پیام خوزستان

آخرين مطالب

معاون اول رئیس جمهور در نشست هم اندیشی با فعالان اقتصادی، مسئولان و مدیران جزیره کیش:

یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مناطق آزاد، توسعه همکاری‌های اقتصادی با کشورهای همسایه است منطقه آزاد کیش

یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مناطق آزاد، توسعه همکاری‌های اقتصادی با کشورهای همسایه است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مناطق آزاد، به ویژه کیش، با توجه به موقعیت جغرافیایی و زیرساخت‌های موجود، قابلیت تبدیل شدن به هاب منطقه‌ای را دارند / اهمیت نقش مناطق آزاد در اقتصاد ملی و چشم انداز توسعه در سال جدید

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، معاون اول رئیس جمهور بر اهمیت نقش مناطق آزاد در اقتصاد ملی و چشم انداز توسعه در سال جدید تاکید کرد و گفت: این مناطق با بهره‌گیری از قوانین ویژه و بسترهای مناسب، جایگاهی کلیدی در توسعه ملی ایفا کرده‌اند
دکتر محمدرضا عارف در نشست هم اندیشی فعالان اقتصادی، مسئولان و مدیران جزبره کیش که صبح چهارشنبه 6 فروردین در سالن رازی مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد؛ با بیان این که مناطق آزاد در دهه‌های اخیر با هدف توسعه اقتصادی و جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی ایجاد شدند، گفت:سهم مناطق آزاد در اقتصاد ملی باید به‌طور دقیق تعریف شود و با ثبات قوانین و سیاست‌های بلندمدت، این سهم می‌تواند به جهش اقتصادی کشور کمک کند.
وی افزود : این مناطق، با توجه به ویژگی‌هایی نظیر آزادی عملیاتی بیشتر در حوزه تجارت و تسهیل امور اقتصادی، توانایی تحقق شعارهای توسعه‌ای را دارند.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به چالش‌های قانونی و ثبات قوانین موجود در مناطق آزاد، خاطر نشان کرد: یکی از مشکلات اساسی مناطق آزاد، تغییرات مکرر قوانین است. قانونگذاری اولیه به‌طور کلی مناسب و کارآمد بوده اما عدم ثبات در اجرای آن، مانع تحقق اهداف بلند‌مدت شده است و برای تحقق مأموریت مناطق آزاد، ثبات قانونی و حذف تضادهای حقوقی امری حیاتی است.
دکتر عارف با تاکید بر این که تحقق شعارهای توسعه‌ای مستلزم اتخاذ تدابیر لازم در این زمینه است، افزود: صرفاً اعلام شعارهای بزرگ درخصوص توسعه کافی نیست؛ تحقق این شعارها نیازمند برنامه‌ریزی منسجم، ثبات قانونی و مدیریت یکپارچه است.
وی تعامل با کشورهای همسایه و نقش مناطق آزاد در منطقه را مهم ارزیابی کرد و گفت: یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مناطق آزاد، توسعه همکاری‌های اقتصادی با کشورهای همسایه است.کشورهای اوراسیا و شانگهای فرصت‌های خوبی برای مناطق آزاد ایجاد کرده‌اند و نیاز به تعامل جدی‌تر و عملگرایی در این حوزه باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
معاون اول رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد:مناطق آزاد، به ویژه کیش، با توجه به موقعیت جغرافیایی و زیرساخت‌های موجود، قابلیت تبدیل شدن به هاب منطقه‌ای در حوزه‌های گردشگری، آی‌سی‌تی، و های تک را دارند.
معاون اول رئیس جمهور با بیان این که یکی از مهم‌ترین موضوعات در سال جدید، جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی است، گفت: برنامه‌ریزی برای شناسایی و جذب سرمایه‌گذاران علاقه‌مند ضروری است؛ چراکه رقبا در منطقه فرصت‌های سرمایه‌گذاری را به‌سوی خود می‌کشند.
دکتر عارف در تکمبل سخنان خود، افزود: در شرایط رقابتی، مناطق آزاد ایران باید به مزیت‌های متمایز خود نظیر قوانین حمایتی، زیرساخت‌های پیشرفته و موقعیت جغرافیایی استراتژیک تکیه کنند.
وی ادامه داد: توجه به سرمایه‌گذاری پیشرفته در فناوری‌های نوین می‌تواند نقش بزرگی در تحقق رشد اقتصادی 8 درصدی داشته باشد و مناطق آزاد باید به بستری برای حضور بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری در صنایع های تک، دیجیتال، و فناوری سلامت تبدیل شوند.
دکتر عارف بر تفاوت ها و مزیت های جزیره کیش با دیگر مناطق آزاد کشور اشاره کرد و گفت: نگاهی که به کیش وجود دارد باید در چارچوبی متفاوت باشد، چراکه این منطقه با توجه به ویژگی‌های خاص خود می‌تواند پیشرو از دیگر مناطق آزاد باشد.
گفتنی است در نشستی که با عنوان هم اندیشی فعالان اقتصادی، مسوولان و مدیران کیش با معاون اول رئیس جمهور برگزار شد بر این مهم تاکید شد که مناطق آزاد نقشی کلیدی در جهش اقتصادی کشور و عبور از چالش‌های تحریم دارند.
حاظرین در این نشست تاکید کردند با تثبیت قوانین، جذب سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی و بهره‌گیری از زیرساخت‌های موجود، این مناطق می‌تواند به موتور محرک رشد اقتصادی، توسعه فناوری و تعاملات بین‌المللی کشور تبدیل شوند.
فعالان اقتصادی تصریح کردند جزیره کیش، با توجه به قابلیت‌های منحصر به فرد خود، باید به عنوان الگوی موفق یک منطقه آزاد در سطح ملی و منطقه‌ای شناخته شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1070057/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صحبت هایی دلنشین از باران نیکراه

جلیلی: چرا برای طوفان الاقصی هیچ اثری ساخته نشده است؟

گلایه‌های بوژوویچ قبل از ترک ایران؛ سرقت نکردم، اجازه خداحافظی می‌دادید!

انتقاد از بی توجهی مسئولان به ساماندهی سه راه اشتلق

معاون وزیر راه: ایلام از مسیر کرمانشاه و خرم‌آباد به راه آهن متصل می‌شود

در جنگ غزه تاوان سنگینی داده‌ایم

قیمت طلا، سکه و ارز امروز؛ 11 اردیبهشت| تمام سکه 71 میلیون و 950 هزار تومان

نتانیاهو: هدف از جنگ آزادی اسرا نیست

آخر هفته چه فیلم هایی از رسانه ملی پخش می شود؟

ناریا هزارتوی یک قصه

ستایش بالاخره بله گفت

برگزاری روز نجوم 1404 در سراسر ایران با شعار «نجوم، آموزش و ترویج علم»

توسعه صادرات و گردشگری؛ مهم‌ترین دستاورد منطقه آزاد کیش در نمایشگاه ایران اکسپو 2025

بهترین گل‌های ستاره‌های زیر 21 سال

باشگاه استقلال: هنوز قراردادی با ماتزاری امضا نشده است

جواب رد مجید حسینی به کارتال و پرسپولیس

تجلیل از دختران معظم شهدا و بانوان شاغل در بنیاد شهید قم به مناسبت روز دختر

قوانین ایثارگری بازنگری می‌شود

«کلاه کیه؟» کتاب جدید مجید راستی منتشر شد

شعرخوانی زیبا از هوشنگ ابتهاج

رقابت داوطلبان کنکور هنر و زبان‌های خارجی آغاز شد

دیپلمات سابق ایران در نیویورک: ترامپ به دنبال همان هدف اوباما است؛ یک توافق استراتژیک با ایران

گزارش صداوسیما از سابقه بدعهدی‌های آمریکا در برابر ایران

فعال اقتصادی: آمریکا دیگر بیشتر از این نمی‌تواند به ایران فشار اقتصادی وارد کند

شهدا نماد مقاومت و اقتدار جمهوری اسلامی هستند

مردم لامرد در گردهمایی با شکوه از مردم مظلوم غزه حمایت کردند

برنامه ریزی برای اتصال ایلام به راه آهن از سمت کرمانشاه و خوزستان

پنج کیلومتر از طرح چهاربانده کردن دهلران به اندیمشک بهره‌برداری شد

کارگزاران حج یکشنبه با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند/ چرا دیدار کارگران و معلمان به تعویق افتاد؟

حکم اعدام دو سارق مسلح در این شهر اجرا شد

تحلیلگران به جستجوی صعود قیمت Jasmy: پیش‌بینی‌های صعودی در مقابل مقاومت 0.020 دلار!

کارگزاران حج یکشنبه هفته آینده با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند

«آواز بوقلمون» در سینماتک خانه هنرمندان ایران

علی صادقی واقعا خنده‌اش گرفت

زمین فوتبالو بزن به نام نوه‌ام

آغاز یک سریال تاریخی ـ فانتزی از فردا

بهترین سریال‌های 2025 که نباید از دست بدهید

مورچه جهنمی؛ شکارچی مرگبار 113 میلیون ساله

غرفه منطقه آزاد کیش در روز سوم ایران اکسپو 2025 میزبان بازدیدکنندگان تخصصی و هیئت‌های بین‌المللی بود

استاندار خوزستان: کارگران ستون فقرات تولید کشور هستند

جباری: برای قهرمان شدن باید بهتر شویم؛ لیگ برای ما مهم است

ارز تجاری ارزان‌تر شد/ کاهش 1000 تومانی حواله یورو

استاندار از برگزاری مطلوب آزمون سراسری در دانشگاه شهید چمران تقدیر کرد

تاکید بر نقش عشایر در توسعه پایدار استان

نشست شورای فرهنگی استانداری خوزستان برگزار شد

پیام تبریک استاندار خوزستان، به مناسبت روز کارگر

اختصاص 20 درصد سهام نیشکر به طرح 550 هزار هکتاری کشاورزی

خلیج فارس تار و پود هویت ملی و موتور محرکه اقتصاد مقاومتی است

تقویت هویت خوزستانی ذیل هویت ایرانی‌محور فعالیت‌های فرهنگی هفته ایرانی است

ظریف: کشورهای منطقه به این نتیجه رسیدند که امنیت خریداری شده برای آن‌ها امنیت نمی‌شود