پیام خوزستان

آخرين مطالب

ادعاهای نماینده رئیس‌جمهور آمریکا درباره جزئیات نامه ترامپ به ایران سیاسی

ادعاهای نماینده رئیس‌جمهور آمریکا درباره جزئیات نامه ترامپ به ایران
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / نماینده رئیس‌جمهور آمریکا در منطقه غرب آسیا مدعی است که واشنگتن به‌دنبال توافق دیپلماتیک با ایران است.
«استیو ویتکاف» فرستاده ویژه «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در منطقه غرب آسیا بامداد شنبه و با بیان جزئیاتی از نامه او به ایران، بار دیگر مدعی شد ترامپ می‌خواهد با ایران به توافق برسد.
ویتکاف که با «تاکر کارلسون» مجری و کارشناس مشهور آمریکایی گفت‌وگو می‌کرد، در پاسخ به سوالی درباره اینکه «آیا راه‌حل دیپلماتیک در قبال ایران، دست‌یافتنی است؟»، گفت: بله. 
بازار
فرستاده ترامپ در ادامه و با اشاره به ارسال نامه ترامپ به جمهوری اسلامی ایران، ادعاهای مقام‌های آمریکایی مبنی بر از بین رفتن توان پدافندی ایران در پی اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی را تکرار کرد و مدعی شد: «اگر از قدرت فزاینده خود استفاده می‌کردیم، این برای آن‌ها بسیار بد می‌شد. البته این یک تهدید نیست، من تهدید نمی‌کنم و رئیس‌جمهور این اختیار را دارد».
این ادعا در حالی است که مقام‌های نظامی ایران بارها کاهش توانمندی پدافندی جمهوری اسلامی ایران در پی اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی را رد کرده‌اند. 
این مقام آمریکایی در ادامه مدعی شد که در این شرایط، «طبیعی بود که ایران به سمت ترامپ می‌آمد و می‌گفت می‌خواهیم موضوع را به صورت دیپلماتیک حل کنیم اما او این کار را انجام داد. او ضعیف نیست و مردی قوی است، قوی‌ترین فردی است که در زندگی‌ام دیده‌ام».
ویتکاف درباره نامه رئیس‌جمهور آمریکا ایران، مدعی شد که این نامه می‌گوید که «من رئیس‌جمهور صلح هستم و این چیزی است که می‌خواهم، دلیلی وجود ندارد که آن را تبدیل به موضوعی نظامی کنیم. بیایید صحبت کنیم. باید سوءبرداشت‌ها را از بین ببریم. باید یک برنامه راستی‌آزمایی هسته‌ای ایجاد کنیم که کسی نگران ساخت سلاح از طریق مواد هسته‌ای شما نباشد. من می‌خواهم این، ما را به آن نقطه ببرد، چراکه راه‌حل جایگزین، گزینه خیلی خوبی نخواهد بود».
طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، ویتکاف در ادامه مدعی شد رایزنی‌های ایران و آمریکا از طریق «کانال‌های پشت‌پرده، چند کشور و چند کانال» ادامه دارد. 
ادعای صلح‌طلبی ترامپ در شرایطی است که با دستور مستقیم او، آمریکا به یمن حمله کرده و همچنین با چراغ سبز او، رژیم صهیونیستی جنگ نسل‌کشی علیه غزه را از سر گرفته است. علاوه بر این، ایران بارها اعلام کرده به‌دنبال سلاح هسته‌ای نیست و این نوع تسلیحات در دکترین دفاعی تهران جایی ندارند. 
او تاکید کرد که راه‌حل دیپلماتیک نه تنها ممکن است، بلکه «منطقی است و باید این گونه باشد، نه به خاطر اینکه من با کسی در ایران صحبت کرده باشم، بلکه منطقی است که موضوع از راه دیپلماتیک حل شود و باید هم این‌گونه باشد».
ویتکاف مدعی است که ترامپ آماده است تا با حل‌وفصل موضوع، «ایران بار دیگر به جامعه جهانی بازگردد، کشور بزرگی باشد، تحریم نباشد و اقتصاد خود را تقویت کند».
نماینده ترامپ مدعی شد: «ترامپ می‌خواهد با احترام با ایران تعامل کند و در صورت امکان، با ایران اعتمادسازی کند. امیدوارم این موضوع از جانب ایران با شیوه مثبتی برخورد شود. همه چیز می‌تواند با گفت‌وگو حل شود. رئیس‌جمهور نمی‌خواهد جنگ به راه بیندازد، او از گزینه نظامی برای توقف جنگ استفاده خواهد کرد. در این مورد، امیدواریم لازم به استفاده از آن نباشد و بر سر میز مذاکره آن را حل کنیم».
این ادعاها پس از آن صورت می‌گیرد که ترامپ تنها چند روز پس از ورود دوباره به کاخ سفید، سیاست‌های ضدایرانی خود را از سر گرفت و کارزار موسوم به «فشار حداکثری» را دوباره علیه ایران اعمال کرد. 
مقام‌های ایرانی تاکید کرده‌اند تحت فشار حداکثری و تحریم، مذاکره‌ای با آمریکا در کار نخواهد بود. 

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1067917/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

محمد مومنی: اینکه حرف واهی در رسانه ملی بزنی، برای ما جایگاهی ندارد، سند ما قوه قضاییه است

ایزد سیف‌الله‌پور: همه می دانند که در این دوره از مسابقات مظلوم ترین تیم باشگاه نساجی بود، ولی بحث ما چیز دیگری است

امیرمهدی علوی: بازی ایران - کره شمالی در مشهد با حضور بانوان برگزار می شود

آمار جالب پنالتی ها در لیگ بیست و چهارم

جملات قصار و عجیب و باورنکردنی جالب محمد فنایی داور بازنشسته درباره var

خلاصه بازی میلان 3 - بولونیا 1

شرط عجیب رونالدو برای تمدید: اخراج پیولی!

کونسیسائو: تمدید نه، الان زمان قهرمانی میلان است

جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا؛ جنگ صدرنشینی ایران و ویتنام

پشیمانی مدیران بایرن؛ نباید گراونبرخ را می‌فروختیم!

ضیایی: ابطال مجوز استقلال به من ربطی ندارد

ایزد سیف‌الله‌پور: شرکت هواپیمایی وارش برای همه تیم ها بلیط می گیرد و همه هم پولش را پرداخت می کنند

عکس | فاجعه در فوتبال ایران؛ حمله با تبر به چند بازیکن جوان!

مراسم جشن میلاد امام رضا و عمامه گذاری طلاب در حسینیه دفتر مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی برگزار شد

پیگیری استاندار خوزستان برای تسریع در پرداخت‌ پول گندم کشاورزان

واکنش هیئت فوتبال یزد به ضرب و شتم جوانان!

واکنش جنجالی معصومی پس از شکست مقابل زارع: پهلوان همیشه برنده نیست/ امتیاز جای دیگر رفت، با شرافت چه باید کرد؟

پهلوان همیشه برنده نیست/ امتیاز جای دیگر رفت، با شرافت چه باید کرد؟

ترسناک‌ترین صحنه‌های فوتبال ایران !

توتونچی: در چندهفته چه بلایی سر سپاهان آمد؟

این درخت کهن منم

گزارشی از پیام رهبر انقلاب به همایش یکصدمین سالگرد تاسیس حوزه علمیه

سیاست مذاکراتی جدید آمریکا؛ به مرگ بگیر تا به تب راضی شود/ صحبت‌های ویتکاف جنجالی شد

عمان: دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا یکشنبه در مسقط برگزار می شود

ویتکاف: موضع ما درباره ایران نداشتن غنی‌سازی است

اسرائیل یک رهبر مقاومت را به شهادت رساند

آخرین نوتیس مدافع خارجی به استقلال هم ارسال شد!

درخواست شلاق برای هانیه توسلی و ترانه علیدوستی توسط تهیه کننده معروف!

رضا بابک و بهرام شاه محمدلو به اکران یک فیلم آمدند

استوری بی نظیر محسن چاوشی درباره خلیج‌فارس

امواج گرانشی زیبا

حواشی هفته بیست و نهم لیگ برتر ایران

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

انتقاد مهدی توتونچی به صحبت‌های آذری جهرمی، درباره پخش بازی استقلال و چادرملو در شبکه نسیم

تیم ملی چوگان ایران راهی جام جهانی شد

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

نوبخت: گفته بودیم اگر توافق نشود، سال 1404 نرخ ارز به 110 هزار تومان می‌رسد

ویتکاف برای مذاکره با ایران راهی عمان می‌شود

توصیف ترامپ از سوی الیاس نادران؛ صادق‌ترین رئیس جمهور آمریکا

دانشجوی ایرانی پس از 40 روز بازداشت، تصمیم به ترک آمریکا گرفت

نماینده ترامپ: ایران نه می‌توانید غنی‌سازی کنید، نه سانتریفیوژ داشته باشید

کاخ سفید: ترامپ هنوز تصمیمی برای تغییر نام «خلیج فارس» نگرفته است

ارائه خدمات هلال‌احمر به بیش از 320 نفر در روستای فردوس هویزه

آزادی بازی سپاهان را از دست داد

مراسم استقبال از پرچم گنبد مطهر آستان قدس رضوی و حرم حضرت امام رضا علیه‌السلام در شرکت فولاد خوزستان

مهاجم استقلال هم بازی با سپاهان را از دست داد

فولاد خوزستان نماد فولاد کشور است

نشست هم‌اندیشی وزیر صمت با فعالان اقتصادی استان خوزستان