پیام خوزستان

آخرين مطالب

کتاب «زنان زندانی» منتشر شد مقالات

کتاب «زنان زندانی» منتشر شد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مهر / کتاب «زنان زندانی»، روایتی از فجیع‌ترین جنایت تاریخ علیه زنان توسط نشر معارف به جاپ رسید.
کتاب «زنان زندانی» یک اثر علمی و تحلیلی بوده که بر اساس سه سال پژوهش مستمر و از میان حدود بیست هزار منبع علمی درجه الف گردآوری شده است.
این کتاب به بررسی پدیده‌ای می‌پردازد که زندگی میلیون‌ها زن را تحت تأثیر قرار داده و آثار آن به بافت فرهنگی و اجتماعی جوامع نفوذ کرده است. گروه پژوهشی اندیشکده آرمان با استفاده از روایت‌های ملموس و مستند، به تحلیل چالش‌ها، علل و پیامدهای خشونت علیه زنان پرداخته و راهکارهایی برای رهایی از آن ارائه می‌دهد.
فصل اول کتاب تحت عنوان «زندانی در اقیانوس» به چالش‌های روزمره‌ای که زنان با آن‌ها مواجه هستند، از جمله قاچاق انسان و نابرابری اقتصادی می‌پردازد. در فصل دوم، «کره زندان»، میزان آزار و اذیت جنسی علیه زنان در کشورهای مختلف تحلیل می‌شود. فصل سوم با تمثیل «غاز فرانسوی در سلول انفرادی» به بررسی نظریه شیءانگاری جنسی و رابطه‌اش با خشونت علیه زنان می‌پردازد.
فصل چهارم به تأثیر رسانه‌ها به عنوان زندان دیجیتالی بر شیءانگاری وجنسی‌سازی زنان می‌پردازد. «زندانی با میله‌های واقعی» عنوان فصل پنجم بوده که در آن، نویسندگان به بررسی شیءانگاری در دنیای واقعی و روابط بین‌فردی می‌پردازند و نمونه‌هایی از آزار و اذیت و خشونت جنسی را در مکان‌های مختلف اجتماعی، سیاسی و حتی دانشگاهی بیان می‌کنند.
فصل ششم (زندان گوانتانامو) به موضوع خودشیءانگاری می‌پردازد و تبعات متعدد جسمی و روانی آن را تحلیل می‌کند. نویسندگان توضیح می‌دهند که چگونه فشارهای اجتماعی و تبلیغاتی می‌توانند تأثیرات مخربی بر روحیه و هویت زنان بگذارند.
فصل هفتم با تمثیل لوازم آرایشی به لوازم شکنجه، به بررسی تاریخچه و تبعات منفی استفاده از این لوازم و تأثیر آن بر زنان می‌پردازد. نویسندگان به خطرات لوازم آرایشی و باورهای غلط عمومی اشاره کرده و این موضوع را به خوبی تجزیه و تحلیل می‌کنند.
در فصل‌های هشتم تا دهم به بررسی راهکارهای علمی ارائه شده در منابع برگزیده علمی دنیا پرداخته می‌شود. ابتدا در فصل هشتم، نویسندگان به بررسی نگاه خیره شیءانگار به ویژه با فناوری ردیابی چشم می‌پردازند. پژوهش‌های این فصل نشان می‌دهد که نگاه خیره شیءانگار چگونه می‌تواند هم برای زنان و هم برای مردان تبعات گسترده‌ای داشته باشد و در نهایت راهکار مقابله با آن ارائه می‌شود.
در فصل نهم، نویسندگان به بررسی این موضوع می‌پردازد که چگونه نوع پوشش می‌تواند تأثیرات عمیقی بر نحوه درک و قضاوت دیگران نسبت به زنان بگذارد و با استفاده از علوم اعصاب، ریشه‌های علمی خشونت علیه زنان را بر اساس ساختار مغز ارائه می‌دهد.
در نهایت در فصل آخر، روابط غیرمتعهدانه و پیامدهای روانی و اجتماعی این روابط برای زنان و مردان تحلیل می‌شود. فصل پایانی به خوبی نشان می‌دهد که چه روابطی کمترین میزان خشونت را بدون شیءانگاری رقم می‌زنند و به عنوان آخرین راهکار ارائه می‌شوند.
کتاب زنان زندانی به شمارگان 1000 جلد در 536 صفحه، به قیمت 295 هزار تومان وارد بازار نشر شده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1090516/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مقام حماس: ادعاهای نتانیاهو درباره رفح، فریاد شکست و فروپاشی است

شاید قهرمان لیگ باز هم در قزوین مشخص می‌شود

بازدید معاون اقتصادی و سازندگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از غرفه فولاد خوزستان در نمایشگاه ایران اکسپو 2025

ویدیو: گل اول نفت مسجدسلیمان به پالایش نفت بندرعباس توسط امین هاشمی فرد

موقعیت جغرافیایی و دسترسی به آب‌های آزاد، شبکه منظم حمل‌ونقل و نزدیکی به بازار‌های هدف در منطقه، از مزیت‌های رقابتی فولاد خوزستان نسبت به رقبا در حوزه صادرات محصول است

پیام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان به مناسبت روز جهانی کارگر

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

مصدوم کلیدی استقلال آماده بازی آلومینوم

کوبارسی: با این نتیجه باید از خودمان انتقاد کنیم!

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

زومر، متشکریم که آن توپ را گل کردی!‏

شوک به استقلال/ شاکی جدید در راه است؟

لوله پلی اتیلن چیست و چه مزایایی دارد؟

پیوستن تیوی بیفوما به پرسپولیس هنوز نهایی نشده؛ استقلال، فولاد و گل گهر دیگر مشتریان

اسکوچیچ جانشین شجاع را انتخاب کرد!

واکنش رونالدو به حذف النصر؛دنیا ادامه دارد!

باشگاه پرسپولیس: محرومیت پیروانی را فورا لغو کنید

چه می‌کنه لامین یامال؛ بارسلونا 3-3 اینتر

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا

موقعیت خوب برای طارمی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

اعتراض شدید پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی

بحران برق در اسپانیا؛ بارسلونا 3-3 اینتر

حاشیه سود فولاد خوزستان 8 تا 10 درصد است

خاطره جالب منتقد سینما از نقدی که نوشت و فراستی رد کرد!

تیغ تا حالا سُریده روی پوستت؟!

بدبیاری فلیک در نیمه اول؛ کنده مصدوم شد!

جواد خیابانی گزارشگر بازی استقلال - جوبیلو ایواتای ژاپن در فینال جام باشگاههای آسیا

تمجید هالند از یامال؛ پسر، تو فوق‌العاده‌ای!

مهدی طارمی با مچ‌بند مشکی به یاد مردم بندرعباس

گل سوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

کاوازاکی حریف الاهلی در فینال لیگ نخبگان شد؛ رونالدو و النصر عاجز از صعود به دیدار نهایی

باز آمدم چون ماه نو!

شاعرانه/ نه دست مانده نه تاب و توان به پیکر من

بادامچیان: آمریکا متوجه شده نمی‌‎تواند ایران را تحت فشار بگذارد

از مطالبات کارگران تا قول رئیس‌جمهور به آن‌ها در حاشیه مراسم روز کارگر

المانیتور به نقل از منابع اسرائیلی: بهترین گزینه ترامپ برای کسب صلح نوبل، پرونده ایران است

محسن مهدوی دانشجوی فعال حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا آزاد شد

حاشیه‌نگاری خبرنگار صداوسیما از روز بارانی حیاط دولت

توییت وزیر خزانه داری آمریکا درباره توسعه تهاجمی ایران در زمینه موشک‌ها و سایر قابلیت‌های تسلیحاتی

مناظره‌‌ی بی‌سابقه دو مقام سابق ایران و اسراییل بر سر برنامه هسته‌ای ایران

روسیه: هرگونه بیانیه ستیزه‌جویانه علیه ایران غیرقابل قبول است

گشایش دفتر یادبود جان‌باختگان انفجار بندر شهید رجایی در نیویورک

اعترافات جاسوس ارشد موساد که امروز اعدام شد

هوای 10 شهر به وضعیت خطرناک رسید

پیشرفت‌های چشمگیر خوزستان در تثبیت مالکیت اراضی کشاورزی