پیام خوزستان

آخرين مطالب

عذرخواهی شرکت توسعه به دلیل قطع برق نورافکن‌های ورزشگاه آزادی شهرستان ها

عذرخواهی شرکت توسعه به دلیل قطع برق نورافکن‌های ورزشگاه آزادی
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - برنا - گروه ورزشی: مدیرعامل شرکت توسعه بابت قطع برق نورافکن‌های ورزشگاه آزادی عذرخواهی کرد.
مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور ضمن عذرخواهی از مردم به خاطر قطعیبرق نورافکن ورزشگاه آزادی در بازی ایران و امارات گفت: پروژه بازسازی ورزشگاه آزادی هنوز به بهره برداری کامل نرسیده و ما در حال رفع ایرادات و اشکالات آزادی هستیم.
به گزارش روابط عمومی شرکت توسعه و به نقل از خبرگزاری ایسنا، محمدعلی ثابت قدم اظهار کرد: رفع ایرادات و اشکالات ورزشگاه آزادی بحث اصلی شرکت توسعه است که خود را متولی این کار می‌داند و به عنوان مسوول بابت قطعی برق ایجاد شده از مردم عذرخواهی می‌کنم. وی گفت: روز اول مسئولیتم مصادف بود با بازی استقلال و شمس آذر، وقتی از ورزشگاه بازدید کردم تقریبا 30 درصد از کل کار بازسازی مربوط به ضلع غربی ورزشگاه آزادی صورت گرفته بود که هنوز تحویل نگرفته‌ایم و همزمان با بهره برداری، پروژه در حال اجراست.
مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی خاطرنشان کرد: زمانی می‌توانیم کار را تحویل بگیریم که ایرادات و اشکالات برطرف شده باشد و مشکلی آزادی را تهدید نکند. از سوی دیگر همزمان با برگزاری بازی‌ها سعی می‌کنیم اگر نواقصی نیز وجود داشته باشد برطرف کنیم.
او ادامه داد: در حال حاضر مابقی کار بازسازی را در شرایطی جلو می‌بریم که سکو‌های جدید را نیز استانداردسازی و مقاوم سازی می‌کنیم و همزمان کار را پیش می‌بریم تا به بهره برداری برسانیم.
ثابت قدم همچنین درباره علت قطعی برق ورزشگاه آزادی نیز گفت: قرارداد برق ورزشگاه آزادی مربوط به دوره احمد دنیا مالی وزیر ورزش و یا دوره مدیریت من نیست. این قرارداد تیرماه منعقد شده در حالی که وزیر ورزش شهریورماه مسئولیت وزارت را برعهده گرفت و من هم اواخر دی ماه مسوولیت شرکت توسعه را برعهده گرفتم، قراردادی که در آن زمان با قرارگاه خاتم الانبیا برای برق ورزشگاه آزادی بسته شده استفاده از پروژکتور‌ها به صورت گازی بوده نه ال‌ای دی و قطعا با هر بار قطعی برق زمان زیادی طول می‌کشد تا برق به مدار برگردد و این موضوع از دست ما خارج است. به هر صورت اگر بخواهیم پروژکتور‌ها را به ال‌ای دی که استاندارد روز دنیاست تبدیل کنیم زمانبر است.
وی در پاسخ به این پرسش که چه مقدار زمان لازم است که پروژکتور‌ها از حالت گازی خارج و به صورت ال‌ای دی تبدیل شوند، اظهار کرد: دستورالعمل این کار صورت گرفته و اگر کمبود منابع نداشته باشیم سعی داریم سریعتر این کار صورت بگیرد. به هر صورت مجبوریم با همین شرایط بازی‌ها را پیش ببریم تا پروژکتور‌ها از حالت گازی به ال‌ای دی تبدیل شوند.
ثابت قدم همچنین در پاسخ به این پرسش که با وجود بازسازی ضلع غربی ورزشگاه آزادی همچنان شاهد چکه کردن آب از سقف برخی از بخش‌ها هنگام بارندگی هستیم، افزود: هنوز ضلع غربی ورزشگاه آزادی را به صورت کامل تحویل نگرفته‌ایم و در حال رفع ایرادات و نواقص آن هستیم. هر زمان به بهره برداری کامل برسد ایرادات نیز برطرف می‌شود. متاسفانه کمبود منابع در کشور سبب شده تا نتوانیم بهره برداری ضلع غربی ورزشگاه آزادی را به اتمام برسانیم. سایر ورزشگاه‌ها نیز برای بازی‌های ملی مناسب نیستند. به هر صورت ایرادات تا زمان بهره برداری به تدریج رفع می‌شوند.
ثابت قدم در پایان در خصوص بازسازی فاز دوم ورزشگاه آزادی تصریح کرد: فاز دوم که بالای 70 درصد بازسازی را شامل می‌شود بیش از یک سال طول می‌کشد و اگر بخواهیم زودتر به بهره برداری برسانیم به دلیل این که امکان برگزاری بازی‌های ملی به جز آزادی در سایر ورزشگاه‌ها وجود ندارد، امکان‌پذیر نیست.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1067790/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

محمد مومنی: اینکه حرف واهی در رسانه ملی بزنی، برای ما جایگاهی ندارد، سند ما قوه قضاییه است

ایزد سیف‌الله‌پور: همه می دانند که در این دوره از مسابقات مظلوم ترین تیم باشگاه نساجی بود، ولی بحث ما چیز دیگری است

امیرمهدی علوی: بازی ایران - کره شمالی در مشهد با حضور بانوان برگزار می شود

آمار جالب پنالتی ها در لیگ بیست و چهارم

جملات قصار و عجیب و باورنکردنی جالب محمد فنایی داور بازنشسته درباره var

خلاصه بازی میلان 3 - بولونیا 1

شرط عجیب رونالدو برای تمدید: اخراج پیولی!

کونسیسائو: تمدید نه، الان زمان قهرمانی میلان است

جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا؛ جنگ صدرنشینی ایران و ویتنام

پشیمانی مدیران بایرن؛ نباید گراونبرخ را می‌فروختیم!

ضیایی: ابطال مجوز استقلال به من ربطی ندارد

ایزد سیف‌الله‌پور: شرکت هواپیمایی وارش برای همه تیم ها بلیط می گیرد و همه هم پولش را پرداخت می کنند

عکس | فاجعه در فوتبال ایران؛ حمله با تبر به چند بازیکن جوان!

مراسم جشن میلاد امام رضا و عمامه گذاری طلاب در حسینیه دفتر مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی برگزار شد

پیگیری استاندار خوزستان برای تسریع در پرداخت‌ پول گندم کشاورزان

واکنش هیئت فوتبال یزد به ضرب و شتم جوانان!

واکنش جنجالی معصومی پس از شکست مقابل زارع: پهلوان همیشه برنده نیست/ امتیاز جای دیگر رفت، با شرافت چه باید کرد؟

پهلوان همیشه برنده نیست/ امتیاز جای دیگر رفت، با شرافت چه باید کرد؟

ترسناک‌ترین صحنه‌های فوتبال ایران !

توتونچی: در چندهفته چه بلایی سر سپاهان آمد؟

این درخت کهن منم

گزارشی از پیام رهبر انقلاب به همایش یکصدمین سالگرد تاسیس حوزه علمیه

سیاست مذاکراتی جدید آمریکا؛ به مرگ بگیر تا به تب راضی شود/ صحبت‌های ویتکاف جنجالی شد

عمان: دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا یکشنبه در مسقط برگزار می شود

ویتکاف: موضع ما درباره ایران نداشتن غنی‌سازی است

اسرائیل یک رهبر مقاومت را به شهادت رساند

آخرین نوتیس مدافع خارجی به استقلال هم ارسال شد!

درخواست شلاق برای هانیه توسلی و ترانه علیدوستی توسط تهیه کننده معروف!

رضا بابک و بهرام شاه محمدلو به اکران یک فیلم آمدند

استوری بی نظیر محسن چاوشی درباره خلیج‌فارس

امواج گرانشی زیبا

حواشی هفته بیست و نهم لیگ برتر ایران

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

انتقاد مهدی توتونچی به صحبت‌های آذری جهرمی، درباره پخش بازی استقلال و چادرملو در شبکه نسیم

تیم ملی چوگان ایران راهی جام جهانی شد

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

نوبخت: گفته بودیم اگر توافق نشود، سال 1404 نرخ ارز به 110 هزار تومان می‌رسد

ویتکاف برای مذاکره با ایران راهی عمان می‌شود

توصیف ترامپ از سوی الیاس نادران؛ صادق‌ترین رئیس جمهور آمریکا

دانشجوی ایرانی پس از 40 روز بازداشت، تصمیم به ترک آمریکا گرفت

نماینده ترامپ: ایران نه می‌توانید غنی‌سازی کنید، نه سانتریفیوژ داشته باشید

کاخ سفید: ترامپ هنوز تصمیمی برای تغییر نام «خلیج فارس» نگرفته است

ارائه خدمات هلال‌احمر به بیش از 320 نفر در روستای فردوس هویزه

آزادی بازی سپاهان را از دست داد

مراسم استقبال از پرچم گنبد مطهر آستان قدس رضوی و حرم حضرت امام رضا علیه‌السلام در شرکت فولاد خوزستان

مهاجم استقلال هم بازی با سپاهان را از دست داد

فولاد خوزستان نماد فولاد کشور است

نشست هم‌اندیشی وزیر صمت با فعالان اقتصادی استان خوزستان