پیام خوزستان

آخرين مطالب

پزشکیان خطاب به رئیس سازمان برنامه و بودجه: خداوکیلی هیچ وزارتخانه‌ای از داده‌های شما استفاده نمی‌کند اقتصادي

پزشکیان خطاب به رئیس سازمان برنامه و بودجه: خداوکیلی هیچ وزارتخانه‌ای از داده‌های شما استفاده نمی‌کند
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / رئیس جمهور تاکید کرد: اینکه صرفا با استخراج داده‌ها بگوییم تورم و گرانی وجود دارد اما این داده‌ها در مدیریت بازار استفاده نشود، قابل قبول نیست.
مسعود پزشکیان صبح امروز پنجشنبه 23 اسفند ماه در آیین اختتامیه سرشماری عمومی کشاورزی 1403، بیان کرد: مشخص است که چند کارخانه ماده غذایی است، چقدر ارز گرفته و چقدر تولید می کند. اگر این داده ها دست مدیر نباشد نمی‌تواند مدیریت کند. اگر مدیر بداند یک کارخانه چقدر ماده اولیه گرفته، چقدر باید تولید می کرده اما نکرده؛ آنگاه می توان مدیریت کرد.
 مسعود پزشکیان صبح امروز پنجشنبه 23 اسفند ماه در آیین اختتامیه سرشماری عمومی کشاورزی 1403، بیان کرد: مشخص است که چند کارخانه ماده غذایی است، چقدر ارز گرفته و چقدر تولید می کند. اگر این داده ها دست مدیر نباشد نمی‌تواند مدیریت کند. اگر مدیر بداند یک کارخانه چقدر ماده اولیه گرفته، چقدر باید تولید می کرده اما نکرده؛ آنگاه می توان مدیریت کرد.
بازار
وی در ادامه اظهار کرد: وگرنه اینکه مدام در جلسات بگوییم تورم چقدر است دردی از مردم دوا نمی شود. فقط تحلیل می کنیم. این تحلیل به درد نمی خورد. اگر سازمان هایی که نیاز به این داده‌ها دارند، ارتباط برقرار نکنند، کار پیش نمی‌رود. مثلا ما گندم یا ماده دارویی می خریم. مشخص است از ماده اولیه دارو قرار است چقدر دارو تولید شود. در جامعه نیز چقدر بیمار نیازمند به این دارو داریم. سپس میزان کمبود یا مازاد تولید مشخص می شود.
معلوم نیست دلاری که داده‌ایم چقدر تولید شده و به کجا رفته است
رئیس جمهور تصریح کرد: ما اکنون دلار را به یکی می دهیم که جنس بخرد. جنس را خریداری می کند اما بعد معلوم نیست چقدر تولید کرده و اصلا این تولید کجا رفته است. بعد متوجه می شویم کالا در بازار نیست. اینکه چگونه داده ها را به هم ربط دهیم که مدیر بتواند استفاده کند درست است. اطلاعاتی که قابل تحلیل نباشد به درد مدیر نمی خورد. من باید بتوانم فردا از جهاد کشاورزی بپرسم ما که اینقدر ارز به شما دادیم که اینقدر گندم بخرید چرا در بازار گندم نیست. الان دعوای ما این است که منابعی که تخصیص می دهیم به دست مصرف کننده نهایی برسد.
وی افزود: اگر داده ها درست باشد، من می توانم رصد کنم. وگرنه صرفا یک سری اطلاعات کلی است. من تا حالا ندیدم هیچ مدیری از این داده‌ها استفاده کند. فقط خبر دادند که وای تورم است. خب گیر کجاست؟ یا حرف‌های کلی می زنیم. کدام یک از وزارتخانه‌ها از این داده ها استفاده می کنند؟ خداوکیلی هیچ کدام استفاده نمی کنند. اکنون در کالاهای اساسی و دارو اصلی می‌دانیم چقدر ماده اولیه برای هر نوع دارو نیاز داریم و این دارو آیا به مریض های مورد هدف می رسد یا نمی رسد؟
وی در ادامه خاطر نشان کرد: من اگر به عنوان مدیر بدانم کانون‌هایی که مواد غذایی را تولید می کنند چقدر است و نیاز جامعه نیز چقدر است. می دانم چقدر باید ماده اولیه داشته باشم و قیمت آن نیز چقدر است. در بازار نیز اگر گران شد می‌دانم یقه چه کسی را بگیرم. الان هم نمی دانم که برای این گرانی ها باید یقه چه کسی را بگیرم.
وی در ادامه تاکید کرد: ما اگر داده‌ها را به درستی مدیریت می کردیم این بلا سر ما نمی آمد. داده زمانی به کار می آید که من 10 نفر آدم دارم به هر کدام یک تومن رسیده است. اگر این عادلانه تقسیم نشود و به دست یکسری نرسد داده به چه درد می خورد. کی بود کی بود من نبودم.
اگر کد زمین داشته باشیم مگر می توانند کوه خواری کنند؟
وی در ادامه بیان کرد: امروز هر کسی برای خود کاری می کند و هیچ کدام به هم وصل نیستیم. اگر کد زمین داشته باشیم مگر می توانند کوه خواری کنند؟ امکان ندارد. من اگر ماده 169 مکرر مالیات ها را اجرا کنم داده‌های من به عنوان یک ایرانی باید ثبت باشد که از من مالیات می‌گیرند یا نه. اگر مالیات ندهم کد بازرگانی برای من نباید صادر شود. گفتم درآمد من مثلا ب تومن است اگر پولی که به حسابم بیاید ب پلاس. آنگاه باید جوابگو باشم. دیگر اینگونه نمی شود قاچاق و رشوه خواری کرد. ما در مرز آدم می‌گذاریم تا جلوی قاچاق گرفته شود. آیا در اروپا مرز وجود دارد؟
چرا اداره برق و اداره گاز به کسی که زمین خواری کرده برق و گاز دادند؟
رئیس جمهور افزود: باید کد ملی، کد زمین و ماده 169 مکرر قانون مالیات‌های مستقیم اجرا شود. آنگاه چه کسی می‌تواند تخلف و زمین خواری کند؟ سیستم خود به خود جلوی فساد را می گیرد. الان دارند یکی زمین خواری می کند بعد یکی داده جمع می کند می‌گوید دارند زمین خواری می‌کنند. اداره آب و برق چرا به آنان آب و برق دادند؟ سازمان ثبت اسناد خواب بوده است؟
چرا گذاشتیم خلاف ساختمان و ویلا بسازند که بعد بخواهیم آن را خراب کنیم؟
پزشکیان در پیان بیان کرد: داده زمانی مهم است که به دست من مسئول برسد. ساختمان و ویلا می سازند بعد می رویم خراب می کنیم چون خلاف ساخته شده است. چرا گذاشتیم اصلا ساخته شود؟ در روند مدیریتی باید برای این امر برنامه ریزی کنیم. ما تازه می‌خواهیم پیدا کنیم که زمین کشاورزی را خراب کردند یا نه. مدیران باید نگاه خود را تغییر دهند. از افرادی که این داده‌ها را جمع کردند تشکر می کنیم. این حرف‌ها به معنای نادیده گرفتن تلاش آنان نیست اما باید جور دیگر نگاه کنیم. دنیا عوض شده و مدیریت را باید تغییر دهیم.

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1062772/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اشعار پروین اعتصامی آینه‌ای برای بازتاب زخم‌ها و دغدغه‌های اجتماعی است

پشتکار یا شانس؟!

بخشی از کتاب/ شازده کوچولو

پروین اعتصامی مظهر شعر موزون و اخلاق‌مدار است

انتشار رمان‌های مصور «میرانا»

بزرگداشت نظامی گنجوی در مالزی

چهار کلید طلایی برای رهایی از بند روزمرگی با کتاب «تو به توان صد»

شاعرانه/ باید بیانی دیگر اندیشید

زنی که مایه اعتبار زن ایرانی بود

ما که رفتیم بگیر این گل تو!

سخنگوی دولت: از مطالبات ملت دست برنمی‌داریم

واکنش مقام دولت به اهانت‌ها به رئیس جمهور با هشتگ خوارج

هشدار آذری جهرمی درباره کسانی که پرچمدار رفع ناترازی‌ها شده‌اند

مشاور رئیس‌جمهور: نمایندگان در عزل و نصب‌ها دخالت نکنند

گروسی: وضعیت برنامه هسته‌ای ایران نسبتا کنترل شده است

رئیس مجلس 4 قانون را ابلاغ کرد

اظهارات لاله افتخاری درباره نیاز آمریکا به مذاکره با ایران

عراقچی: ایران آماده گفتگو با کشورهای اروپایی است

پزشکیان موافقت‌نامه تجارت آزاد ایران و اوراسیا را ابلاغ کرد

حسام‌الدین آشنا: برای سیف و عراقچی حکم منع تعقیب صادر شد

رای مثبت کمیسیون مشترک مجمع به پالرمو و CFT؛ زمان بررسی در صحن اعلام شد

پیگیری پرونده به کما رفتن جوان ایذه‌ای پس از جراحی بینی

نگذارید با اشتباهات داوری رویای یک شهر از بین برود

خراسان شمالی باید در برابر تهاجم فرهنگی با معرفی فرهنگ‌ها و آداب خود مقاومت کند

مولوی: لزوم ارتقای شاخص‌ها در حوزه آموزش / راه‌اندازی سردخانه پلاسمای خون در آبادان یک ضرورت است

قطع برق ورزشگاه آزادی در بازی پرسپولیس-ملوان!

شکست مقاومت اونس طلا در سقف قیمتی

سرقت از موزه آبادان

رسمی؛ سجاد شهباززاده فصل را از دست داد

ماجرای سرقت اشیای تاریخی از موزه؛ مدیریت فشل یا سرقت خاموش؟ +سند

چشم‌انداز صعودی دوج‌کوین؛ آیا روند نزولی به پایان رسیده است؟

عملیات گرده افشانی در نخیلات آبادان آغاز شد

«علی العهد یا قدس» شعار روز قدس امسال است

جشن میلاد امام حسن (ع) هیئت کجا برویم؟

135 بسته معیشتی در شادگان توزیع شد

افزایش نظارت و پایش تصویری در جاده‌های استان خوزستان

اعلام برنامه مسابقات هفته‌های بیست‌وپنجم و بیست‌وششم لیگ برتر فوتبال

راه‌اندازی 2 شعبه رسیدگی به جرائم پایان سال در اهواز

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد 25 اسفندماه 1403

برنامه سال جدید لیگ برتر اعلام شد

پیش‌بینی افزایش دما و بارش‌های پراکنده برای خوزستان

اعلام برنامه مسابقات لیگ برتر؛ زمان بازی معوقه استقلال مشخص شد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

مهاجم استقلال خوزستان فصل را از دست داد

اعلام برنامه دیدارهای هفته 26 و 27 لیگ برتر و بازی معوقه استقلال

دانشکده پرستاری شادگان در آینده نزدیک افتتاح خواهد شد

برنامه ادامه لیگ برتر فوتبال و بازی‌های معوقه اعلام شد

زمان بازی‌های معوقه استقلال و تراکتور مشخص شد

هوای اهواز و ماهشهر در وضعیت قرمز

اعلام برنامه مسابقات لیگ برتر؛ زمان بازی معوقه استقلال مشخص شد

حادثه در جاده آبادان به بندر امام؛ انحراف پراید هفت مجروح برجا گذاشت