پیام خوزستان

آخرين مطالب

80 گروه و تشکل مردمی در خوزستان میزبان کاروان خدام رضا (ع) هستند گفتگو

80 گروه و تشکل مردمی در خوزستان میزبان کاروان خدام رضا (ع) هستند
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام و المسلمین دانیال اریکه پیش از ظهر امروز یکشنبه در نشست خبری هجدهمین جشنواره زیر سایه خورشید استان خوزستان که در سالن اجتماعات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان برگزار شد با بیان اینکه ایران اسلامی، ایران امام رضایی است اظهار کرد: خوزستان برای هجدهمین سال متوالی در دهه کرامت به مدت 13 روز زیر سایه خورشید قرار می‌گیرد و کاروانی از خدام حرم حضرت امام رضا (ع) به خوزستان سفر می‌کنند.
دبیر ستاد برگزاری جشن‌های مردمی «زیر سایه خورشید» در خوزستان عنوان کرد: از بدو ورود کاروان به استان برنامه‌ریزی صورت گرفته که در بیش از 27 شهرستان و 51 بخش خوزستان حضور خواهند داشت.
وی با بیان اینکه بیش از 80 گروه و تشکل مردمی در سراسر خوزستان میزبان کاروان خدام رضا علیه السلام و مجری اجرای برنامه‌ها هستند، گفت: همچنین این کاروان در جشن‌ها و شادی‌های مومنانه که تشکل‌های مردمی برگزار می‌کنند حضور پیدا خواهند کرد.
به گفته دبیر ستاد برگزاری جشن‌های مردمی «زیر سایه خورشید» در خوزستان، پس از عملیات اربعین اباعبدالله الحسین (ع) در خوزستان، دهه کرامت و عید غدیر بزرگ‌ترین عملیات مردمی در خوزستان است.
حجت الاسلام اریکه بیان کرد: تاکنون بیش از 280 برنامه در سامانه ثبت شده که در راستای کیفی‌سازی در حال برنامه‌ریزی هستند.
وی با اشاره به شعار سال تعیین شده از سوی مقام معظم رهبری، گفت: شعار محوری «با سرمایه گذاری برای تولید، ایران امام رضا را آباد کنیم» را برای دهه کرامت تعیین کرده‌ایم که برنامه‌های امسال در این راستا پیش برده می‌شوند.
دبیر ستاد برگزاری جشن‌های مردمی «زیر سایه خورشید» در خوزستان ادامه داد: دیدار با خانواده شهدا، حضور در بیمارستان‌ها، مراکز نگهداری کودکان بی سرپرست، مرزبانی، بهزیستی، جشن‌های دانش آموزی و دانشجویی، کارخانجات و اجتماعات کارگری پادگان و هرجا که دسترسی به وجود امام رضا (ع) در این ایام برایشان میسر نیست از برنامه‌های کاروان خواهد بود.
حجت الاسلام اریکه هدف از برگزاری برنامه‌ها را زیارت از راه دور اعلام کرد.
وی به پویش‌های دهه کرامت اشاره و اظهار کرد: پویش 8888 پرش غذا در شب میلاد امام رضا (ع) در اهواز برای نیازمندان اجرا می‌شود که یک هزار و 111 خانواده طبخ غذا را با نمک متبرک حرم انجام خواهند داد.
دبیر ستاد برگزاری جشن‌های مردمی «زیر سایه خورشید» در خوزستان افزود: همچنین پویش آشپزخانه‌های حضرتی توسط مردم خوزستان رقم می‌خورد. پویش کتابخوانی راه وصل نیز با کتاب‌های انتشارات پژوهش‌های آستان قدس رضوی اجرا می‌شود که بیش از 15 هزار جلد کتاب بین جوان‌ها و نوجوان‌ها توزیع می‌شود.
به گفته حجت الاسلام اریکه، در شب میلاد حضرت رضا (ع)، با کمک فرمانداری، دیگ خمیر 800 نانوایی اهواز به نمک حرم امام رضا (ع) متبرک خواهد شد.
وی بیان کرد: امسال برنامه ریزی صورت گرفته تا در روز میلاد حضرت رضا (ع)، خدام در زایشگاه‌های استان حضور پیدا کنند و هر مادری اسم فرزندش را رضا و معصومه گذاشته باشد هدیه متبرکه تقدیمشان خواهد شد.
دبیر ستاد برگزاری جشن‌های مردمی «زیر سایه خورشید» در خوزستان تاکید کرد: دهه کرامت در خوزستان باید به رویکرد شادی و مومنانه تبدیل شود و مردم باید کرامت حضرت امام رضا (ع) را در دهه کرامت متوجه شوند.
برگزاری جشن 15 هزار نفری
حجت الاسلام اریکه اضافه کرد: برای نخستین بار جشن 15 هزار نفری میلاد امام رضا علیه السلام در اهواز برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه امسال پس از هشت سال دهه کرامت در ایام مدارس است تصریح کرد: 200 کار که دانش آموز توانایی انجام آن را دارد لیست شده، به آنها اعلام می‌شود که هر کدام کاری را به نیت امام رضا (ع) انجام داده و فیلم آن را برای ما ارسال کنند، این افراد در قرعه کشی شرکت داده شده و به آنها هدایایی تقدیم می‌شود که هدف از انجام این کار گره زدن نوجوان‌ها به امام رضا علیه السلام است.
به گفته دبیر ستاد برگزاری جشن‌های مردمی «زیر سایه خورشید» در خوزستان، روز دوشنبه 8 اردیبهشت ماه ساعت 15 مراسم استقبال از خدام امام رضا علیه السلام در فرودگاه بین المللی اهواز برگزار می‌شود.
حجت الاسلام اریکه اظهار کرد: شهرستان‌های رامشیر، شادگان و اهواز در حال ساخت چایخانه حضرتی هستند و این چایخانه در دزفول به بهره‌برداری رسیده است.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه با توجه به حادثه انفجار در بندرعباس و داغدار بودن هموطنان چه تدابیری برای اجرای برنامه‌ها اندیشیده شده است، گفت: اجرای برنامه‌های دهه کرامت پس از سه روز عزای عمومی آغاز می‌شود؛ طبق برنامه ریزی آستان، خدام و گروهی از عتبه حضرت با خانواده جانباختگان و بازماندگان حادثه دیدار خواهند داشت، همچنین روز اول برنامه‌ها به صورت گرامیداشت اجرا می‌شود.
کد خبر 6448686

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1090248/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازدید معاون اقتصادی و سازندگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از غرفه فولاد خوزستان در نمایشگاه ایران اکسپو 2025

ویدیو: گل اول نفت مسجدسلیمان به پالایش نفت بندرعباس توسط امین هاشمی فرد

موقعیت جغرافیایی و دسترسی به آب‌های آزاد، شبکه منظم حمل‌ونقل و نزدیکی به بازار‌های هدف در منطقه، از مزیت‌های رقابتی فولاد خوزستان نسبت به رقبا در حوزه صادرات محصول است

پیام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان به مناسبت روز جهانی کارگر

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

مصدوم کلیدی استقلال آماده بازی آلومینوم

کوبارسی: با این نتیجه باید از خودمان انتقاد کنیم!

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

زومر، متشکریم که آن توپ را گل کردی!‏

شوک به استقلال/ شاکی جدید در راه است؟

لوله پلی اتیلن چیست و چه مزایایی دارد؟

پیوستن تیوی بیفوما به پرسپولیس هنوز نهایی نشده؛ استقلال، فولاد و گل گهر دیگر مشتریان

اسکوچیچ جانشین شجاع را انتخاب کرد!

واکنش رونالدو به حذف النصر؛دنیا ادامه دارد!

باشگاه پرسپولیس: محرومیت پیروانی را فورا لغو کنید

چه می‌کنه لامین یامال؛ بارسلونا 3-3 اینتر

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا

موقعیت خوب برای طارمی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

اعتراض شدید پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی

بحران برق در اسپانیا؛ بارسلونا 3-3 اینتر

حاشیه سود فولاد خوزستان 8 تا 10 درصد است

خاطره جالب منتقد سینما از نقدی که نوشت و فراستی رد کرد!

تیغ تا حالا سُریده روی پوستت؟!

بدبیاری فلیک در نیمه اول؛ کنده مصدوم شد!

جواد خیابانی گزارشگر بازی استقلال - جوبیلو ایواتای ژاپن در فینال جام باشگاههای آسیا

تمجید هالند از یامال؛ پسر، تو فوق‌العاده‌ای!

مهدی طارمی با مچ‌بند مشکی به یاد مردم بندرعباس

گل سوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

کاوازاکی حریف الاهلی در فینال لیگ نخبگان شد؛ رونالدو و النصر عاجز از صعود به دیدار نهایی

باز آمدم چون ماه نو!

شاعرانه/ نه دست مانده نه تاب و توان به پیکر من

بادامچیان: آمریکا متوجه شده نمی‌‎تواند ایران را تحت فشار بگذارد

از مطالبات کارگران تا قول رئیس‌جمهور به آن‌ها در حاشیه مراسم روز کارگر

المانیتور به نقل از منابع اسرائیلی: بهترین گزینه ترامپ برای کسب صلح نوبل، پرونده ایران است

محسن مهدوی دانشجوی فعال حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا آزاد شد

حاشیه‌نگاری خبرنگار صداوسیما از روز بارانی حیاط دولت

توییت وزیر خزانه داری آمریکا درباره توسعه تهاجمی ایران در زمینه موشک‌ها و سایر قابلیت‌های تسلیحاتی

مناظره‌‌ی بی‌سابقه دو مقام سابق ایران و اسراییل بر سر برنامه هسته‌ای ایران

روسیه: هرگونه بیانیه ستیزه‌جویانه علیه ایران غیرقابل قبول است

گشایش دفتر یادبود جان‌باختگان انفجار بندر شهید رجایی در نیویورک

اعترافات جاسوس ارشد موساد که امروز اعدام شد

هوای 10 شهر به وضعیت خطرناک رسید

پیشرفت‌های چشمگیر خوزستان در تثبیت مالکیت اراضی کشاورزی

انتصاب مدیران بدون هماهنگی با فرمانداران قابل قبول نیست

زخمی شدن 2 نظامی اسرائیلی در جنوب نابلس +فیلم