پیام خوزستان

آخرين مطالب

توصیه رئیس اتحادیه طلا به خریداران مسکوکات اقتصادي

توصیه رئیس اتحادیه طلا به خریداران مسکوکات
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / در پی کاهش 23 دلاری اونس جهانی و کاهش نرخ ارز، بازار داخلی طلا و سکه نیز هفته‌ای کاهشی را پشت سر گذاشت؛ بطوریکه سکه تمام طرح جدید با کاهش چشمگیر 5.6 میلیون تومانی به 71 میلیون و 900 هزار تومان رسید. به گفته رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران، با وجود این افت قیمت، بازار همچنان در رکود به‌سر می‌برد و نگرانی‌ها درباره آینده قیمت طلا ادامه دارد. اما اکنون شرایط خوبی است و مردم می‌توانند معاملات خود را انجام دهند.
نادر بذرافشان در رابطه با وضعیت یک هفته اخیر بازار سکه و طلا اظهار کرد: از ٣٠ فروردین ماه تا امروز (جمعه/پنجم اردیبهشت ماه) در بازارهای جهانی در مجموع 23 دلار کاهش اونس جهانی طلا را داشتیم؛ نوسانات افزایشی و کاهشی در طول هفته وجود داشت اما در مجموع 23 دلار کاهش اتفاق افتاد که در حال حاضر ٢٣٠4 دلار هر اونس طلا در بازارهای جهانی قیمت دارد.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران افزود: در بازارهای داخلی نیز روند کاهشی قیمت‌ها را داشتیم که نسبتا بالا بود؛ هر گرم طلای 18 عیار با 365 تومان کاهش در آخرین معاملات پایانی هفته به شش میلیون و 459 تومان آخرین قیمت بود. در طول هفته در بازار سکه نیز کاهش نسبی خوبی را داشتیم.
وی خاطرنشان کرد: سکه تمام طرح جدید در طول هفته پنج میلیون و 600 هزار تومان کاهش داشته و در آخرین قیمت به 71 میلیون و 900 هزار تومان رسید. سکه تمام طرح قدیم با سه میلیون و 600 هزار تومان کاهش آخرین قیمت آن 68 میلیون و 4٠٠ هزار تومان بود. نیم سکه با پنج میلیون و 700 هزار تومان کاهش به 42 میلیون و ٨٠٠ هزار تومان، ربع سکه با یک میلیون و ٨٠٠ هزار تومان کاهش به 24 میلیون و 700 هزار تومان و سکه یک گرمی بانک مرکزی هم در مجموع با 400 هزار تومان کاهش قیمت در طول هفته، در آخرین قیمت به 13 میلیون و 300 هزار تومان رسید.
بذرافشان در رابطه با آخرین وضعیت حباب سکه در بازار نیز گفت: حباب سکه نیز در مجموع 950 هزار تومان کاهش قیمت داشته و به هشت میلیون و ٨٠٠ هزار تومان رسیده است. این شرایط در حالیست که در بازار نه تنها هیچگونه التهابی وجود ندارد، بلکه متاسفانه شرایط رکود در بازار و صنعت حاکم است و علیرغم کاهش قیمت‌ها هم، شرایط به صورتی است که مردم همچنان امیدوار به کاهش بیشتر هستند و نسبت به آینده طلا و ثبات آن، احساس نگرانی دارند.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران تصریح کرد: آنچه که واضح است این است که کاهش نسبتاً خوبی نسبت به شرایط بازار جهانی پیش آمد و نسبت به آن، اثر کاهش ارز بالاتر بوده است؛ اما در حال حاضر با توجه به ثباتی که دو هفته گذشته طی کردیم، کاهش نسبتاً بالاتر از بازار نوسانات جهانی بوده و مردم چندان منتظر نوسانات کاهشی یا افزایش قابل توجه دیگری در حال حاضر نباشد؛ در حال حاضر قیمت‌ها ثبات نسبی خوبی پیدا کرده‌اند که دور از انتظار بوده و بالاتر نوسانات بازارهای جهانی بوده است؛ بنابراین مردم می‌توانند با اطمینان نسبت به خرید مصنوعات طلا و سکه اقدام کنند. این کاهش‌ها ممکن است که ادامه‌دار باشد اما اکنون شرایط خوبی است و مردم می‌توانند معاملات خود را انجام دهند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1088979/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمربی قهرمان بدون شکست اخراج شد!

خلاصه بازی اتلتیک بیلبائو 0 - اتلتیک 3

توضیحات معاون وزیر نفت در خصوص ساماندهی نیروهای پیمانکاری

دقیقی: به شرافت هواداران‌مان درود می‌فرستم؛ می‌خواهیم مقابل پرسپولیس دل آن‌ها را شادتر کنیم

صنعت نفت 1 – 0 نفت و گاز گچساران: آبادانی ها در منطقه بازگشت به لیگ برتر

پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت روز معلم

جدیدترین واکنش بیفوما به پیوستن به پرسپولیس

بابادی: خبری از بخشش آبشک و مطلق زاده نیست

اخباری: قطع ارتباط داور ویدئویی حق چادرملو را ضایع کرد؛ مقصران جوابگو باشند + فیلم

نفت آبادان و جشن بزرگ گلزنی در خانه

تساوی در اهواز قابل قبول است اما به دنبال پیروزی بودیم

خلیفه‌اصل: نباید برای یک امتیاز خوشحال باشیم

جمع‌آوری دوربین‌ها علت قطع کمک داور ویدئویی در بازی چادرملو اردکان و فولاد خوزستان

بابادی: شعار هواداران استقلال خوزستان برای دو بازیکن خاص بود

تساوی با خیبر کافی نیست باید برنده می‌شدیم

آبشک و مطلق‌زاده تا پایان فصل بخشیده نمی‌شوند

واکنش بیفوما به شایعه پرسپولیسی شدن

صنعت‌نفت آبادان با برد در برابر نفت‌وگاز گچساران مدعی صعود به لیگ برتر شد

صمد مرفاوی: موقعیت‌ها را به راحتی در برابر صنعت‌نفت آبادان از دست دادیم

فراز کمالوند: کمک داور ویدیوی در سه هفته پایانی لیگ دسته اول استفاده شود

ترکیب احتمالی استقلال مقابل آلومینیوم اراک

بابایی: به صورت موقت تا آخر فصل هستم

اسلامی: چه افرادی باعث سقوط نساجی شدند؟

شعار آبادان برزیلته، هواداران صنعت نفت

لیگ یک: آبادانی‌ها دوباره در بالای جدول

تساوی بی‌جان استقلال خوزستان و خیبر در کوره اهواز

نگاه حمایتی فولاد خوزستان به شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی/ تاکید بر استفاده از ظرفیت‌های داخلی برای تامین قطعات و تجهیزات

دقیقی: می‌توانستیم برنده بازی با استقلال خوزستان باشیم

پیکان متوقف شد و صنعت نفت آبادان به رده سوم رسید/ معادله صعود به لیگ برتر پیچیده‌تر شد +جدول

حسرت بزرگ قائمشهری ها؛ فقط معجزه این تیم را نگه می دارد!/ وی ای آر هم با نساجی سرناسازگاری گذاشت! +فیلم

پیام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان به مناسبت گرامیداشت روز معلم

هشدار قرمز هواشناسی خوزستان؛ توده گرد و خاک عراقی در راه است

چادرملو 1-1 فولاد خوزستان؛ رتبه سوم برای اهوازی‌ها رویا ماند

یحیی گل محمدی: داوری باتوجه به شرایط جوی بازی خوب بود + فیلم

خلیفه‌اصل: خوشحال نیستیم/ بازیکنان از نظر بدنی کم آوردند

اعتراض خیبر به داوری: پنالتی‌ ما سوخت

پاسخ خلیفه‌اصل درباره آینده دو بازیکن اخراجی تیمش

ترخیص 500 خودروی برقی دپو شده در گمرک خرمشهر| لزوم ساماندهی بازار کالاهای اساسی

احمد جمشیدی، مشاور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش شد

ساکت الهامی از نساجی استعفا داد

اخباری: برنده بازی تماشاگران خانم بودند!

مرادی: دو بازی آخر را می‌بریم تا تک‌رقمی شویم

قرارداد تاریخی میان ایران و روسیه؛ پزشکیان و پوتین قرار چالوس گذاشتند

انگار که لال شده باشم ؛ شاید هم کور و کر !

«طهورا»؛ نگاهی متفاوت به زنان در دوره امامت امام رضا(ع)

بررسی روند تعویق مذاکرات از نگاه تهران تایمز

عراقچی دلیل تعویق مذاکرات با آمریکا را اعلام کرد

پیروزی چادرملو در نیمه نخست مقابل فولاد/ تساوی بدون گل نساجی – هوادار و استقلال خوزستان – خیبر + فیلم

قهرمانانی که هیچ وقت دیده نمی‌شوند

انتقاد شدید رهبر انصارالله از سکوت جهان اسلام در برابر غزه