پیام خوزستان

آخرين مطالب

درام عجیب رئال؛ 56 مصدوم و یک بازیکن سالم! ورزشي

درام عجیب رئال؛ 56 مصدوم و یک بازیکن سالم!
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ورزش 3/ رئال مادرید در این فصل به معنای واقعی کلمه با بحرانی جدی در زمینه مصدومیت بازیکنانش روبرو است.
 دقیقه 93 بازی بین رئال مادرید و ویارئال در لا سرامیکا بود. خیل مانزانو پایان مسابقه را اعلام کرد و تصویر نهایی نشان داد که تعداد زیادی از بازیکنان رئال مادرید روی زمین افتاده‌اند: بلینگام، شوامنی، امباپه که می‌گفت «مُردم»... اما خیلی زود دوربین‌ها روی فران گارسیا متمرکز شدند که او هم روی چمن نشسته بود و بانداژی روی پایش داشت.
زنگ خطر زمانی به صدا درآمد که او در برابر کادر پزشکی دستش را به سمت کشاله رانش برد. تنها سه روز بعد، مصدومیت این مدافع چپ تأیید شد که او را برای چند هفته از میادین دور نگه خواهد داشت. اما این تنها بخشی از درامای همیشگی در رئال مادرید است؛ تیمی که از ابتدای فصل و با آخرین مصدومیت فران گارسیا، مجموعاً 56 گزارش پزشکی از پیش‌فصل تا به حال ثبت کرده است.
یا به بیان دیگر، با احتساب بازیکنانی که به تیم‌های ملی‌شان دعوت شده‌اند و مصدومان، کارلو آنچلوتی در حال حاضر فقط یک بازیکن در اختیار دارد: لوکاس واسکز. این تمامی مشکلات جسمانی‌ای هستند که رئال مادرید در این فصل متحمل شده است اما در برخی موارد، بازیکنان باوجود مصدومیت همچنان به میدان رفته‌اند؛ با بانداژهای مختلف یا تحت مراقبت‌های ویژه برای جلوگیری از آسیب بیشتر.
لازم نیست برای به یاد آوردن این واقعیت به گذشته‌ای دور برویم. بازیکنانی مانند فران گارسیا، رودیگر، بلینگام و فدریکو والورده در بازی برابر ویارئال با محافظ‌های مختلف بازی کردند. فصل طولانی است و تلاش‌های مداوم روی بازیکنانی که بیشترین دقایق را بازی کرده‌اند اثر گذاشته است.

پیام خوزستان

بهترین تأییدیه برای شرایط سخت این فصل رئال مادرید، وضعیت نامساعد درمانگاه این تیم است که از همان ابتدای فصل مملو از بازیکنان مصدوم بوده است. رئالی‌ها فصلی دشوار را پشت سر گذاشتند. آنها علاوه بر قهرمانی در لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا، بازیکنان بسیاری را هم در یورو داشتند و تقریباً بدون استراحت، فصل جدید از اواسط آگوست با سوپر جام اروپا آغاز شد. بنابراین مصدومیت‌ها همچنان روی هم انباشته شده‌اند. مجموعاً 56 مصدومیت تا این مرحله از فصل برای بازیکنان رئال مادرید ثبت شده است، دقیقاً در آستانه فاز سرنوشت‌ساز رقابت‌ها.
برخی از این مصدومیت‌ها جدی بوده‌اند، مانند دنی کارواخال و ادر میلیتائو؛ برخی دیگر متداول‌تر، مانند جود بلینگام که تا به حال هفت بار دچار مشکل شده است و بعضی دیگر کم‌اهمیت‌تر اما مکرر، مانند امباپه، رودریگو و والورده. کمبود استراحت بازیکنان کاملاً مشهود است و آنچلوتی قبل از هر مسابقه باید ترکیبش را با دقت تنظیم کند
فشار جسمانی یک فصل طولانی برای تیمی مانند رئال مادرید که برای کسب سه جام در سه رقابت مختلف می‌جنگد، بازیکنان را در بیشترین حد ممکن تحت فشار قرار داده است و انگار این کافی نیست، حالا تعهدات ملی هم در راه‌ هستند. تا 16 بازیکن به تیم‌های ملی‌شان دعوت شده‌اند.
بازار



اما اگر به آمار نگاه کنیم، اوضاع حتی ترسناک‌تر می‌شود: فقط چهار بازیکن از تیم اصلی تا به حال مصدوم نشده‌اند: آندری لونین، لوکا مودریچ، رائول آسنسیو و اندریک. البته این هم حقیقت دارد که مودریچ و لونین هم به دلیل ابتلا ویروس مدتی از ترکیب کنار گذاشته شدند. لونین در اکتبر با تیم ملی اوکراین سفر نکرد و چندین جلسه تمرین را از دست داد، در حالی که مودریچ در نیمه‌ نهایی سوپرجام اسپانیا بازی نکرد.
لالیگا در تاریخ 25 می به پایان می‌رسد و اگر رئال به فینال برسد، فینال لیگ قهرمانان در 31 می برگزار خواهد شد. اما این پایان کار نیست؛ جام جهانی باشگاه‌ها در 14 ژوئن آغاز می‌شود و در صورت صعود رئال تا فینال، این تورنمنت در 13 جولای به پایان خواهد رسید.
پرفشارترین فصل سال‌های اخیر به یک فاجعه جسمانی برای این باشگاه تبدیل شده است. تنها دو بازیکن از ورود به درمانگاه جان سالم به در برده‌اند و در حال حاضر، آنچلوتی تنها یک بازیکن در اختیار دارد. این همان فاجعه‌ای است که رئال مادرید را تهدید می‌کند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1068012/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ولایتی خطاب به ترامپ: نه ایران آمریکای لاتین است و نه خلیج فارس، خلیج مکزیک است

خلیج فارس در کلام غیرفارسی زبانان

رئیس‌جمهور عراق: ایران، دوست ماست و روابط خوبی با هم داریم

تسنیم: «مدنی‌زاده» گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت اقتصاد است

عربستان: راه‌های تقویت روابط در سفر عراقچی بررسی شد

بازگشت گرما به خوزستان | ایران 1.5 درجه گرمتر شد

افتتاح اولین ورزش باستانی در حسینیه بنی فاطمه اصفهان + فیلم

مدافع خارجی آبی‌ها در آستانه فسخ قرارداد!

صهیونیستها از جنگ خسته شده‌اند

تمدید قرارداد مربی آبی‌ها برای یک فصل دیگر

درخواست سرپرست جهاد کشاورزی خوزستان از رئیس‌جمهور برای پرداخت مطالبات گندم‌ کاران و حمایت از توسعه آبیاری نوین

حسین کعبی با استقلال خوزستان تمدید کرد

حسین کعبی با آبی‌پوشان تمدید کرد

استقلال قرارداد ملی پوش سابق را تمدید کرد

کعبی در استقلال خوزستان ماندنی شد

چهره ها/ گوینده سابق خبر صداوسیما مجددا ازدواج کرد

قابلیت جدید یک تلسکوپ فضایی برای مطالعه سیاره‌های در حال مرگ

توقف منچسترسیتی در خانه تیم سقوط کرده!

استعفای سرمربی تیم‌ملی چوگان پس از صعود به جام جهانی آمریکا!

فلیک: روی ال‌کلاسیکو متمرکز هستیم و برد می‌خواهیم

آنچلوتی: درهای رئال به روی ژابی باز است

پورعلی‌گنجی بازی آخر فصل را از دست داد

نگرانی در اردوی پرسپولیس؛ سردار مصدوم شد

برگزاری کنگره شهدای غریب در اسارت، کاری ارزشمند بود

توقف کانتینرها در گمرک بندر عباس به دلیل خرابی 2 ماهه سامانه جامع تجارت

روز آرام بازار سکه و طلا؛ دلار ثابت ماند

آمادگی پتروشیمی پردیس برای اجرای طرح‌های مدیریت مصرف انرژی

فاز 2 منطقه ویژه پتروشیمی گامی برای تکمیل زنجیره ارزش

آریاساسول از مدل ارزیابی ریسک آنلاین رونمایی می‌کند

رونمایی از سند توسعه زنجیره ارزش هیدروژن در صنعت نفت

نشست خبری معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش

بازنگری طرح‌های پتروشیمی بر اساس آمایش سرزمینی

همکاری‌های ایران و روسیه در صنعت پتروشیمی گسترش می‌یابد

مجلس مصمم به حمایت از صنعت پتروشیمی است

گسترش دیپلماسی انرژی نفت و گاز پارسیان در نمایشگاه نفت

رئیس کمیسیون انرژی مجلس در استودیوی «شانا»

بازدید رئیس کمیسیون انرژی مجلس از نمایشگاه نفت

آغاز پروژه پکیج‌های نوین کلرزنی در پتروشیمی اروند

بهره‌برداری از 427 کیلومتر خطوط لوله گاز در 1403

امضای تفاهم‌نامه اجرای طرح پایلوت تزریق نانوسیال در آزادگان شمالی

هلدینگ خلیج‌فارس، صدای اوتیسم شد

نشست سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد

حمایت فراکسیون مستقلین از «تکرار» ریاست قالیباف بر مجلس

تودهنی به ترامپ درباره گنده‌گویی‌اش درخصوص خلیج فارس

جزئیات دیدار عراقچی با وزیر خارجه عربستان

قالیباف: درآمد نفتی ایران از 119 میلیارد دلار در سال‌های اخیر به 17 میلیارد دلار کاهش یافته است

واکنش عراقچی به اقدام خصمانه سوئد علیه ایران

استقبال ایران از اعلام آتش‌بس میان هند و پاکستان

سومین روز از بیست‌ونهمین نمایشگاه نفت/ 1

اروندان برای خودکفایی در تولید روغن حرارتی تفاهم‌نامه امضا کرد