پیام خوزستان

آخرين مطالب

رئیس اقلیم کردستان:نوروز نشانه آزادی و زندگی دوباره است شهرستان ها

رئیس اقلیم کردستان:نوروز نشانه آزادی و زندگی دوباره است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - برنا - گروه بین‌الملل؛ «نیچیروان بارزانی» رئیس اقلیم کُردستان عراق، در پیامی به مناسبت نوروز اعلام کرد: نوروز؛ نشانه آزادی، تازه‌گی و زندگی دوباره است، جشنِ امید، اراده، برخاستن، استقامت و دقت برای آینده‌ای بهتر است.
رئیس اقلیم کُردستان، در ادامه پیام نوروزی خود اعلام کرد: جشن نوروز ملی و آغاز سال جدید کُردی را به تمام ملت کُرد و هر کُردی در هر گوشه‌ای از این جهان که باشد و همچنین به تمام مردم کُردستان با همه اقلیت‌هایش تبریک می‌گویم.
با شور و شعف فراوان به خانواده سربلند شهیدان، پیشمرگ‌های قهرمان و نیروهای امنیتی و نظامی تبریک می‌گویم، امیدوارم همگی در کنار هم جشنی خوب و آرام را پشتِ سر بگذارند و برایشان جشن کامرانی و آسودگی باشد. در ادامه این پیام رئیس اقلیم کُردستان آمده است: نوروز؛ نشانه آزادی، تازه‌گی و زندگی دوباره است، جشنِ امید، اراده، برخاستن، استقامت، نگاه و دقت ویژه برای آینده‌ای بهتر است. همان‌طور که شعله آتشِ نوروز در طول تاریخ، سرچشمه الهام بوده است، امروز هم دعوت جدیدی برای اتحاد، تفاهم و همکاری در قبال حفظ حقوق، دستاوردهای قانونی و فدرالی و همچنین یکپارچگی چهارچوب سیاسی اقلیم کُردستان فراهم شده است.
در بخش دیگری از پیام بارزانی آمده است: جشن نوروز امسال، در زمانی آغاز می‌شود که منطقه و جهان هم در وضعیتی حساس قرار دارند. تنها راه پشتِ سر گذاشتن موفقیت‌آمیز موانع و مشکلاتی که با آنها مواجه می‌شویم، کار مشترک و همچنین گفت‌وگوی سازنده گروه‌ها و جریان‌های سیاسی در داخل اقلیم کُردستان با بغداد برای اطمینان از برقراری ثبات و آرامش و تقویت دموکراسی، عدالت و حقوق بشر است. 
در بخش دیگری از این پیام «نیچیروان ادریس بارزانی» ذکر شده است: آشتی و صلح‌طلبی برای کُرد و مردم کُردستان، بزرگترین نیرو و بهترین رهرو بوده است. به همین دلیل، از کُردها و کُردستانی‌ها درخواست می‌کنم، باور و رهرو آشتی‌جویانه خود را تقویت کنند. درخواست‌های مردم کُرستان خیلی واضح هستند؛ خود آشتی زمینه‌ای بسیار مناسب برای آشکارشدن درخواست‌هایش را ارائه می‌کند. صلح‌طلبی، مسئله کُرد را در جهان بیشتر به سمت جلو می‌برد. در حال حاضر، جریانی برای برقراری آشتی در سیاست جهان وجود دارد که به نفع مردم کُردستان است؛ به عنوان مردمی صلح‌طلب، ضروری است که با این جریان همراه باشد.
در ادامه این پیام بارزانی آمده است: ما در اقلیم کُردستان، به فرهنگِ همدیگرپذیری، اهمیت همزیستی مسالمت‌آمیز، مدارا و سازش باور داریم. اقلیم کُردستان، مثل همیشه به فاکتوری برای برقراری آرامش و ثبات در منطقه باقی خواهد ماند و دستِ دوستی و همکاری به سمت همه اقوام، گروه‌ها و جریان‌های مختلف عراق و همچنین کشورهای منطقه و جهان دراز می‌کند؛ برای رسیدن به آینده‌ای که در آن آشتی، ثبات و توسعه برای همه بالادست باشد و زندگی، شکوه و حقوق همه در آن حفظ شود.
در بخش دیگری از پیام رئیس اقلیم کُردستان آمده است: در روابط‌مان با حکومت فدرال عراق، یک بار دیگر پایبندی خود را به قانون اساسی به عنوان پایه‌ای برای حل همه اختلافات از طریق گفت‌وگو و تفاهم مشترک اعلام می‌کنیم. حفظ ثبات، توسعه و پیشرفت عراق با احترام به حقوق حقه همه اقوام، گروه‌ها و مذاهب؛ به عمل‌کردنِ واقعی به سیستم فدرالی وابسته است.
در بخش پایانی این پیام «نیچیروان بارزانی» آمده است: ما از نزدیک، از سختی‌ها، وضعیت زندگی و امورات روزانه هموطنان خود در اقلیم کُردستان آکاه هستیم. تأکید می‌کنیم که بهبود وضعیت زندگی آنها کار اصلی همه ارگان‌ها و مؤسسات اقلیم کُردستان است. با آغاز نوروز، امیدهایمان را تازه می‌کنیم تا این سختی‌ها هم تمام شوند؛ از پا نمی‌نشینیم و با امید و آرزو به سمت آینده‌ای بهتر گام برمی‌داریم.
نوروز از همه ملت‌ها و کشورهایی که این یاد خجسته را زنده و جاوید نگه می‌دارند هم پیروز و فرخنده باد.
همه سال‌هایشان به خوبی و خوشی
نیچیروان بارزانی
رئیس اقلیم کُردستان
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1067289/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

محمد مومنی: اینکه حرف واهی در رسانه ملی بزنی، برای ما جایگاهی ندارد، سند ما قوه قضاییه است

ایزد سیف‌الله‌پور: همه می دانند که در این دوره از مسابقات مظلوم ترین تیم باشگاه نساجی بود، ولی بحث ما چیز دیگری است

امیرمهدی علوی: بازی ایران - کره شمالی در مشهد با حضور بانوان برگزار می شود

آمار جالب پنالتی ها در لیگ بیست و چهارم

جملات قصار و عجیب و باورنکردنی جالب محمد فنایی داور بازنشسته درباره var

خلاصه بازی میلان 3 - بولونیا 1

شرط عجیب رونالدو برای تمدید: اخراج پیولی!

کونسیسائو: تمدید نه، الان زمان قهرمانی میلان است

جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا؛ جنگ صدرنشینی ایران و ویتنام

پشیمانی مدیران بایرن؛ نباید گراونبرخ را می‌فروختیم!

ضیایی: ابطال مجوز استقلال به من ربطی ندارد

ایزد سیف‌الله‌پور: شرکت هواپیمایی وارش برای همه تیم ها بلیط می گیرد و همه هم پولش را پرداخت می کنند

عکس | فاجعه در فوتبال ایران؛ حمله با تبر به چند بازیکن جوان!

مراسم جشن میلاد امام رضا و عمامه گذاری طلاب در حسینیه دفتر مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی برگزار شد

پیگیری استاندار خوزستان برای تسریع در پرداخت‌ پول گندم کشاورزان

واکنش هیئت فوتبال یزد به ضرب و شتم جوانان!

واکنش جنجالی معصومی پس از شکست مقابل زارع: پهلوان همیشه برنده نیست/ امتیاز جای دیگر رفت، با شرافت چه باید کرد؟

پهلوان همیشه برنده نیست/ امتیاز جای دیگر رفت، با شرافت چه باید کرد؟

ترسناک‌ترین صحنه‌های فوتبال ایران !

توتونچی: در چندهفته چه بلایی سر سپاهان آمد؟

این درخت کهن منم

گزارشی از پیام رهبر انقلاب به همایش یکصدمین سالگرد تاسیس حوزه علمیه

سیاست مذاکراتی جدید آمریکا؛ به مرگ بگیر تا به تب راضی شود/ صحبت‌های ویتکاف جنجالی شد

عمان: دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا یکشنبه در مسقط برگزار می شود

ویتکاف: موضع ما درباره ایران نداشتن غنی‌سازی است

اسرائیل یک رهبر مقاومت را به شهادت رساند

آخرین نوتیس مدافع خارجی به استقلال هم ارسال شد!

درخواست شلاق برای هانیه توسلی و ترانه علیدوستی توسط تهیه کننده معروف!

رضا بابک و بهرام شاه محمدلو به اکران یک فیلم آمدند

استوری بی نظیر محسن چاوشی درباره خلیج‌فارس

امواج گرانشی زیبا

حواشی هفته بیست و نهم لیگ برتر ایران

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

انتقاد مهدی توتونچی به صحبت‌های آذری جهرمی، درباره پخش بازی استقلال و چادرملو در شبکه نسیم

تیم ملی چوگان ایران راهی جام جهانی شد

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

نوبخت: گفته بودیم اگر توافق نشود، سال 1404 نرخ ارز به 110 هزار تومان می‌رسد

ویتکاف برای مذاکره با ایران راهی عمان می‌شود

توصیف ترامپ از سوی الیاس نادران؛ صادق‌ترین رئیس جمهور آمریکا

دانشجوی ایرانی پس از 40 روز بازداشت، تصمیم به ترک آمریکا گرفت

نماینده ترامپ: ایران نه می‌توانید غنی‌سازی کنید، نه سانتریفیوژ داشته باشید

کاخ سفید: ترامپ هنوز تصمیمی برای تغییر نام «خلیج فارس» نگرفته است

ارائه خدمات هلال‌احمر به بیش از 320 نفر در روستای فردوس هویزه

آزادی بازی سپاهان را از دست داد

مراسم استقبال از پرچم گنبد مطهر آستان قدس رضوی و حرم حضرت امام رضا علیه‌السلام در شرکت فولاد خوزستان

مهاجم استقلال هم بازی با سپاهان را از دست داد

فولاد خوزستان نماد فولاد کشور است

نشست هم‌اندیشی وزیر صمت با فعالان اقتصادی استان خوزستان