پیام خوزستان

آخرين مطالب

نماینده اهواز در مجلس: هر گونه انتقال آب بین حوزه‌ای ممنوع است سیاسی

نماینده اهواز در مجلس: هر گونه انتقال آب بین حوزه‌ای ممنوع است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه گفت: بر اساس قانون هر گونه انتقال آب بین حوزه‌ای ممنوع است و امیدواریم با کمک محیط زیست از این اقدام جلوگیری شود.
به گزارش ایرنا مجتبی یوسفی روز شنبه در آیین افتتاح یک هزار و 703 طرح خدماتی، عمرانی و گردشگری با حضور رییس سازمان محیط زیست در محل استانداری خوزستان اظهار کرد: برای دولت آقای پزشکیان آرزوی موفقیت دارم و معتقدم که با همدلی و تلاش مشکلات کشور و استان قابل حل است.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه هوای پاک و توسعه فضای سبز در استان خوزستان بیان کرد: در طی سال‌های اخیر 462 طرح در زمینه توسعه فضای سبز با اعتبار 15 هزار میلیارد ریال در استان اجرا و همچنین 113 طرح زیست محیطی با اعتبار 9 هزار و 800 میلیارد ریال در روستاهای استان انجام شد.
نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی گفت: 120 هزار میلیارد ریال از بابت حق آلایندگی به خوزستان اختصاص یافت که برخلاف بسیاری از شایعات، تنها 20 درصد این میزان برای دستمزد و حقوق پرسنل شهرداری و دهیاری‌ها هزینه شد.
وی افزود: در حوزه شهری 385 طرح در بوستان‌ها انجام شد که اتفاق بزرگی است اگرچه شهر اهواز نیاز به فضای سبز مختص بانوان دارد و باید به این موضوع توجه شود.
یوسفی گفت: پیش از این در حوزه حمل و نقل تنها 70 دستگاه اتوبوس در اهواز موجود بود که در 2 سال اخیر این تعداد به 240 دستگاه افزایش یافته و تا سال آینده 110 دستگاه دیگر به ناوگان اتوبوسرانی اهواز اضافه خواهد شد و این موضوع به کاهش آلایندگی‌ها کمک می‌کند.
وی اضافه کرد: پارکینگ طبقاتی طالقانی اهواز 15 سال بلاتکلیف بود که با تزریق سه هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار در مرحله بهره‌برداری است.
نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی به موضوع بازچرخانی آب و استفاده شرکت ها و صنایع از پساب اشاره کرد و خطاب به رییس سازمان محیط زیست کشور افزود: شرکت‌ها و صنایع باید مکلف به استفاده از پساب شوند تا در حوزه کشاورزی با مشکل کمبود آب مواجه نشویم.
وی ورود اتوبوس و ون باکیفیت برای حمل و نقل عمومی از طریق منطقه آزاد اروند و دریافت حق آلایندگی از برخی شرکت‌ها را از دیگر خواسته‌های مردم استان دانست.
یوسفی در پایان به موضوع متروی اهواز اشاره کرد و گفت: بعد از 17 سال پیمانکار مترو خلع ید شد و این طرح مجددا به حرکت درآمد، ما انتظار داریم که پیمانکار سابق غرامت 17 سال عقب افتادگی را پرداخت کند نه اینکه با لابی منابع استان را خارج کند.
شینا انصاری معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور صبح امروز شنبه در دومین سفر خود به خوزستان از طریق فرودگاه بین‌المللی شهید سلیمانی اهواز وارد استان شد.
رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور در این سفر به نمایندگی از دولت چهاردهم در مراسم افتتاح یکهزار و 679 طرح و آغاز عملیات ساخت 24 طرح به مناسبت دهه فجر شرکت می‌کند.
بازدید از اداره کل بنادر و دریانوردی خوزستان و همچنین محل احداث فاز دوم منطقه ویژه پتروشیمی ماهشهر از دیگر برنامه‌های سفر انصاری به خوزستان است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1048799/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازدید معاون اقتصادی و سازندگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از غرفه فولاد خوزستان در نمایشگاه ایران اکسپو 2025

ویدیو: گل اول نفت مسجدسلیمان به پالایش نفت بندرعباس توسط امین هاشمی فرد

موقعیت جغرافیایی و دسترسی به آب‌های آزاد، شبکه منظم حمل‌ونقل و نزدیکی به بازار‌های هدف در منطقه، از مزیت‌های رقابتی فولاد خوزستان نسبت به رقبا در حوزه صادرات محصول است

پیام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان به مناسبت روز جهانی کارگر

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

مصدوم کلیدی استقلال آماده بازی آلومینوم

کوبارسی: با این نتیجه باید از خودمان انتقاد کنیم!

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

زومر، متشکریم که آن توپ را گل کردی!‏

شوک به استقلال/ شاکی جدید در راه است؟

لوله پلی اتیلن چیست و چه مزایایی دارد؟

پیوستن تیوی بیفوما به پرسپولیس هنوز نهایی نشده؛ استقلال، فولاد و گل گهر دیگر مشتریان

اسکوچیچ جانشین شجاع را انتخاب کرد!

واکنش رونالدو به حذف النصر؛دنیا ادامه دارد!

باشگاه پرسپولیس: محرومیت پیروانی را فورا لغو کنید

چه می‌کنه لامین یامال؛ بارسلونا 3-3 اینتر

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا

موقعیت خوب برای طارمی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

اعتراض شدید پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی

بحران برق در اسپانیا؛ بارسلونا 3-3 اینتر

حاشیه سود فولاد خوزستان 8 تا 10 درصد است

خاطره جالب منتقد سینما از نقدی که نوشت و فراستی رد کرد!

تیغ تا حالا سُریده روی پوستت؟!

بدبیاری فلیک در نیمه اول؛ کنده مصدوم شد!

جواد خیابانی گزارشگر بازی استقلال - جوبیلو ایواتای ژاپن در فینال جام باشگاههای آسیا

تمجید هالند از یامال؛ پسر، تو فوق‌العاده‌ای!

مهدی طارمی با مچ‌بند مشکی به یاد مردم بندرعباس

گل سوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

کاوازاکی حریف الاهلی در فینال لیگ نخبگان شد؛ رونالدو و النصر عاجز از صعود به دیدار نهایی

باز آمدم چون ماه نو!

شاعرانه/ نه دست مانده نه تاب و توان به پیکر من

بادامچیان: آمریکا متوجه شده نمی‌‎تواند ایران را تحت فشار بگذارد

از مطالبات کارگران تا قول رئیس‌جمهور به آن‌ها در حاشیه مراسم روز کارگر

المانیتور به نقل از منابع اسرائیلی: بهترین گزینه ترامپ برای کسب صلح نوبل، پرونده ایران است

محسن مهدوی دانشجوی فعال حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا آزاد شد

حاشیه‌نگاری خبرنگار صداوسیما از روز بارانی حیاط دولت

توییت وزیر خزانه داری آمریکا درباره توسعه تهاجمی ایران در زمینه موشک‌ها و سایر قابلیت‌های تسلیحاتی

مناظره‌‌ی بی‌سابقه دو مقام سابق ایران و اسراییل بر سر برنامه هسته‌ای ایران

روسیه: هرگونه بیانیه ستیزه‌جویانه علیه ایران غیرقابل قبول است

گشایش دفتر یادبود جان‌باختگان انفجار بندر شهید رجایی در نیویورک

اعترافات جاسوس ارشد موساد که امروز اعدام شد

هوای 10 شهر به وضعیت خطرناک رسید

پیشرفت‌های چشمگیر خوزستان در تثبیت مالکیت اراضی کشاورزی

انتصاب مدیران بدون هماهنگی با فرمانداران قابل قبول نیست

زخمی شدن 2 نظامی اسرائیلی در جنوب نابلس +فیلم