پیام خوزستان

آخرين مطالب

ابلاغ پیام وزیر نفت به خانواده شهید «تندگویان» وزارت نفت

ابلاغ پیام وزیر نفت به خانواده شهید «تندگویان»
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت پیام وزیر نفت به خانواده شهید محمدجواد تندگویان را ابلاغ و ابراز امیدواری کرد که نام و راه این شهید بزرگوار همواره زنده بماند.

به گزارش خبرنگار شانا، مجید بوجارزاده امروز (چهارشنبه، 19 دی) در آیین رونمایی از سلول محل زندانی محمدجواد تندگویان در باغ موزه قصر از شهیدمحمدجواد تندگویان به‌عنوان الگویی کامل برای مقاومت، صبر و ایثار یاد کرد و گفت: شهید تندگویان نه تنها در دوران کوتاه وزارت خود بلکه در سخت‌ترین شرایط جنگی و حتی اسارت، نمادی از پایداری و تعهد به اهداف انقلاب اسلامی بود.
وی با اشاره به نقش شهید تندگویان در مدیریت پالایشگاه آبادان در بحبوحه جنگ تحمیلی اظهار کرد: ایشان حتی در دوران کوتاه 40 روز وزارت خود، چهار بار به مناطق عملیاتی سفر کرد تا از نزدیک شرایط را مدیریت کند. مقاومت و ایستادگی او در برابر دشمن، برای همه ما درس‌آموز است.
مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت همچنین به تقدیم بیش از 1100 شهید از صنعت نفت در دوران انقلاب و دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: کارکنان صنعت نفت در سخت‌ترین شرایط، همواره برای تأمین سوخت و انرژی کشور در خط مقدم تلاش کرده‌اند. این روحیه ایثارگری، به‌ویژه هم‌اکنون که کشور در ناترازی انرژی به سر می‌برد، همچنان در میان همکاران ما جریان دارد.
بوجارزاده با قدردانی از همه دست‌اندرکاران این اقدام شایسته به‌ویژه مرکز اسناد و موزه‌های صنعت نفت، پیام «سلام» وزیر نفت را به خانواده شهید تندگویان و حاضران ابلاغ و ابراز امیدواری کرد که نام و راه این شهید بزرگوار همواره زنده بماند.
پیام‌رسان‌ درستی برای شهیدان باشیم
محمدمهدی تندگویان نیز در این آیین از همه کسانی که یاد و خاطره شهدا را زنده نگه می‌دارند، تقدیر کرد و گفت: ذکر خاطره شهدا، به‌ویژه برای نسل آینده، اقدامی پسندیده است.
وی با اشاره به زندگی پرفرازونشیب شهید تندگویان، اظهار کرد: ایشان در دوران ساواک بارها زندانی و شکنجه شدند. در کمیته ضدخرابکاری 7 ماه تحت شکنجه بودند و بعد از زندان قصر به شیراز تبعید شدند. با وجود تمام این سختی‌ها، هرگز کوتاه نیامدند.
تندگویان افزود: شهیدمحمدجواد تندگویان جوان‌ترین وزیر تاریخ ایران بودند و در 40 روز مسئولیت خود در وزارت نفت، تلاش کردند پالایشگاه آبادان و تأسیسات نفتی را از خطرات حفظ کنند. اگر امروز پالایشگاه آبادان و کارخانه‌هایی مثل پارس خزر را داریم، مدیون این شهید بزرگوار هستیم.
وی با بیان اینکه این شهید 11 سال در اسارت رژیم بعث عراق بود و با وجود شرایط سخت، هیچ‌گاه امید خود را از دست نداد، تأکید کرد: زندگی شهید تندگویان از زندان آغاز شد و با زندان پایان یافت، اما پیام و مسیر ایشان همچنان الهام‌بخش است.
تندگویان در پایان تصریح کرد: ما وظیفه داریم پیام‌رسان درستی برای این شهیدان باشیم و به‌جای مقایسه‌های آزاردهنده، به مردم گزارش دهیم که پس از انقلاب چه دستاوردهایی داشته‌ایم و چه کارهایی انجام داده‌ایم.
شهید «محمدجواد تندگویان»، وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران در دوران جنگ تحمیلی، به‌عنوان یکی از چهره‌های شاخص مدیریتی و انقلابی شناخته می‌شود که در آغازین روزهای جنگ تحمیلی از سوی رژیم بعث عراق به اسارت درآمد، ایشان یکی از برجسته‌ترین شهدای انقلاب اسلامی، نمادی از ایثار، مقاومت و مدیریت جهادی بود و در دوران سخت جنگ تحمیلی، با فداکاری و تعهد به وطن، نقش مؤثری در دفاع از زیرساخت‌های نفتی کشور ایفا کرد.
یاد و نام شهید تندگویان، به‌عنوان الگوی مقاومت و خدمت صادقانه به کشور در قلب ملت ایران ماندگار است و رونمایی از سلول موزه ایشان، تجدید پیمان با آرمان‌های این شهید راه آزادی و استقلال کشور و تداوم مسیر توسعه و پیشرفت ایران با روحیه‌ای متعهدانه و جهادی است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1024518/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رژیم آمریکا، دشمن اتحاد ملت ایران

ثبت دمای 49 درجه و بالاتر در هفت شهر خوزستان

ضرورت حفظ امنیت روانی مردم در جنگ شناختی

ثبت رکورد تازه تولید در پتروشیمی کارون

دستگیری 35 محکوم متواری در بهبهان

فردا، آغاز رقابت بیش از 47 هزار داوطلب خوزستانی در نوبت دوم آزمون سراسری

سایه تهدید تحریم‌های ترامپ بر صادرات نفت روسیه

بازدید مسئولان سازمان منطقه آزاد کیش از اداره تأمین اجتماعی

🎬 خاموشی‌های خانگی در پی پیگیری‌های استانی به میزان 60 درصد کاهش می‌یابد

حرکت به سوی استانداردهای نوین گردشگری در پلاژهای کیش

انتصاب نماینده وزارت نفت در طرح‌های بیع متقابل گازرسانی

هشدار نارنجی خیزش گردوخاک در خوزستان

تلاش برای راه‌اندازی زیپ‌لاین بر روی کارون تا زمستان امسال

ثبت‌نام بیش از 400 حافظ دزفولی در سامانه حفظ قرآن

دومین جلسه پدافند غیرعامل بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

آمادگی پارس جنوبی برای تولید پایدار گاز در زمستان

افزایش رقم بهره‌گیری از ظرفیت پالایش نفت چین در ژوئن

نقش‌آفرینی نیروگاه غرب کارون در پایداری برق خوزستان

توقف تولید یک میدان نفتی کردستان عراق در پی حمله پهپادی

دیدار مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده شهید سلیمانی در روستای جلیکان بخش چمستان نور

تداوم تولید و صادرات نفت در شرایط مطلوب است

پایبندی صنعت پتروشیمی به تحقق برنامه‌های 1404

پیگیری پرداخت حقوق معوق و مشکلات حساب شرکت آبفا دزفول

ورود دادستانی شادگان به طرح ساخت جاده دارخوین  به شادگان

تداوم فعالیت توده هوای گرم در خوزستان

نقش‌آفرینی تشکل‌های ایثارگری در جنگ نرم و انسجام ملی مورد تأکید قرار گرفت

پروژه‌های مسئولیت اجتماعی متوقف نمی‌شوند

15 هزار اشتراک جدید گاز در استان تهران

کسب 4 سهمیه رقابت‌های آسیایی توسط موی‌تای‌کاران خوزستانی

تعهد شرکت گاز تا کنتور/ ضرورت رعایت اصول ایمنی در مصرف

تداوم گرما و ناپایداری‌های جوی در هرمزگان

انجام 52 عمل جراحی موفق در بیمارستان کارون گتوند

رفع تصرف 430 متر مربع از اراضی ملی در امیدیه

تاکید نماینده ولی فقیه خوزستان بر فعالیت‌های فرهنگی توسط مواکب در ایام اربعین

اجرای طرح اصلاح شبکه دفع فاضلاب در بندر امام خمینی

حرکت کاروان پیاده نورالحسین شهرستان رامهرمز به سمت کربلای معلی

افزایش قیمت نفت با امیدواری به تقاضای تابستانی

رشد 150 درصدی خوراک پتروشیمی بندر امام

معارفه امام جمعه جدید شادگان

ثبت رطوبت 76 درصدی در بندر ماهشهر

دیدار رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده «سردار شهید حسین سلامی»

ثبت 20 هزار عقرب‌گزیدگی در خوزستان

کشف کالای آرایشی، بهداشتی و تجهیزات پزشکی قاچاق در اهواز

تقدیر از تلاش‌های صدا و سیمای خوزستان در دفاع مقدس 12 روزه

تامین یکهزار تن قیر برای ترمیم آسفالت معابر دزفول

پیش بینی تولید 90 هزار تن ذرت در شوش

برپایی 200 موکب مردمی در مسیر پیاده‌روی جاماندگان اربعین در شادگان

روایت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران از مظلومیت خانواده‌های شهدای حمله رژیم صهیونیستی

افزایش 9.2 درصدی قیمت نفت سنگین ایران

اهدای 17 سری جهیزیه به نوعروسان مددجو در دزپارت