پیام خوزستان

آخرين مطالب

نغمه‌های شاد مهدی زایری؛ نماد فرهنگ اهواز در دنیای موسیقی شهرستان ها

نغمه‌های شاد مهدی زایری؛ نماد فرهنگ اهواز در دنیای موسیقی
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش خبرآنلاین از اهواز، در دل اهواز، شهری با تاریخ و فرهنگ غنی، مهدی شیخ زایری به عنوان یکی از برجسته‌ترین چهره‌های موسیقی پاپ عربی شناخته شده است. او در سال 1372 در خانواده‌ای پرجمعیت به دنیا آمد؛ خانواده‌ای که در آن سه برادر و چهار خواهر با هم زندگی می‌کردند. از همان دوران کودکی، عشق به موسیقی در دل زایری جوانه زد و او را به دنیای پرمخاطره هنر سوق داد.
زایری از سال 1391 با آهنگسازی و خوانندگی شروع به کار کرد و به‌سرعت در میان مردم عرب خوزستان محبوبیت پیدا کرد. او در منطقه گلستان اهواز زندگی می‌کند و با نواختن سازهایی همچون ارگ، پیانو و گیتار، آثارش را خلق می‌کند. مهدی به عنوان بنیانگذار شرکت «ترند الاهواز» در استودیو خود، نه تنها به تولید موسیقی می‌پردازد، بلکه در تلاش است تا هنرمندان جوان را نیز حمایت کند.
موسیقی زایری، آینه‌ای از فرهنگ و آداب و رسوم مردم عرب است. هر ساله در ایام عید، او با آهنگ‌های شاد و دلنشین‌اش، قلب مردم را شاد می‌کند. این آهنگ‌ها که بیشتر بر اساس رسوم اهوازی ساخته شده‌اند، به او این امکان را می‌دهند که به عنوان یک سفیر فرهنگی، صدای مردمش باشد. آثار مشهوری چون «مریخ»، «سلاح الروسی»، «عشق الهور» و «نحن العرب» از او، نه تنها در خوزستان بلکه در سراسر ایران شناخته شده‌اند.
زایری در طول فعالیت‌های هنری‌اش، کنسرت‌های بسیاری در صدا و سیما و مکان‌های دولتی برگزار کرده و همواره با تلویزیون‌های محلی و ملی همکاری کرده است. او با تکیه بر تجربیاتش در زمینه تئاتر، می‌داند که چگونه احساسات را به شنوندگان منتقل کند. این توانایی او را به یکی از ستاره‌های موسیقی پاپ عربی تبدیل کرده است.
جوایز و تقدیرنامه‌های متعدد از ارگان‌های دولتی و مردمی، گواهی بر تلاش‌های مداوم اوست. او تحت تأثیر استاد موسیقی‌اش، احمد عبدالمجید، به یادگیری و پیشرفت در هنر خود ادامه داده و همواره سعی کرده است تا با الهام از زندگی و فرهنگ مردمش، آثار جدیدی خلق کند.
زایری با اشاره به چالش‌هایی که در راه رسیدن به موفقیت با آن‌ها مواجه شده، از کمبود امکانات موسیقی و سختی‌ها سخن می‌گوید. اما او با ایمان به خود و به قدرت هنر، این موانع را پشت سر گذاشته و به ترویج فرهنگ عرب اهوازی پرداخته است. او به خوبی می‌داند که هر نت موسیقی‌اش، نمایانگر بخشی از هویت و تاریخ مردمش است.
مهدی زایری به زودی آثار جدیدی را در فضای مجازی منتشر خواهد کرد و با هر قدمی که برمی‌دارد، بر عزم خود برای معرفی فرهنگ غنی عربی به دنیا تأکید می‌کند. او با شور و شوق، پرچم این شهر بزرگ را به افتخار برافراشته نگه می‌دارد و به امید آینده‌ای روشن‌تر برای هنر عربی، به مسیرش ادامه می‌دهد.
کد خبر 2047527

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1077670/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ویدیو: گل اول نفت مسجدسلیمان به پالایش نفت بندرعباس توسط امین هاشمی فرد

موقعیت جغرافیایی و دسترسی به آب‌های آزاد، شبکه منظم حمل‌ونقل و نزدیکی به بازار‌های هدف در منطقه، از مزیت‌های رقابتی فولاد خوزستان نسبت به رقبا در حوزه صادرات محصول است

پیام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان به مناسبت روز جهانی کارگر

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

مصدوم کلیدی استقلال آماده بازی آلومینوم

کوبارسی: با این نتیجه باید از خودمان انتقاد کنیم!

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

زومر، متشکریم که آن توپ را گل کردی!‏

شوک به استقلال/ شاکی جدید در راه است؟

لوله پلی اتیلن چیست و چه مزایایی دارد؟

پیوستن تیوی بیفوما به پرسپولیس هنوز نهایی نشده؛ استقلال، فولاد و گل گهر دیگر مشتریان

اسکوچیچ جانشین شجاع را انتخاب کرد!

واکنش رونالدو به حذف النصر؛دنیا ادامه دارد!

باشگاه پرسپولیس: محرومیت پیروانی را فورا لغو کنید

چه می‌کنه لامین یامال؛ بارسلونا 3-3 اینتر

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا

موقعیت خوب برای طارمی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

اعتراض شدید پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی

بحران برق در اسپانیا؛ بارسلونا 3-3 اینتر

حاشیه سود فولاد خوزستان 8 تا 10 درصد است

خاطره جالب منتقد سینما از نقدی که نوشت و فراستی رد کرد!

تیغ تا حالا سُریده روی پوستت؟!

بدبیاری فلیک در نیمه اول؛ کنده مصدوم شد!

جواد خیابانی گزارشگر بازی استقلال - جوبیلو ایواتای ژاپن در فینال جام باشگاههای آسیا

تمجید هالند از یامال؛ پسر، تو فوق‌العاده‌ای!

مهدی طارمی با مچ‌بند مشکی به یاد مردم بندرعباس

گل سوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

کاوازاکی حریف الاهلی در فینال لیگ نخبگان شد؛ رونالدو و النصر عاجز از صعود به دیدار نهایی

باز آمدم چون ماه نو!

شاعرانه/ نه دست مانده نه تاب و توان به پیکر من

بادامچیان: آمریکا متوجه شده نمی‌‎تواند ایران را تحت فشار بگذارد

از مطالبات کارگران تا قول رئیس‌جمهور به آن‌ها در حاشیه مراسم روز کارگر

المانیتور به نقل از منابع اسرائیلی: بهترین گزینه ترامپ برای کسب صلح نوبل، پرونده ایران است

محسن مهدوی دانشجوی فعال حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا آزاد شد

حاشیه‌نگاری خبرنگار صداوسیما از روز بارانی حیاط دولت

توییت وزیر خزانه داری آمریکا درباره توسعه تهاجمی ایران در زمینه موشک‌ها و سایر قابلیت‌های تسلیحاتی

مناظره‌‌ی بی‌سابقه دو مقام سابق ایران و اسراییل بر سر برنامه هسته‌ای ایران

روسیه: هرگونه بیانیه ستیزه‌جویانه علیه ایران غیرقابل قبول است

گشایش دفتر یادبود جان‌باختگان انفجار بندر شهید رجایی در نیویورک

اعترافات جاسوس ارشد موساد که امروز اعدام شد

هوای 10 شهر به وضعیت خطرناک رسید

پیشرفت‌های چشمگیر خوزستان در تثبیت مالکیت اراضی کشاورزی

انتصاب مدیران بدون هماهنگی با فرمانداران قابل قبول نیست

زخمی شدن 2 نظامی اسرائیلی در جنوب نابلس +فیلم

گل‌محمدی: فقط خاطره خوب از مردم یزد دارم/ شانس صعود چند پله‌ای داریم