد سینما از نقدی که نوشت و فراستی رد کرد!

تیغ تا حالا سُریده روی پوستت؟!

بدبیاری فلیک در نیمه اول؛ کنده مصدوم شد!

جواد خیابانی گزارشگر بازی استقلال - جوبیلو ایواتای ژاپن در فینال جام باشگاههای آسیا

تمجید هالند از یامال؛ پسر، تو فوق‌العاده‌ای!

مهدی طارمی با مچ‌بند مشکی به یاد مردم بندرعباس

گل سوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

کاوازاکی حریف الاهلی در فینال لیگ نخبگان شد؛ رونالدو و النصر عاجز از صعود به دیدار نهایی

باز آمدم چون ماه نو!

شاعرانه/ نه دست مانده نه تاب و توان به پیکر من

بادامچیان: آمریکا متوجه شده نمی‌‎تواند ایران را تحت فشار بگذارد

از مطالبات کارگران تا قول رئیس‌جمهور به آن‌ها در حاشیه مراسم روز کارگر

المانیتور به نقل از منابع اسرائیلی: بهترین گزینه ترامپ برای کسب صلح نوبل، پرونده ایران است

محسن مهدوی دانشجوی فعال حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا آزاد شد

حاشیه‌نگاری خبرنگار صداوسیما از روز بارانی حیاط دولت

توییت وزیر خزانه داری آمریکا درباره توسعه تهاجمی ایران در زمینه موشک‌ها و سایر قابلیت‌های تسلیحاتی

مناظره‌‌ی بی‌سابقه دو مقام سابق ایران و اسراییل بر سر برنامه هسته‌ای ایران

روسیه: هرگونه بیانیه ستیزه‌جویانه علیه ایران غیرقابل قبول است

گشایش دفتر یادبود جان‌باختگان انفجار بندر شهید رجایی در نیویورک

اعترافات جاسوس ارشد موساد که امروز اعدام شد

هوای 10 شهر به وضعیت خطرناک رسید

پیشرفت‌های چشمگیر خوزستان در تثبیت مالکیت اراضی کشاورزی

انتصاب مدیران بدون هماهنگی با فرمانداران قابل قبول نیست

زخمی شدن 2 نظامی اسرائیلی در جنوب نابلس +فیلم