پیام خوزستان

آخرين مطالب

مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان: نمی‌دانم چرا گل‌محمدی آن حرف‌ها را علیه من زد شهرستان ها

مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان: نمی‌دانم چرا گل‌محمدی آن حرف‌ها را علیه من زد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - هوشنگ نصیرزاده مدیرعامل فولاد خوزستان، در پاسخ به این سوال که چرا یحیی گل‌محمدی در آن مقطع زمانی صحبت‌هایی را علیه مدیریت باشگاه به زبان آورد که باعث شد حواشی هم به وجود بیاید گفت: هنوز هم نمی‌دانم چرا گل‌محمدی آن حرف‌ها را مطرح کرد اما همه کسانی که او را می‌شناسند می‌دانند که یحیی فردی خوش قلب و خوش ذات است اما وقتی کمبودهایی می‌بیند احساس می‌کند آنها را باید مطرح کند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
به هر حال سن من از گل‌محمدی بیشتر است و اگر مسئله‌ای هم وجود دارد باید درون خانواده حل شود و نباید در بیرون از آن در مورد این موارد صحبت شود. ببینید باید پول برسد تا من بتوانم کاری انجام دهم چرا که در واقع من واسطه هستم و پولی که از طریق شرکت به باشگاه تزریق می‌شود را باید بین تیم‌های مختلف تزریق کنم. به هر حال ما 9 تیم داریم و در زمینه پایه‌ها و بانوان هم فعالیت می‌کنیم. آنها هم پرواز و هتل دارند و باید هزینه‌های آنها را هم پرداخت کنیم. در هر صورت ما امکانات خوبی در اختیار مجموعه بازیکنان و کادر فنی گذاشتیم و خوشحالیم که بازیکنان خوبی هم در خدمت گرفتیم.
وی افزود: کادر فنی و بازیکنانی که ما در اختیار داریم از نظر اخلاقی جزو بهترین‌های ایران هستند و می‌توانند بگویم که این 40 بازیکن هیچ حاشیه‌ای برای تیم ایجاد نمی‌کنند. خوشبختانه بازیکن معترضی درون تیم وجود ندارد و بازیکنان بزرگتر به خوبی رخت‌کن را کنترل کرده و با ما هم ارتباط خوبی دارند و اگر موردی هم وجود داشته باشد به ما اطلاع می‌دهند.
مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان در پاسخ به این سوال که چقدر شانس برای قهرمانی در فصل آینده برای این تیم قائل هستید تصریح کرد: الان نمی‌توانیم قاطعانه بگوییم که همین فصل هم قهرمان نمی‌شویم. شاید اتفاقاتی در جدول رقم بخورد که ما بتوانیم همین فصل قهرمان شویم. به هر حال ما کادر فنی خوب، بازیکنان با تجربه، سابقه قهرمانی و تماشاگران پرشور داریم که همه این فاکتورها برای قهرمان شدن لازم است اما از یک ماه دیگر حریف سرسختی داریم که کار را برای خود ما هم سخت می‌کند. گرمای اهواز از یک ماه دیگر بالای 35 درجه می‌شود که این موضوع برای خود ما هم سخت خواهد بود و رقیب سرسختی به نام گرما در اهواز پیش روی خود داریم. شاید این مسائل برای ما مشکل ساز شود اما خوشبختانه کادر فنی با تجربه‌ای داریم که از پس همه این مشکلات بر خواهد آمد.
وی در پایان گفت: تصمیم دارم که از فولاد خوزستان بروم اما هنوز مشخص نیست که پیش از پایان فصل از فولاد جدا شوم یا اینکه لیگ به پایان برسد و پس از آن از این باشگاه بروم.
251256
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1062641/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یک کتاب خوب/ تغییر ممکن است سخت باشد

جزئیات جلسه‌ای که در آن نفت ملی شد

استاندار خوزستان در دیدار مردمی آخر سال: مدیران ارتباط خود را با مردم تقویت کنند

لزوم برنامه‌ریزی گسترده برای راهپیمایی روز قدس و بزرگداشت روز جمهوری اسلامی در اصفهان

مسافران نوروزی احتیاط کنند/ حالت آماده‌باش اعلام شد

میودراگ‌ بوژوویچ از ایران رفت؛ استقلال، استقلال خوزستان را دور زد!

فرهنگ غنی خوزستان در ایام نوروز به نمایش درآید

درآمد 1،376 میلیارد تومانی فولاد اکسین خوزستان در 11 ماه اخیر

«مقاومت» زندگی آفرین است

آغاز مینی‌سریال «مرز» با بازی فرهاد قائمیان در شبکه سه

این چه دو روییِ

آغاز فرآیند آموزش هوش مصنوعی برای یک‌میلیون دانش‌آموز و 100 هزار معلم

تأکید استاندار خوزستان بر انسجام ملی: همه شهروندان برابرند

حضور تاج در تمرین تیم ملی

مادرید میزبان فینال لیگ قهرمانان

باشگاه پرسپولیس: کارتال لیست ورود و خروجی نداده است

سهمیه بنزین فروردین‌ ماه برای هر کارت سوخت اعلام شد

رکوردشکنی های پیاپی مصرف بنزین در نخستین روزهای تعطیلات نوروزی

سعدی خوانی سیدجلال

کیهان: چهارشنبه سوری، از «رسوم خرافی آریایی» است

آخوندی: چهارشنبه‌ سوری جشنی ملی است

انتقاد مجلس از شعام درباره قانون حجاب؛ چرا شفاف سازی نمی‌کنید؟

پیام سخنگوی وزارت خارجه به مناسبت روز ملی شدن صنعت‌ نفت ایران

خاندوزی: شهید رئیسی هیچ مسئله‌ای از اقتصاد ایران را لاینحل نمی دانست

بازگشت به افق فلسطین با ویژه برنامه روز جهانی قدس

خدمت به مردم باید بدون هرگونه تبعیض ارائه شود

پیش بینی هوای خوزستان در هفته جاری

استاندار خوزستان خواستار همکاری فوری عراق برای مهار آتش‌سوزی تالاب هورالعظیم شد

برپایی ایستگاه های افطار در ورزشگاه بازی ایران و امارات

خوزستان؛ معدن استعدادهای گلف برای تیم ملی

فرمانده سپاه ولیعصر(عج) خوزستان: خانواده در تاریخ ایرانی سابقه هزاران ساله دارد

استاندار خوزستان در دیدار با اعضای انجمن مندائیان بر انسجام و وفاق ملی تاکید کرد

بقائی: ٢٩ اسفند، گواه عزم ایرانیان برای مقاومت در برابر زورگویی است

ساماندهی ورودی های استان خوزستان برای استقبال از میهمانان نوروزی

راز‌های لوکس بودن هتل پارسیان آزادی تهران از دید مسافران بین المللی

دعوای شدید «مصدق» و «محمدرضا شاه»

اینجوری پشت هم باشید

مگه از جونای الان شوهر در میاد؟

امسال برای تو چطور گذشت؟

بزرگترین سیاهچاله در کیهان

صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای خوزستان

دیدار مدیر کل بنیاد سمنان با همکاران بازنشسته به مناسبت بزرگداشت هفته شهید

قیمت نفت کاهش یافت

عطر قرآنی در شعر فارسی

چرا ظریف به افطاری وزیر خارجه نرفت

مجری تلویزیون: قیمت دلار باید کاهش یابد، چون هزینه جنگ برای آمریکا بسیار بیشتر از ایران است!

زیباکلام در مناظره با سعید آجرلو: چین و روسیه که با آمریکا ارتباط دارند، آیا نوکر آمریکا هستند؟

ماجرای پیام نوروزی‌ آیت الله رئیسی که ضبط نشد

روایت حجاریان از «تهران مخوف»

واکنش میرسلیم به تهدیدات ترامپ علیه ایران