پیام خوزستان

آخرين مطالب

دریاچه آزادی برای رویینگ سم است گفتگو

دریاچه آزادی برای رویینگ سم است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش “ورزش سه” و به نقل از ایسنا، نشست خبری محسن شادی سرپرست فدراسیون رویینگ در محل این فدراسیون برگزار شد. 
شادی در ابتدای نشست بیان کرد: از مهرماه 1403 با ابلاغ آقای دنیامالی مسئولیت فدراسیون به من داده شد و با توجه به سابقه ورزشی من این اتفاق رخ داد. مسئولیت سنگینی بود که فدراسیونی که تا به حال وجود نداشته باید راه اندازی می شد و در شش ماه روزهای سختی داشتیم و هر روز تلاش کردیم استفاده بهینه کنیم.
در ابتدا 6 ورزشکار پنج دختر و یک پسر در اردو داشتیم اما الان 186 ورزشکار داریم. مشکل پارو داریم
سرپرست فدراسیون رویینگ در مورد مسابقات پیش رو گفت: پنج اردو برگزار کردیم و تا بازی‌های آسیایی اردوها ادامه دارد و در چند مسابقه شرکت می کنند تا رقیبان خود را بشناسند. چند ورزشکار ما جدید هستند. الان مشکل پارو و ارگو داریم. منابع تامین کردیم اما نمی توانیم خرید کنیم چون قانونی زمان بر است و از وزارت ورزش پیگیر هستیم تا مجوز لازم داده شود. 
او در مورد کمپ تمرینی ورزشکاران گفت: سه کمپ برای تیم ملی در نظر داشتیم که دو تا از آنها کمپ تابستانی است‌. دختران در ارومیه و پسران در مهاباد تمرین می کنند. دلیل انتخاب آذربایجان غربی برای کمپ ها امکانات خوب آنها بود و برای ‘وانگجو و قهرمانی جهان و دوره قهرمانی خودم و دوستانم hc امکانات سدهای این استان استفاده می کردیم. بنا به شرایط در نظر داشتیم این دو سد به عنوان کمپ دائمی باشند. سهمیه قاره ای در اردیبهشت است و باید کمپ زمستانی در جنوب ایران داشته باشیم. بازدیدهایی از بوشهر داشتیم و اگر مشکل اسکان حل شود به عنوان کمپ زمستانی دائمی خواهد بود.
وی در مورد راه اندازی هیات ها گفت: ما نمی‌توانیم همه هیات ها را فعال کنیم چون نه امکانات دارند و نه آب. 18 استان را در نظر داریم فعال کنیم و به 16 استان هم ابلاغ دادیم.
برگزاری انتخابات فدراسیون تا مهرماه
سرپرست فدراسیون رویینگ در پاسخ به این پرسش که فاصله کمی تا بازی‌های آسیایی است و تکلیف انتخابات فدراسیون چه خواهد شد؟ تصریح کرد: از قبل از عید پیگیر هستیم. دستورالعملی کمیته ملی المپیک دارد که تا مجمع فوق‌العاده و عمومی برگزار نکنیم ما را به رسمیت نمی‌شناسد بنابراین پیگیر هستیم مجمع عمومی برگزار کنیم. ان‌شاءالله از فردا نامه برگزاری مجمع عمومی ارسال شود و اواخر اردیبهشت مجمع عمومی برگزار خواهد شد. سپس کمیسیون‌ها تعیین می‌شود و سپس تا مهرماه انتخابات برگزار می‌شود مگر مشکل خاصی پیش بیاید. در مورد تعداد مربی و داور هم برای ورود به کمیسیون مشکل داریم و داریم آن را حل می‌کنیم. 75 روز بعد از انتخابات کمیسیون ورزشکاران، انتخابات فدراسیون می‌تواند انجام شود.
به ملایی فرصت دادیم، تمرین نکرد
شادی در مورد غیبت نازنین ملایی در اردوی رویینگ گفت: اردو را از آذرماه شروع کردیم. نازنین ملایی، مهسا جاور و زینب نوروزی از روز اول نتوانستند شرکت کنند. ملایی 18 ماه دور از رویینگ است و بعد از اتمام بازی‌های آسیایی، کامل رفته است. ملایی هم‌تیمی من بود با توجه به سابقه‌ای که داشتیم و ورزشکار برتر رویینگ بود، روزی که ما آمدیم با او حرف زدیم و فرصت دادیم تا عید تصمیم بگیرد که در اردو شرکت کند یا در اردوی خارج از کشور خودش تمرین کند. تا پایان اردوی چهارم تمرین نکرد، گفتم بعد از عید اجازه ندارم به اردو دعوتش کنم و قانونی نیست و از اردوی پنجم که از ششم فروردین به صورت آنلاین بود، دعوت نشد.
نوروزی تا آخر فروردین دور از اردو است
او در مورد نرفتن دختران المپیکی به اردوی تیم ملی بیان کرد: مهسا جاور پیشکسوت است و پر افتخارترین قایقران بعد از من است. قرار بود در بهمن ماه در اردو باشد اما در مسابقه قرارداد بسته بود و به زینب نوروزی و مهسا جاوری تا عید مجوز دادیم که در تهران تمرین کنند و طبق برنامه تمرینی خانم مرادخانی بود. خانم مرادخانی بهترین نتیجه را در بازی‌های آسیایی جاکارتا گرفت و با بررسی عملکردش، انتخاب شد.
مخالفت با درخواست دختر قایقران برای تمرین با فرزام
شادی در مورد درخواست فاطمه مجلل برای تمرین با افشین فرزام گفت: از ما درخواست کرده بود که با فرزام تمرین کند چون از ابتدا با او بود و ما هم اعلام کردیم نمی‌شود و قانون اجازه نمی‌دهد و سه، چهار روز ما و مربی با او حرف زدیم و به تمرینات برگشت. زینب نوروزی متاهل است و برای حضور در اردو مشکل داشت و با او حرف زدیم تا آخر فروردین دور از اردو و با برنامه خانم مرادخانی تمرین کند و از اردیبهشت وارد اردو باید شود.
کسی به کمیته انضباطی دعوت نشده است
وی در پاسخ به این پرسش که شنیده شده ورزشکاران معترض به کمیته انضباطی دعوت شدند درست است؟ گفت: نه اصلا، هیچ ورزشکاری را کمیته انضباطی نکردیم و تهدید نشدند و ورزشکارانی که مشکل داشتند پیش ما آمدند و حرف زدیم و هیچ مشکلی بین فدراسیون و ورزشکاران نیست و می‌توانید از ورزشکاران و خانواده آن‌ها بپرسید. قبل از عید مربی با یک ورزشکار صحبت کرد که حاشیه نداشته باشد و همین. امیدوارم هیچ موقع کسی را به کمیته انضباطی دعوت نکنیم.
دریاچه آزادی برای رویینگ سم است
شادی در پاسخ به این پرسش که چون رویینگ پیست استاندارد ندارد، جدا شدنش از قایقرانی درست بود؟ گفت: دریاچه هم استاندارد نیست. از سال 86 که وارد این رشته شدیم حدود 90 درصد اردوهای ما خارج از تهران بود. حتما باید رویینگ جدا می‌شد. به قول آقای دنیامالی دریاچه‌ آزادی برای ورزشکار سم است چون با آن که مسافتش بیش از هزار متر است، عادت می‌کند. کشورهای دیگر هم در دریاچه، رودخانه و پشت سد تمرین می‌کنند. خود من در چین در پشت سد تمرین کردم.
مربی خارجی می‌آوریم که مدال المپیک داشته باشد
او در مورد آوردن مربی خارج برای رویینگ تصریح کرد: روز اول که فدراسیون تحویل گرفتم، با آقای فرزام و خانم مرادخانی و کبوتری جلسه گذاشتم و قرار بر این شد حتما مربی خارجی بیاوریم و حد آن بالاتر از فرزام و مرادخانی باشد. آقای فرزام چهار دوره المپیک بوده و نتایج خوبی در سطح آسیا گرفت. هدف ما این است مربی که می‌آوریم مدال طلا، نقره و برنز المپیک و طلا و نقره جهان را در کارنامه داشته باشد. حتی با فدراسیون جهانی هماهنگ کردیم و ما، آلمان و استرالیا درخواست مربی کردیم. بیش از 40 مربی برای ما رزومه فرستادند اما سه، چهار نفر مورد قبول ما بودند. آنها هم به خاطر تحریم نتوانستند بیایند و مربی خوب باشد حتما قرارداد می‌بندیم. هدف ماست که نتایج خوبی بگیریم. اگر هدف قهرمانی آسیا باشد، با همین مربیان داخلی می‌توانیم اما برای اینکه در بازی‌های آسیایی، جهان و المپیک حرف برای گفتن داشته باشیم باید مربی خوب خارجی بیاوریم. پیگیر هستیم و رایزنی کردیم که اگر اتفاقی نیفتد در شرف آوردن مربی خارجی هستیم.
مدال‌های رویینگ در بازی‌های آسیایی تکرار شود، کاری نکردیم
سرپرست فدراسیون رویینگ در مورد تامین اعتبارات فدراسیون رویینگ گفت: طبق جلسه‌ای که قبل از عید داشتیم، آقای مناف هاشمی گفت، تا اواخر فروردین و اوایل اردیبهشت قرار است تفاهم‌نامه ها امضا شود تا تامین اعتبارات انجام شود. اعتبارات خوبی در ابتدا به ما پرداخت شد و مشکل مالی نداشتیم و امیدوارم سال 1404 هم وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک دست ما را بگیرد. اگر در بازی‌های آسیایی همان مدال‌های قبل را تکرار کنیم، هیچ تغییری نکردیم. باید در بازی‌های آسیایی رنگ و تعداد مدال‌ها تغییر کند.
او افزود: از طرفی استان‌ها امکانات محدودی دارند و استانی داریم که یک قایق با 10 ورزشکار دارد. باید خودمان در اردوها با ورزشکاران کار کنیم تا کم کم استان‌ها تجهیز شوند و سپس با برگزاری مسابقات داخلی نفرات انتخاب شوند.
کاندیدای انتخابات می‌شوم
شادی در مورد حضور خود در انتخابات فدراسیون رویینگ تاکید کرد: برنامه دارم و کاندیدا می‌شوم البته اگر وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و استان‌ها صلاح بدانند.
از همه استان‌ها نیرو آوردیم
وی در مورد استفاده از همشهریان خود در فدراسیون گفت: آقای پزشکیان همشهری ما است و حرف از وفاق ملی می‌زند. ما هم در فدراسیون هر کجا دیدیم کسی می‌تواند به ما کمک کند از او استفاده کردیم‌. در حال حاضر از نفراتی استفاده کردیم تا بتوانند در استان‌های خود کار کنند. من می‌خواستم عاقل حبیبیان را به عنوان کمک مربی بیاورم، گفتم فکر می‌کنند همشهری خود را آورده است اما شاید در آینده این اتفاق بیفتد چون می‌خواهیم از همه نفراتی که مثمرثمر هستند استفاده کنیم.
شادی در پایان گفت: باید از آقای سهرابیان رییس فدراسیون قایقرانی تشکر کنم که در این شش ماه دست ما را گرفت و کمک کرد. او در این مدت هفت سال به عنوان رییس فدراسیون زحمات زیادی برای رویینگ کشید. کار او هم سخت است پنج رشته را باید همزمان حمایت کند و تعداد نفرات و اردوها زیاد است. الان هم از او کمک می‌گیرم چون فدراسیون تازه تاسیس است و کار زیاد و سخت است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1081292/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شعری از عباس کیقبادی، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

نکوداشتی برای سعید حمیدیان

دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا پایان یافت

گفتگوی صریح آخرین خبر با نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با موضوعات کشاورزی، فساد، هدررفت منابع آبی-خاکی و امنیت غذایی

عمان: دور جدید مذاکرات هفته آینده مجدد برگزار می‌شود

ویتکاف به ابوظبی سفر کرد

عراقچی: اختلاف در کلیات و جزئیات همچنان وجود دارد؛ از روند شکل‌گیری مذاکرات رضایت داریم

آکسیوس: مذاکرات ایران و آمریکا در حال پیشرفت است

نخست وزیر پاکستان حادثه بندر شهید رجایی را تسلیت گفت

عراقچی: در دور سوم گفتگوها در نقطه‌ای هستیم که شاید اگر مذاکرات دیگری بود، به این سرعت نمی‌توانستیم برسیم

رویترز: سومین دور مذاکرات هسته‌ای با ایران مثبت و سازنده بود

جزئیات و حواشی گفتگوهای ایران و آمریکا در مسقط؛ دور سوم مذاکرات پایان یافت

حل مشکل ناترازی انرژی با تغییر ساعت کاری ادارات

وضعیت قرمز آلودگی در 4 استان

برخی در راه سرمایه‌گذاری برای تولید مسکن سنگ انداختند

باز شدن پرچم بزرگ استقلال با شعار « عالیجناب ایران » روی سکوهای آزادی +فیلم

ضرورت توجه به معماری ایرانی - اسلامی در ساختمان‌های شاخص تهران

تساوی استقلال و پیکان در نیمه نخست

استقلال و پیکان با تساوی در نیمه نخست به رختکن رفتند

حضور نظری جویباری در استادیوم آزادی

صحنه مشکوک داوری در محوطه جریمه پیکان؛ روی محمدرضا آزادی پنالتی شد؟ +فیلم

نمی خوام مثل آدم های بدبخت زندگی کنم!

از اکران «وحشی» تا چند خبر تئاتری

والیبال در نقطه صفر مرزی

نصیری‌نژاد: کوراش از بازی‌های آسیایی ناگویا حذف نشده است

طبیعت حریف شهرداری گرگان در فینال لیگ بسکتبال شد

سکه در سراشیبی ریزش؛ دلار سبزپوش شد

داستان ضرب المثل ضرب المثل گدا به گدا رحمت به خدا

من از نهایت شب حرف می زنم!

معارفه رئیس هیئت رئیسه صندوق‌های بازنشستگی نفت

سازندگی گروه‌های جهادی در محله‌های کم برخوردار اهواز + فیلم

ضرورت رفع ممنوعیت صادرات سیب‌ زمینی از مرز شلمچه توسط جهاد کشاورزی خوزستان

تصمیم گیری درباره جنگ و صلح باید منحصر به سازمان آزادی‌بخش فلسطین باشد

ترکیب تیم فوتبال استقلال تهران مقابل پیکان اعلام شد

ترکیب استقلال مقابل پیکان مشخص شد

حال و هوای ورزشگاه آزادی پیش از شروع بازی مهم استقلال |‌ویدیو

ترکیب استقلال و پیکان اعلام شد

ترکیب استقلال و پیکان در جام حذفی

30 درصد آلودگی اهواز ناشی از نفت و گاز است | خوزستانی ها به دلیل آلودگی در حال مهاجرت هستند

رونمایی از اولین ترکیب جباری برای استقلال با یک بازیکن ویژه

عامل حذف پرسپولیس مقابل استقلال!

پاسخ دختر پولدار به درخواست ازدواج پسر فقیر

گاهی یکی می‌مونه با همه چیزت

اسکار بردیم اما زندگی‌مان بهتر نشد

بخش کوچکی از ستارگانِ کهکشانِ آندرومدا

تصویری نزدیک از کهکشان مارپیچی میله‌ای

داستان تخم اژدها؛ نبرد نور و تاریکی در فاصله 4200 سال نوری

اینترنت ماهواره‌ای ارزان از راه رسید

امام جمعه کیش در حضور نمایندگان خانه ملت، خواستار اعمال معافیت مالیاتی مناطق آزاد شد

ایجاد منابع پایدار درآمدی برای کیش ضرورت دارد