پیام خوزستان

آخرين مطالب

پیش بینی قیمت طلا و سکه 25 فروردین 1404؛ ریزش 11 میلیونی قیمت سکه‌های سنگین اقتصادي

پیش بینی قیمت طلا و سکه 25 فروردین 1404؛ ریزش 11 میلیونی قیمت سکه‌های سنگین
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - تجارت نیوز / قیمت طلا و سکه روز یکشنبه برای دومین روز متوالی با روند نزولی بازگشایی شد و در ادامه فعالیت بازارها با بیشترین افت تاریخی همراه شد. ریزش 15 هزار تومانی قیمت دلار در زمان بسته بودن بازارهای جهانی، باعث سقوط قابل توجه قیمت در بازار طلا شد و افت میلیونی حباب قطعات سکه را به همراه داشت.
قیمت طلا و سکه در دومین روز از هفته پایانی فروردین با کاهش قابل توجه قیمت بازگشایی شد. کاهش قیمت تمام قطعات سکه، میلیونی بود و طلا نیز عقب‌نشینی‌ قیمتی قابل توجهی داشت.
تلرانس کاهش قیمت در بازار طلا روز یکشنبه 700 هزار تومان تا 11 میلیون و 300 هزار تومانی بود. حباب سکه‌ نیز با ریزش‌های چند میلیونی همراه شد و تاثیر افت قیمت دلار را تشدید کرد.
بازار
پیش بینی قیمت طلا و سکه
بررسی بازار ارز حکایت از این دارد که خریداران در فاز احتیاط قرار دارند و فروشنده در بازار زیاد شده است. همزمانی اخبار مساعد سیاسی و سیگنال‌های کاهشی از بازار ارز باعث شده انتظارات تورمی کاهش چشمگیری داشته باشد.
معامله‌گران با توجه به اخبار خوش‌بینانه مربوط به مذاکرات ایران و آمریکا در روز شنبه، چشم به قیمت دلار و روند نزولی این اسکناس دوخته‌اند. روز دوشنبه معاملات طلای جهانی نیز آغاز می‌‍شود و روند این بازار نیز می‌تواند در قیمت طلا اثرگذار ظاهر شود.
قیمت نقره 10 هزار تومان ریخت
گفتنی است اونس جهانی طلا در لحظه نگارش این گزارش روی رقم 3236 دلاری و اونس جهانی نقره روی رقم 32 دلار و 25 سنتی ثابت ایستاده است. هر گرم نقره 999 با کاهش 10هزار و 270 تومانی در سطح 112 هزار و 330 تومانی در حال معامله است.
سکه بهار پرچمدار افت قیمت شد
قیمت سکه امامی یکشنبه 24 فروردین با کاهش 11 میلیون و 230 هزار تومانی روی رقم 77 میلیون 280 هزار تومانی ایستاد. قیمت سکه‌ بهار آزادی با افت 11 میلیون و 325 هزار تومانی روی رقم 68 میلیون و 180 هزار تومانی معامله شد.
گفتنی است قیمت نیم‌سکه کاهش 6 میلیون و 500 هزار تومانی داشت و ربع‌ سکه با کاهش دو میلیون و 500 هزار تومانی و به ترتیب با رقم 52 میلیون تومان و 27 میلیون تومانی معامله شدند. سکه گرمی با افت 700 هزار تومانی در سطح 13 میلیون و 800 هزار تومانی ایستاد.
مثقال طلا 29 میلیونی شد
قیمت طلا نیز روز یکشنبه کاهش قابل توجهی داشت. هر مثقال طلای 18 عیار کاهش دو میلیون و 618 هزار تومانی داشت و با رقم 29 میلیون و 332 هزار تومانی معامله شد. هر گرم طلای 18 عیار با افت 613 هزار تومانی در محدوده 6 میلیون و 765 هزار تومانی ایستاد. قیمت طلای دست دوم نیز با رقم 6 میلیون و 674 هزار تومانی معامله شد.
حباب سکه گرمی افزایشی شد
حباب سکه در دومین روز هفته در تمام قطعات به غیر از رشد 208 هزار تومانی سکه گرمی، کاهش داشت. حباب سکه امامی سه میلیون و 310 هزار تومان، سکه بهار آزادی یک میلیون و 945 هزار تومان، نیم سکه دو میلیون و 806 هزار تومان و ربع سکه 654 هزار تومان کاهش داشت.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1080060/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کلاهبردار فضای مجازی با پوشش دوستیابی در آبادان به‌دام افتاد

اظهارات سرمربی تیم ملی چوگان پس از استعفای ناگهانی: نظر خودم بود

5 حرکت برتر بسکتبال NBA در شب گذشته

ولایتی خطاب به ترامپ: نه ایران آمریکای لاتین است و نه خلیج فارس، خلیج مکزیک است

خلیج فارس در کلام غیرفارسی زبانان

رئیس‌جمهور عراق: ایران، دوست ماست و روابط خوبی با هم داریم

تسنیم: «مدنی‌زاده» گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت اقتصاد است

عربستان: راه‌های تقویت روابط در سفر عراقچی بررسی شد

بازگشت گرما به خوزستان | ایران 1.5 درجه گرمتر شد

افتتاح اولین ورزش باستانی در حسینیه بنی فاطمه اصفهان + فیلم

مدافع خارجی آبی‌ها در آستانه فسخ قرارداد!

صهیونیستها از جنگ خسته شده‌اند

تمدید قرارداد مربی آبی‌ها برای یک فصل دیگر

درخواست سرپرست جهاد کشاورزی خوزستان از رئیس‌جمهور برای پرداخت مطالبات گندم‌ کاران و حمایت از توسعه آبیاری نوین

حسین کعبی با استقلال خوزستان تمدید کرد

حسین کعبی با آبی‌پوشان تمدید کرد

استقلال قرارداد ملی پوش سابق را تمدید کرد

کعبی در استقلال خوزستان ماندنی شد

چهره ها/ گوینده سابق خبر صداوسیما مجددا ازدواج کرد

قابلیت جدید یک تلسکوپ فضایی برای مطالعه سیاره‌های در حال مرگ

توقف منچسترسیتی در خانه تیم سقوط کرده!

استعفای سرمربی تیم‌ملی چوگان پس از صعود به جام جهانی آمریکا!

فلیک: روی ال‌کلاسیکو متمرکز هستیم و برد می‌خواهیم

آنچلوتی: درهای رئال به روی ژابی باز است

پورعلی‌گنجی بازی آخر فصل را از دست داد

نگرانی در اردوی پرسپولیس؛ سردار مصدوم شد

برگزاری کنگره شهدای غریب در اسارت، کاری ارزشمند بود

توقف کانتینرها در گمرک بندر عباس به دلیل خرابی 2 ماهه سامانه جامع تجارت

روز آرام بازار سکه و طلا؛ دلار ثابت ماند

آمادگی پتروشیمی پردیس برای اجرای طرح‌های مدیریت مصرف انرژی

فاز 2 منطقه ویژه پتروشیمی گامی برای تکمیل زنجیره ارزش

آریاساسول از مدل ارزیابی ریسک آنلاین رونمایی می‌کند

رونمایی از سند توسعه زنجیره ارزش هیدروژن در صنعت نفت

نشست خبری معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش

بازنگری طرح‌های پتروشیمی بر اساس آمایش سرزمینی

همکاری‌های ایران و روسیه در صنعت پتروشیمی گسترش می‌یابد

مجلس مصمم به حمایت از صنعت پتروشیمی است

گسترش دیپلماسی انرژی نفت و گاز پارسیان در نمایشگاه نفت

رئیس کمیسیون انرژی مجلس در استودیوی «شانا»

بازدید رئیس کمیسیون انرژی مجلس از نمایشگاه نفت

آغاز پروژه پکیج‌های نوین کلرزنی در پتروشیمی اروند

بهره‌برداری از 427 کیلومتر خطوط لوله گاز در 1403

امضای تفاهم‌نامه اجرای طرح پایلوت تزریق نانوسیال در آزادگان شمالی

هلدینگ خلیج‌فارس، صدای اوتیسم شد

نشست سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد

حمایت فراکسیون مستقلین از «تکرار» ریاست قالیباف بر مجلس

تودهنی به ترامپ درباره گنده‌گویی‌اش درخصوص خلیج فارس

جزئیات دیدار عراقچی با وزیر خارجه عربستان

قالیباف: درآمد نفتی ایران از 119 میلیارد دلار در سال‌های اخیر به 17 میلیارد دلار کاهش یافته است

واکنش عراقچی به اقدام خصمانه سوئد علیه ایران